2016 Aralık Anneleri

Allahım yarabbim kızlar bu kv beni sinir hastası edecek. Neymiş onlarda doğuma kızın annesi gitmezmişmiş. Modern kafalı yobazlar.

Nerenin adetiymiş, insana annesinden yakın kim var, yanında gerekirse çıplak dolaşırsın, anlamıyorlar işte, daha doğrusu işlerine öyle geliyor sanırım

Allahım yarabbim kızlar bu kv beni sinir hastası edecek. Neymiş onlarda doğuma kızın annesi gitmezmişmiş. Modern kafalı yobazlar.

Hay Allahım yarabbim bizimki de annenler ne Zaman çocuk odasını alacaklar diye soruyor kendisi torununa bir atlet almadı...ona kaldı...canım şimdiden bu konuşmaların önünü kes..

Nekadar sacma!!!!! sende diyeydin bizdede kv gelmez tovbe yarabbi ne tuhaf insanlar var. valla o an sadece esimle annemi arar gozum

Hay Allahım yarabbim bizimki de annenler ne Zaman çocuk odasını alacaklar diye soruyor kendisi torununa bir atlet almadı...ona kaldı...canım şimdiden bu konuşmaların önünü kes..

Ayni benimki de öyle. Direk söyleyemiyo tabi cevabini alacagini bildigi icin. Birinin yaninda anlatiyo benim annem herseyimi yapmisti diye. Laf işittiriyo güya. aman nasil da umrumda.

Bunlar nerenin adeti anlamadım benim bildiğim annem gelir bizimkiler tam tersine kendileri uğraşmamak için annemin doğuma gelmesini istediler yalnız eve gelince bana bakmasını çekemediler cinsler işte

Canım ben direk söyledim eşime kv falan istemiyorum doğumda, dikişim olacak kanamam olacak açıp yatmak isteyeceğim belki rahat edemem kesinlikle diye. kendi annem zaten sağlık sorunlarından dolayı gelemeyecek, başımda dırdır olacağına kendi başıma iyileşirim daha iyi kafam rahat olur bebişimle rahat ilgilenirim. o nasıl saçma adetmiş..

Ayni benimki de öyle. Direk söyleyemiyo tabi cevabini alacagini bildigi icin. Birinin yaninda anlatiyo benim annem herseyimi yapmisti diye. Laf işittiriyo güya. aman nasil da umrumda.

Nasıl bir görgüsüzlüktür sanki düğün zamanı kendi üstüne düşen herşeyi yaptı bir de benim anneme yapacağı işi öğretiyor ki zaten söylenmesine gerek yok herşeyi yapar...ama bende ben çocuk odası istemiyorum şimdilik büyüyünce bakarız dedim mosmor oldu...bende eşime dedim başımda lohusa psikolojisiyle kimse dır dır etmesin kırar geçerim dedim...huyumu biliyor o yüzden kuşağını çekmiştir sanırım annesinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…