2016 Aralık Anneleri

Nasılsa bildiğimi okuyacağım he he deyip geçtim. :)

Ben de aslında sadece annem gelsin istiyorum. Ama kendimi oğlan anası yerine koyduğumda ilk torunumun yanında olmak isterdim. Bu lafı ikinci deyişi bir kez daha derse seni istemiyorum diycem.

Bunlar nerenin adeti anlamadım benim bildiğim annem gelir bizimkiler tam tersine kendileri uğraşmamak için annemin doğuma gelmesini istediler yalnız eve gelince bana bakmasını çekemediler cinsler işte
Oo daha neler var annemgilde yatılı kaldım diye cıngar çıkarttı. Bi gün annemgilde bi gün onlarda oldum diye bi sürü laf söyledi. (Bi yıllık evliyim bu arada)

Ahh hic dügün deme. Biz okuttuk ettik hicbisey alamayiz kendileri yapsinlar herseyi dediler. Okuttuk dedigi de esim yatili ve parasiz okudu ben bes sene örgün okudum. Simdi seytan diyo ki annem beni okuttu etti herseyi kendim yapacakmisim diyo de. Evet evet bunu yapiyim

Bir günden bir güne de ne kırdım ne karşılarından bir cevap verdim ama yanlış yapmışım iyice tepeme çıktılar...kızım birşeye ihtiyacınız var mı diye sormaz annemin yapacaklarını hatırlatır...ben diyorum ki artık kendi kendime o yapmıyorsa çocuğuna kıymet vermediğinden benimle ilgisi yok oğlu değersiz diyorum...yoksa kafayı yerim...planı da yapmış hanımefendi hastaneden sonra bize gelirsin diyor...ben evimde kalacağım sizde olursam benim ailemden gelip gidemezler rahat rahat onlara da ihtiyacım olur bebeği de özlerler dedim ses çıkarmadı sonra...

Canim genelde islerine gelen sey adet oluyor benimkiler de oyle. Bayramlarda bana 1 mendil almazlar ama gidip onlarda kalmadim diye etmedikleri laf kalmaz.

Benimkiler de yillardir öyleydi. Simdi uzun bi süre istanbulda kalmamiz gerekti. Bu bayram iki kere harclik verdiler bi iyiler bi iyiler ki sorma. Cünkü annemde kaliyorum onlara pek gitmiyorum diye kendilerine cekiyolar akillarinca. Ee bebis de geliyo. Annemde kalirsam dogumda bebegi rahat göremeyecekler. Onun korkusu var simdi.

Valla surat asarsan daha degerli oluyosun kesinlikle buna katiliyorum. Simdiye kadar hep esit tutalim dedim. Annemde ne kadar kaldiysam onlarda da kaldim hic degerim yoktu. Simdi hamileyim diye esim dedi ki bizde rahat edemezsin sizde kaliriz. Onlara gitmeyince bi degerli oldum . Tabi esime ne dediyseler üc gün sonra bizde de kalalim demeye basladi orasi ayri.

Tabiiiii canım telefonla neler halletmiyorlar neler :) biz bilmiyoruz sanki oğullarında neler değiştirdiklerini...yok onlar ne yaparsa yapsın 3 günde unutuluyor...bende hiçbir zaman ailemden ayırt etmedim maddi manevi ama öyle saf pozitif duygularla olmuyormuş...sevmeye gelecek çocuğu eminim...ne yardım eder ne yemek yapar yanımda bol bol laf sokar...son 1 ay annemde kalmayı planlıyorum bende...o da kıyamet sebebi şimdiden geriliyorum ne düşünecekler ne söyleyecekler diye..

Okutma mevzusu basli basina dert bizde de canim. Biz evlenir evlenmez butun masrafi calisiyoruz diye bize yiktilar hadi ses etmedim durumlari yoktur diye. Sonra esimle bana kredi cektirip kendilerine ev yaptirmaya kalktilar neymis esimi okutmuslar ben de okudum hem de annem tek emekli maasiyla borc harc istanbulda okuttu beni kadin 1 lira istemez benden. Ben kredi cektirmeyince de kotu oldum saka gibi.. Dugunde altinlari toplayip aldilar kredi cekmedik diye. Yuzsuzluk boyle bir yuzsuzluk yani. Sanki tek okutan onlar..

Ne derse desin hic takma. Bu zamanlari bi daha bulamazsin. En güzel dönemimiz aslina bakarsan. Gereksiz insanlarin lafiyla zehir etme kendine. Onlar konussun sen bildigini oku. Daha beter delirsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…