Bende bundan aldım bi arkadaşım tavsiye etticanım onlar çok işe yarıyor diye duydum ben de bundan aldım 2 paket doğum çantası için.
50 Gr lık yüklemede 140 ın altını normal kabul ediyorlar sizin 141 çıkmış, çok hafif Bi yükseklik var. Ama bazı doktorlar eğer risk faktörü De varsa sınırı 130 kabul ediyor ona göre diyet vs öneriyor. Muhtemelen sizden 75 ya da 100 lük yükleme isteyecekler bir daha
Canim 1. Saat 140 sinir seninki 141 cikmis dr biraz dikkat et diyebilir.ikinci yuklemeyi istemez belkide
Bize de sımdı mektup gelmiş, değerleri eve yollamamışlar ama çarşambaya tekrar çağırıyorlar 100 lük test içinoff ya inşallah bişey çıkmaz. Ilk hamileliğim de hiç birşey çıkmamıştı. 100 gr şeker yüklemesi yaptıran var mi içinizde, daha uzun sürüyor sanırım ve daha fazla kan testi mi?
Antrenmana başlamışsın :)Günaydin herkese,
Gece hic uyuyamadim tekmelerden3 ten sonra azicik parca parca uyudum. Sonra sabah 6:45 gibi komsu elektrik süpürgesini acti o saatten beri uyuyamadim. Bebek de su an bir güzel uyuyor, tik yok
Bugün 100 lük yükleme için çağırdılar ama içince yarım saat içinde kustum ve çok kötü oldum, gözüme perde indi resmen. İptal edildi şimdilik. Doktorum da doğumdaydı gittiğimizde görüşemedik.
Antrenmana başlamışsın :)
Burun kanamasi vardi devamli ve yogun oda bi anda yaraya cevirdi persembe ameliyat oldum aldilar sukur nefes aliorum artkEdiz Enesin Annesi Canım geçmiş olsun, ne oldu, neyin var?
TSk cnm ne kdr lokal de deseler herseyi gordum ve hissettimÇok geçmiş olsun. Umarım iyi geçmiştir.
Aynen ole aptal iste konusuyo bos bos dun gittim tekrar gordum guluyodu ya resmen annesi kurban ona :)))leblebi yutmuş solucana bayıldım o nasıl tabirharikaymış. haklısın canım moral bozmaya yer arıyorlar kimi kilo alma diye kızar kimi neden karnın büyümüyor diye. bebeğe sağlıklı desinde aman diğer dedikleri fasa fiso. bebeği ultrason görüntüsünden bile benzetmek bence cok keyifli. hem madem sanal gerçek değil girmeyelim o zaman ultrasona cinsiyeti de sanal o zaman.
Eger yakın derseniz Bahçelievler Aile Hastanesi'nde Nevin Numanoğlu'nu tavsiye ederim. Benim de 50 mg yükleme sonrası şekerim yüksek çıktı, kendisi bir diyet listesi verdi onu uyguluyorum ve şu anda kontrol altına aldım. Hastasına gereksiz para harcatmayan, ilgili, çok başarılı bir doktor, SGK'niz varsa muayene ücreti 122.-TL.
Gecmis olsun cnm.100luk agir geliyo gercekten.ilk hamileligimde banada yapilmisti ve yarim saatte kusmustum bende.en az 3 gun sonra tekrarlaniyo.tekrarlandiginda ben yatak istemistim acilde yatarak gecirmistim 4 saati.o zmn pek bulanmamisti midem.insallah sonuclarin guzel cikar canim100'lük yükleme için gittim bugün. Ama içince kustum, iptal ettiler. Bakalım nolcak sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?