2016 Aralık Anneleri

Canim kilo hic önemli degil gelisimi yerindeyse hic kafana takma boşuna. Hatta bence daha iyi

Canim ultrasondaki kilo sadece tahmini, yani %100 dogru degil. Bebek haftasindan kucuk ve zayif olsa eminim doktorun uyarir seni. Bence kafana takma, aynen beslenmene devam et ki saglikli seyler yiyormussun zaten.

Canm en onemlisi saglik.
Sen kendine iyi bak gerisini dusunme.
Ilk bebeginle kiyasliya bilirsin ben oyle yapiyorum.
Kizimla hemen hemen ayni gidiyo oglusum.
Kizim 4200 dogmustu buda en bastan beri onde gidiyor.
Keske kizim 3 kilo 3 bucuk kilo olsaydida normal dogum yapabilseydim.
Ilk bebis nekadar dogmustu

Bebege özellikle kilo aldirmaya calismak iyi degil ki? Hatta bebegin fazla kilolu olmasi pek istenmeyen bir durum.

Günaydın arkadaşlar
Hayırlı arefeler olsun
Bugün ihlas suresini bin kere besmeleyle okumak çok sevapmış
Vaktiniz olursa okuyun derim
Benim reflüm ve cadı kızımın aşırı tepiğinden başka bir sıkıntım yok çok şükür
Kilolu olmama rağmen dışardan bile tepikleri gözüküyor
Çıksada sevsem bir iyice :)

Arkadaslar benim bi sorum olcakti. Artik karinlarimiz buyudu biyerinizde agri fln varmi? Benim bi kac gundur Genital bolgemde yan taraflari kemik olan yerleri sizliyor arada ( kusuruma bakmayin acikca sordugum icin tam delik bolgesi degil ust taraflari ) .. sizde durum nasil??

Aynı agrı bende bir aydır var cnm önce üst kısım agrıyodu sonra yan kemiklere geçti bi kaç gunnagrıyo geçiyo sonra gene oluyo bebek buyudukçe olurmuş diye okudum...

Aynı agrı bende bir aydır var cnm önce üst kısım agrıyodu sonra yan kemiklere geçti bi kaç gunnagrıyo geçiyo sonra gene oluyo bebek buyudukçe olurmuş diye okudum...
hadi ya.. bende korkmustum cnm daha kontrolume 2 hafta var insallah ondandir. :) bendede ayni senin gibi agri oluyor bazen cok cok azaliyor bazi gunler tekrar cogaliyor ama oyle durulmucak kadar degil

Merhaba guzel anneler..
Benim sıkıntılı geçen hamileliğimde yeni bir olayla daha karşınızdayım.
Biliyorsunuz ki ben daha altı haftalıkken heterotopik gebelik teşhisiyle ameliyat olmuştum. Bebeğimde ben de garantisi olmamasına rağmen sağlıkla bugunlere geldik cok şukur. Fakat Bir hafta once yıne bende daha once olmuş ama antibiyotikle kontrol altına alınmış olan Bartholin kistim nüksedip apselendi ve dayanılmaz ağrı acı ile doktoruma başvurdum. Gittiğimde yürüyemiyordum. Acilen ameliyata alındım. İkinci kez genel anestezi alarak operasyon geçirdim. (Doktorum en iyisinin bu olduğunu eğer apseyi boşaltmazlarsa kendiliğinden patlayacağını ve bunun erken doğum riski yaratacağından bahsetti.)
Ameliyatımda iltihap boşaltıldı ve bartholin bezim alındı. Bir gün yatıp taburcu oldum. Şu an da vajina bölgesinde 20 kadar dikiş var ve günlerdir yataktayım. Oturamıyorum ve dikişlerim kanama yapıyor. Maalesef hamile olduğumdan dikişlere bir şey süremiyoruz ya da ağır ağrı kesiciler kullanamıyorum. Uykusuz geceler geçirmekteyim ama bebeğim için dayanmak durumundayım.
Tekrar ayaklanacağım günleri sabırsızlıkla, baZen de bunalıp gözyaşlarıyla bekliyorum.
Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum...

Canım benim çok çok geçmiş olsun işte her zaman söylüyorum her anne evladını aynı kıymetle kucağına almıyor sen anneliğin kutsallığını şimdiden yaşıyorsun...inşallah bununla gelmiş gecmiş olsun bende problemler yaşıyorum safra kesem de taş tespit edildi ağrılardan uyuyamıyorum geceleri omuriliğim eğri hafif skolyoz Bebek büyüdükçe baskı yapıyor geceleri ağlıyorum sürekli...ama diyorum ki "meleğim sağlıklı olsun da dayanacağım..."az kaldı biraz daha sabır...

Cok Geçmiş olsun canım... Bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alsak ve "şükürler olsun işte herşey şu anı yaşamak içindi" diyebilsek.
Bu kış hepimizin evine güneş doğacak inşallah sabırla beklemeye devam.!

Cok gecmis olsun canim. Insallah hamileliginin geri kalan kismini guzel bi sekilde gecirirsin

ay cnmbenim cok gecmis olsun iste Anneler hep fedakardir. Bebekleri icin yapamiyacagi sey yoktur. Rabbim sana dayanma gucu versin Acilarini dindirsin insallah

Ya aslinda kafama fazla takmiyorum ilk oflum 3 kilo 60 gram dogdu cok sukur. Hani burdaki diger arkadaslara bakinca benimkinin kilosu az geldi haftasina gore ama benim oglum son haftalarda aldi zaten. Buda oyle olur kesin. 3 kilo dogsun yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…