- 22 Nisan 2016
- 111
- 189
- 18
Nasılsa bildiğimi okuyacağım he he deyip geçtim. :)Canım ben direk söyledim eşime kv falan istemiyorum doğumda, dikişim olacak kanamam olacak açıp yatmak isteyeceğim belki rahat edemem kesinlikle diye. kendi annem zaten sağlık sorunlarından dolayı gelemeyecek, başımda dırdır olacağına kendi başıma iyileşirim daha iyi kafam rahat olur bebişimle rahat ilgilenirim. o nasıl saçma adetmiş..
Ben de aslında sadece annem gelsin istiyorum. Ama kendimi oğlan anası yerine koyduğumda ilk torunumun yanında olmak isterdim. Bu lafı ikinci deyişi bir kez daha derse seni istemiyorum diycem.Canım ben direk söyledim eşime kv falan istemiyorum doğumda, dikişim olacak kanamam olacak açıp yatmak isteyeceğim belki rahat edemem kesinlikle diye. kendi annem zaten sağlık sorunlarından dolayı gelemeyecek, başımda dırdır olacağına kendi başıma iyileşirim daha iyi kafam rahat olur bebişimle rahat ilgilenirim. o nasıl saçma adetmiş..
Oo daha neler var annemgilde yatılı kaldım diye cıngar çıkarttı. Bi gün annemgilde bi gün onlarda oldum diye bi sürü laf söyledi. (Bi yıllık evliyim bu arada)Bunlar nerenin adeti anlamadım benim bildiğim annem gelir bizimkiler tam tersine kendileri uğraşmamak için annemin doğuma gelmesini istediler yalnız eve gelince bana bakmasını çekemediler cinsler işte
Düğün zamanı da hiçbir adetleri yoktu her şey ortaktı.Nerenin adetiymiş, insana annesinden yakın kim var, yanında gerekirse çıplak dolaşırsın, anlamıyorlar işte, daha doğrusu işlerine öyle geliyor sanırım
Canim genelde islerine gelen sey adet oluyor benimkiler de oyle. Bayramlarda bana 1 mendil almazlar ama gidip onlarda kalmadim diye etmedikleri laf kalmaz.Düğün zamanı da hiçbir adetleri yoktu her şey ortaktı.
Ah ahh allah bildiği gibi yapsın onun da kızı var. Aynılarını yaşasınlar.Canim genelde islerine gelen sey adet oluyor benimkiler de oyle. Bayramlarda bana 1 mendil almazlar ama gidip onlarda kalmadim diye etmedikleri laf kalmaz.
Nasıl bir görgüsüzlüktür sanki düğün zamanı kendi üstüne düşen herşeyi yaptı bir de benim anneme yapacağı işi öğretiyor ki zaten söylenmesine gerek yok herşeyi yapar...ama bende ben çocuk odası istemiyorum şimdilik büyüyünce bakarız dedim mosmor oldu...bende eşime dedim başımda lohusa psikolojisiyle kimse dır dır etmesin kırar geçerim dedim...huyumu biliyor o yüzden kuşağını çekmiştir sanırım annesinin...
Ahh hic dügün deme. Biz okuttuk ettik hicbisey alamayiz kendileri yapsinlar herseyi dediler. Okuttuk dedigi de esim yatili ve parasiz okuduben bes sene örgün okudum. Simdi seytan diyo ki annem beni okuttu etti herseyi kendim yapacakmisim diyo de. Evet evet bunu yapiyim
Canim genelde islerine gelen sey adet oluyor benimkiler de oyle. Bayramlarda bana 1 mendil almazlar ama gidip onlarda kalmadim diye etmedikleri laf kalmaz.
Bir günden bir güne de ne kırdım ne karşılarından bir cevap verdim ama yanlış yapmışım iyice tepeme çıktılar...kızım birşeye ihtiyacınız var mı diye sormaz annemin yapacaklarını hatırlatır...ben diyorum ki artık kendi kendime o yapmıyorsa çocuğuna kıymet vermediğinden benimle ilgisi yok oğlu değersiz diyorum...yoksa kafayı yerim...planı da yapmış hanımefendi hastaneden sonra bize gelirsin diyor...ben evimde kalacağım sizde olursam benim ailemden gelip gidemezler rahat rahat onlara da ihtiyacım olur bebeği de özlerler dedim ses çıkarmadı sonra...
Valla surat asarsan daha degerli oluyosun kesinlikle buna katiliyorum. Simdiye kadar hep esit tutalim dedim. Annemde ne kadar kaldiysam onlarda da kaldim hic degerim yoktu. Simdi hamileyim diye esim dedi ki bizde rahat edemezsin sizde kaliriz. Onlara gitmeyince bi degerli oldum. Tabi esime ne dediyseler üc gün sonra bizde de kalalim demeye basladi orasi ayri.
Okutma mevzusu basli basina dert bizde de canim. Biz evlenir evlenmez butun masrafi calisiyoruz diye bize yiktilar hadi ses etmedim durumlari yoktur diye. Sonra esimle bana kredi cektirip kendilerine ev yaptirmaya kalktilar neymis esimi okutmuslar ben de okudum hem de annem tek emekli maasiyla borc harc istanbulda okuttu beni kadin 1 lira istemez benden. Ben kredi cektirmeyince de kotu oldum saka gibi.. Dugunde altinlari toplayip aldilar kredi cekmedik diye. Yuzsuzluk boyle bir yuzsuzluk yani. Sanki tek okutan onlar..Ahh hic dügün deme. Biz okuttuk ettik hicbisey alamayiz kendileri yapsinlar herseyi dediler. Okuttuk dedigi de esim yatili ve parasiz okuduben bes sene örgün okudum. Simdi seytan diyo ki annem beni okuttu etti herseyi kendim yapacakmisim diyo de. Evet evet bunu yapiyim
Tabiiiii canım telefonla neler halletmiyorlar neler :) biz bilmiyoruz sanki oğullarında neler değiştirdiklerini...yok onlar ne yaparsa yapsın 3 günde unutuluyor...bende hiçbir zaman ailemden ayırt etmedim maddi manevi ama öyle saf pozitif duygularla olmuyormuş...sevmeye gelecek çocuğu eminim...ne yardım eder ne yemek yapar yanımda bol bol laf sokar...son 1 ay annemde kalmayı planlıyorum bende...o da kıyamet sebebi şimdiden geriliyorum ne düşünecekler ne söyleyecekler diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?