- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Yoğun bir gün seni bekliyor o zaman canım hadi bakalım kontrolunu ve aldıklarını Paylaş bizimle de , tez konunu başından beri okuyorum bence çok çektiriyor ya hocan sonunda muradına ereceksin sen ...Günaydın herkese :)
Geçmiş Bayram'ınızı da kutluyorum bu arada :)
Bugün biz de bebeğimizi görmeye gideceğiz, gece bir türlü uyuyamadım, kızım da uyumadı sanki gece boyu tekmeledi durdu, ama çok güzel bir his ya, insan hep oynasın hissedeyim istiyor.
Doktor kontrolümüzden sonra biraz alışverişe çıkacağız eşimle, akşam da arkadasım evleniyor düğüne gideceğiz.
Tez hocam yine fikir değiştirdi 10-12 saat uğraşıp yazdığım her şey çöp oldu yine. Bana acımıyor bari karnımdaki bebeğin hatırına emeğime saygı duysa keşke... Bu da benim sınavım demek ki... Dualarınıza talibim sevgili gebe arkadaşlarım... Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeciklerimizi :)
Oyy çok tatlı ya maşallah kızına ♡Bu da benim kizçem
masallah cnmBu da benim kizçem
GidemedimAylnaylm1 cnm ne yaptin gittin mi bugün doktora?
Yoğun bir gün seni bekliyor o zaman canım hadi bakalım kontrolunu ve aldıklarını Paylaş bizimle de , tez konunu başından beri okuyorum bence çok çektiriyor ya hocan sonunda muradına ereceksin sen ...
Gittik canım bayram dönüşü aşırı yoğundu drNAPTIN CANIM GİTTİN Mİ DOKTORA
Ailende şeker var mı cnmGünaydın kızlar.
Geçen hafta 100'lük şeker yüklemesi için gitmiştim, kustum, başım döndü fenalaştım, iptal edildi.
Tekrar cesaret edemiyorum o anı yaşamaya, çünkü çok kötü oldum.
Hastaneyi aradım 2 hafta izine çıkmış doktorum.
Sizce ne yapmalıyım, tatlı vs yememeye dikkat ediyorum o gün bugündür.
Bu şeker yüklemesini yaptırmam şart mıdır? 6 ekimde kontrolüm var o günü beklesem mi?
Gittik canım bayram dönüşü aşırı yoğundu dr
Maşallah 1415gr 38cm dedi
Herşey yolunda çok şükür
Ailende şeker var mı cnm
Hiç yaptırmayanda var
maşallah prensese bende pazartesi gideceğim nasip olursa inşallah biz de güzel haberler alırız :)Gittik canım bayram dönüşü aşırı yoğundu dr
Maşallah 1415gr 38cm dedi
Herşey yolunda çok şükür
Ailende şeker var mı cnm
Hiç yaptırmayanda var
Inşallah canım benimÂmin canım inşallah dediğin gibi olur. Çünkü hamileyken bu kadar çektiriyor sonra bir de bebeğim olunca bu kadınla uğraşmak istemiyorum. Bebeğimle ilgilenmek istiyorum Allah' ın izniyle. Kontrol öğlenden sonra paylaşırım tabii ki, inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz :)
Drun yoksa aynı hastanede başka bir doktora durumunu anlat istemde bulunsunAilemde şeker hastası olan kimse yok canım. Aynı şekilde eşimin ailesinde de yok.
53,5 kg ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum. Çok aşırı da kilo almadım.
Bebekte 26+0 haftada 950 gramdı.
Kararsız kaldım açıkcası, tokluk şekerim sınırda çıktığı için istemişti doktor 100'lük yüklemeyi ama dayanamadım
Hadi hayırlı haberlerlemaşallah prensese bende pazartesi gideceğim nasip olursa inşallah biz de güzel haberler alırız :)
canım onların hepsi sana yağ olarak eklenmemiştir çocuğun suyu kendi falan da var birer kiloyu geçtiler artık. ayrıca insanda hamilelik şişliği de oluyo ödem gibi sanki şişkin gösteriyo insanıArkadaslar kilo aliminiz ne durumda? dengeli beslenmeme ragmen 5,5 kilo almisim simdidenbirgun cok yiyorsam diyer gun hafif seyler yiyip dengelemeye calisiyorum ama yinede aliyoruz kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?