2016 Aralık Anneleri

arkadaşlar bebek bezi alan var mı bir numaradan 50 lik bi paket mi yeter 100 lük mü sizce hemen iki numaraya mı geçeriz ben hiç tahmin yürütemiyorum

nerdesiniz kizlar bizim konumuz fazla ilerlemiyor valla ekim/kasim/ocak/subat hepsi hizla ilerliyor

günaydın herkese iyi bayramlar:) 2 gündürçok başım ağrıyordu hep yattım neyse ki bu sabah geçmiş:)
bebek odamızın siparişini verdik arkadaşlar çok mutluyum ekim sonuna gelecek
Foto istiyoruz varsa tabi çok merak ettim mobilyasını

Ya akil lutfen kasilma var ama bebekte harekette var ve ne hikmetse bu bebek hareketiyse 4_5 saattir durmadi doktorum bir gorun diyo ama esim uyuyo gereksiz yere uyandirmakta istemiyorum ama korkuyorum da 2 3 dk da bir toplanio sanki bebek hafif bi agri oluo sonra agri gecio rrk hareket edio kasilmada acaba sikisio sonra rahatliyor mu :/ ben stres yaptikca gecmiyor mu OffffNapmaliyim ki

Doktorun bir görün derken acilde bir doktora görünmeni mi söyledi?
Eger öyleyse esini uyandir git bence.
Kasilmalar uzun süre devam edince bir doktora görünmekte fayda var. Bence gidin

Kızlar ikinciyi bekleyenler...bebegin beşigini hangi odaya koydunuz yada koyacaksınız yatak odamıza koysam kızım kıskanır çoçuk odasına koysam bişi yapar mı eder mi bilemedim

cnm ihmal etme ben olsam hastahaneye giderdim... o toplaniyor dedigin bebek degil rahimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…