HuuuHuuuu herkes nerde :))) bizde bugun herkes tekrar is/okul basladi..bayram 1 gun oluyor burda is/okul izni sadece 1 gun . Aksamda gidilmeyen aile ziyaretine gidiliyor :)
Belcika cnm, soylemeyi unutmusum :)Orası neresi :)
Belcika cnm, soylemeyi unutmusum :)
rabbim sagsaglim bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallahhh :) yaklasiyor artik zamanlarBu arada biz de ikili rakamlara düşmüşüz. 96 gün gösteriyor, ama sanırım daha erken olacak, sezeryan olacağı için
aa evet valla okullar is yerleri anlayisli oliyor bu konuda belcikada:)Burada hiç yok, iyiymiş yine Belçika.. (Germany)
HuuuHuuuu herkes nerde :))) bizde bugun herkes tekrar is/okul basladi..bayram 1 gun oluyor burda is/okul izni sadece 1 gun . Aksamda gidilmeyen aile ziyaretine gidiliyor :)
aynenHerkes bayram gezmesindeBurada cidden diger günlerden farki yok :))
aynensadece ilk gun biraz biraz anliyoruz bayramin tadini.. oda eskisi gibi degil malesef..
Allahım yarabbim kızlar bu kv beni sinir hastası edecek. Neymiş onlarda doğuma kızın annesi gitmezmişmiş. Modern kafalı yobazlar.
Allahım yarabbim kızlar bu kv beni sinir hastası edecek. Neymiş onlarda doğuma kızın annesi gitmezmişmiş. Modern kafalı yobazlar.
Nekadar sacma!!!!! sende diyeydin bizdede kv gelmez tovbe yarabbi ne tuhaf insanlar var. valla o an sadece esimle annemi arar gozumAllahım yarabbim kızlar bu kv beni sinir hastası edecek. Neymiş onlarda doğuma kızın annesi gitmezmişmiş. Modern kafalı yobazlar.
Hay Allahım yarabbim bizimki de annenler ne Zaman çocuk odasını alacaklar diye soruyor kendisi torununa bir atlet almadı...ona kaldı...canım şimdiden bu konuşmaların önünü kes..
Canım ben direk söyledim eşime kv falan istemiyorum doğumda, dikişim olacak kanamam olacak açıp yatmak isteyeceğim belki rahat edemem kesinlikle diye. kendi annem zaten sağlık sorunlarından dolayı gelemeyecek, başımda dırdır olacağına kendi başıma iyileşirim daha iyi kafam rahat olur bebişimle rahat ilgilenirim. o nasıl saçma adetmiş..Allahım yarabbim kızlar bu kv beni sinir hastası edecek. Neymiş onlarda doğuma kızın annesi gitmezmişmiş. Modern kafalı yobazlar.
Ayni benimki de öyle. Direk söyleyemiyo tabi cevabini alacagini bildigi icin. Birinin yaninda anlatiyo benim annem herseyimi yapmisti diye. Laf işittiriyo güya. aman nasil da umrumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?