2016 Aralık Anneleri

Günaydin herkese,
Gece hic uyuyamadim tekmelerden 3 ten sonra azicik parca parca uyudum. Sonra sabah 6:45 gibi komsu elektrik süpürgesini acti o saatten beri uyuyamadim. Bebek de su an bir güzel uyuyor, tik yok

Bugün 100 lük yükleme için çağırdılar ama içince yarım saat içinde kustum ve çok kötü oldum, gözüme perde indi resmen. İptal edildi şimdilik. Doktorum da doğumdaydı gittiğimizde görüşemedik.

Ben bugün gittim canım 100'lük yükleme için ama glikozu içince çok kötü oldum ve kustum. Bayılacak gibi oldum nerdeyse.
Şimdilik tekrar yapamayız dediler, doktorum da doğuma girmiş görüşemedim

Tekrar yapmak için çağırabilirler tahminim, Allah yardImcın olsun, inşallah 100 lük yüklemede Bi sorun olmaz

Merhabalar arkadaşlar 20.hafta 25.hafta ve dün gece yine kumum tuttu çok zor ya minoset içtim 10 dk da geçti Allah'tan ama bu böyle sürecek mi bilmiyorum bol su içiyorum yazın alnında çorapla dolaşıyorum bende anlamadım idrar kültürüm de temiz çıktı.

Aynen ole aptal iste konusuyo bos bos dun gittim tekrar gordum guluyodu ya resmen annesi kurban ona :)))

Canim cok tesekkur ederim.mutlaka degerlendiricem cok uzak degil bana orasi.

100'lük yükleme için gittim bugün. Ama içince kustum, iptal ettiler. Bakalım nolcak sonra
Gecmis olsun cnm.100luk agir geliyo gercekten.ilk hamileligimde banada yapilmisti ve yarim saatte kusmustum bende.en az 3 gun sonra tekrarlaniyo.tekrarlandiginda ben yatak istemistim acilde yatarak gecirmistim 4 saati.o zmn pek bulanmamisti midem.insallah sonuclarin guzel cikar canim

Iyi geceler herkese hanimlar. Ya kizlar benim bebegin kilosu kafama takildi. Herkesin berdeyse 1 kilo olmus hatta 1 kiloyu gecmis ama benim bebek sali gunu gittigimde 835gr. Aslinda kafamada fazla takmiyorum.ben ne yersem bebegim kilo alir ? Ceviz findik muz kasar peyniri pekmez yeteri kadarda dogru besleniyorum. Cok sukur seker testimde temiz cikti. Bana ne onerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…