Yuksek ihtimal hormonlardan kaynaklaniyormus.. benim bir gecem bile gecmiyor ruya gormedenGünaydın kızlar ..Bu gece çok kötü rüyalar gördüm bebegimle ilgili hep.sabah kötü uyandım ağlayarak aglaya
Yenidoğan boyutundan çok fazla alma canım küçük geliyor.arkadaşlar bebek bezi alan var mı bir numaradan 50 lik bi paket mi yeter 100 lük mü sizce hemen iki numaraya mı geçeriz ben hiç tahmin yürütemiyorum
Foto istiyoruzgünaydın herkese iyi bayramlar:) 2 gündürçok başım ağrıyordu hep yattım neyse ki bu sabah geçmiş:)
bebek odamızın siparişini verdik arkadaşlar çok mutluyum ekim sonuna gelecek
evetBizim grup ilerlemiyor hiç aynen
Ya akil lutfen kasilma var ama bebekte harekette var ve ne hikmetse bu bebek hareketiyse 4_5 saattir durmadi doktorum bir gorun diyo ama esim uyuyo gereksiz yere uyandirmakta istemiyorum ama korkuyorum da 2 3 dk da bir toplanio sanki bebek hafif bi agri oluo sonra agri gecio rrk hareket ediokasilmada acaba sikisio sonra rahatliyor mu :/ ben stres yaptikca gecmiyor mu OffffNapmaliyim ki
arkadaşlar bebişin odası için buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz hangileri iyi olur acaba
cnm ihmal etme ben olsam hastahaneye giderdim... o toplaniyor dedigin bebek degil rahimdir.Ya akil lutfen kasilma var ama bebekte harekette var ve ne hikmetse bu bebek hareketiyse 4_5 saattir durmadi doktorum bir gorun diyo ama esim uyuyo gereksiz yere uyandirmakta istemiyorum ama korkuyorum da 2 3 dk da bir toplanio sanki bebek hafif bi agri oluo sonra agri gecio rrk hareket ediokasilmada acaba sikisio sonra rahatliyor mu :/ ben stres yaptikca gecmiyor mu OffffNapmaliyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?