2016 Aralık Anneleri

Doktorun bir görün derken acilde bir doktora görünmeni mi söyledi?
Eger öyleyse esini uyandir git bence.
Kasilmalar uzun süre devam edince bir doktora görünmekte fayda var. Bence gidin

cnm ihmal etme ben olsam hastahaneye giderdim... o toplaniyor dedigin bebek degil rahimdir.
moralim bozuk esim yat gecer dedi yaa evt sikligi 3 4 dk dan dustu daha sryreklesti 10,dk gibi ama biraz ilgilenseydi nolurdu ,gectim agliyorum doktorumun acile git bi doktora gorun dedigini soyledigim halde herkesin kocasi bu kadar odun mu benim ki mi boyle ya bisey olursa bebegime bana diger cocugum napcak ya bitek ben mi cok kaygiliyim artik gunumden erken hastajaneye gidince doktor biseyin yok demesinden korkar hale geldim gern 1 hafta erken gittim bosu bosuna gidiosun dedi enfeksiyon cikti icten ice sevindjm yaaa yok boyle bisey

cnm bak sana nasil yardimci olabilirim inan hic bilmiyorum ama ben ilk bebegimi erken dogumla enfeksiyon nedeniyle kaybettim. esine dicek soz bulamadim gercekten

Eer
cnm bak sana nasil yardimci olabilirim inan hic bilmiyorum ama ben ilk bebegimi erken dogumla enfeksiyon nedeniyle kaybettim. esine dicek soz bulamadim gercekten
Bisey olursa bebegime asla affetmem oynamasi tesellim yarin giderim dedim herseyde doktora mi gidilirmis diye kizdi ve uyuyo Ben oturmus aptal gibi agliyorum

Valla ben de esine ne desem bilemedim Ama neyse ki sikligi azalmis. Yarin sen git yine de. Aglama niye agliyosun, derin derin nefes al kendini rahatlat... Endiselenme bir sey olmayacak

Eer

Bisey olursa bebegime asla affetmem oynamasi tesellim yarin giderim dedim herseyde doktora mi gidilirmis diye kizdi ve uyuyo Ben oturmus aptal gibi agliyorum

Canim iki bardak su ic uzan bir saat kadar. Bebegin hareketliyse sorun yoktur korkma. Bende de sürekli oluyo. Senin caninı yakan eşinin tavrı ve en hassas dönemlerdeyiz. Ilgi bekliyoruz hakli olarak. Ama suan sadece bebegin üzülüyo ve emin ol bebegin üzülmeyi haketmiyo suan. Toparla kendini bi balkona cik nefes al.

Valla ben de esine ne desem bilemedim Ama neyse ki sikligi azalmis. Yarin sen git yine de. Aglama niye agliyosun, derin derin nefes al kendini rahatlat... Endiselenme bir sey olmayacak

sagolun tavsiyelerinize uyucam

sagolun tavsiyelerinize uyucam
Canım nasıl oldun. Sakın üzme kendini. Erkekler bilmiyor gerçekten böyle şeyleri. Gözünde kötü olmasın kocan. Onlar aklınca rahatlatmaya çalışıyor panik olmayalım diye öyle davranıyorlar. Sakın üzülme. Allahin izniyle birşey yoktur geçmiştir bile. Hamile Hamile 'nin derdinden anlar. Benim de oluyor sakin ol öyle durumlarda

Günaydın dicem ama şu an uyanan var mi :) bayram tatili bitip memleketten evedönünce bir çok şey bizi bekliyor. Çok yoğun bir sonbahar olacak :) farklı heyecanlar. Bu bebeği çok istedik ama farkettiğim az şükrettigmz.İnsanoğlu çok nankör , düşükten sonra olsun diye her an duamzdaydi ama şimdi arada bir. Hoş hala bir bebeğe sahip olmanın güzelliğini bilmiyoruz. Hamilelik farklı bir dünya ama yine de annelik doğurmadan hissedilmiyor galiba bence yani sanırım. ne diyorum ben ya :))) uyusam İyi olur. Çokça dua edelim inşallah sözde kalmasın

Erkeklerin geneli odun canım kafana takma sen bebegine odaklan uxulme

Erkeklerin geneli odun canım kafana takma sen bebegine odaklan uxulme
. Gunaydin :),dun gece 3 te gecti 3 4 dk da bir olunca korktum :/ bugun sabah sadece 2 kez oldu :) dun olayin sicagiyla epeyce kizdim ama esime bugun anladim ki oda pek uyuyamamis :)

. Gunaydin :),dun gece 3 te gecti 3 4 dk da bir olunca korktum :/ bugun sabah sadece 2 kez oldu :) dun olayin sicagiyla epeyce kizdim ama esime bugun anladim ki oda pek uyuyamamis :)
Bazı eşler soğuk kanlı olabiliyor böyle durumlarda her ne kadar kızsakta bir tarafın sakin kalması iyi aslında tabi çok ciddi bir durum varsa sen eşini dinleme

AY VE HAFTA HESABI

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…