2016 Aralık Anneleri

Canim nasil duzeldin? Suan bende ayni durumdayim ilac falan icmeden atlatiliyor mu onerin var mi?

Gecmis olsun canm.
ihlamur ictim balli limonlu.
Taze nane yi kaynattim limonlu gene.
tavuk suyuna corba yapti annem bol sebzeli.
ve bol bol dus aldim beni bi dus almak rahatlatiyordu.
cabuk atlattim ben neyseki
umarim sende kisa surede atlatirsin

Gecmis olsun canm.
ihlamur ictim balli limonlu.
Taze nane yi kaynattim limonlu gene.
tavuk suyuna corba yapti annem bol sebzeli.
ve bol bol dus aldim beni bi dus almak rahatlatiyordu.
cabuk atlattim ben neyseki
umarim sende kisa surede atlatirsin
Cok saol canim insallah ya bende yapiyim bakalim cok tesekkur ederim

Kizlar selam, bugün pek giremedim. Gün boyu esimle islerimiz vardi.

Evet sen basindan beri söylüyorsun Ameliyat olmus olmanin da etkisi var degil mi?

Gidemedim 72 tl dedi hastahane baska yerdeydim kasilmam yok ama bugun hafif agri ve bulanti var ama bebegin masallahi var cokta guzel oynuyo :/ kararsizm halen kontrolu mu beklesem :/

Insallah daha iyisindir?

Ben de iki kadife tulum aldim. Penye takimlar ve tulum da aldim. Kundak olarak Ergobaby nin bir kundagi var. Fotografini ekledim. Bunu kullananlar hep bebegin uyku süresinin arttigini yazmislar, cünkü sarildiklarinda kendilerini uyandirmiyorlarmis ve daha uzun uyuyorlarmis, cok memnun kalmislar genelde.
Bu arada külotlu corap da aldim bir tane :))

Eklentiler

• 150418_puckmich-sack-ergobaby.webp
    8 KB · Görüntüleme: 97
  • ergobaby-puck-mich-sack-pink-natural.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 82
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım. Akşamları yemekten sonra karnım çok şişiyor rahatsız oluyorum.

Canım en çok giydirdiklerinin resmini atarmısın ???

Çok güzeller Güle güle giysin miniğin

Canım bende izmirdeyim şu ana kadar kemeraltında 1 mağazada birde izmirpark e bebek den aldım hatta bugünde eşimle kalan eksikleri tamamlıcaz e bebekten deterjanı tarakları bezleri vs ama kendine gecelik sabahlık birde pijamayı 160 a alman çok uygunmuş ben Sibel de kendime hastane için 1 gecelik bir de pijama takımı sordum 180 tl çok geldi bana.aziz bebeden mi aldın kendine gecelikleri Gaziemir dışında var mı mağazası acaba?

Onun etkisi çok büyük
Gece bir ara gözümü açtım
Midemde yangın vardı
Aynı zamanda yutak borumda
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Ne yersem yiyim hep böyle
Özellikle domates

Günaydın kızlar
Yarın maraton başlıyor
Kızımın okulu
Benim işim okulum
Allah yardımcım ve yardımcımız olsun
Okulumu bırakmayacam
Akademik takvime baktım 12 kasım ve 19 kasım vizeler var o zamana kadar okula devamlı gidecem inşallah ayın 20sinde kpss var
Tabii bebiş inşallah bir süpriz yapıp erken davranmazsa :)

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor ,
Bu arada doktora giden arkadaşlar şeker yüklemesinden sonra doktor ne gibi tahliller istedi nts kaçıncı haftada isteniyor ?

Cnm tulumlar i kaç beden aldin

Allah kolaylık versin bende aynı durumdayım yarın maraton başlıyor.

Günaydın güzel annişler,
Ben her pazar rutin tartılırım, 55 kilo ile hamile kalmıştım bugün nerdeyse 65 i gördüm Nerdeyse daha üç ayımız var, çok kilo almışım gibi geliyor. Tabi bide benim ikinci gebeliğim, bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum, daha vücudum tam kendini toparlamadan hamile kaldım.
Siz de durumlar nasıl, ne bilim herkesin Vücudu aynı olamaz tabi ama moral olur belki

canım ben on kilo aldığımı haftalar önce fark etmiştim sonra doktor da ekmek kızartma hamur işi abur cubur kola vs. yi yasakladı zaten onları çok yiyodum. neyse şuan alımım durdu ve toplamda 7 kilo almış görünüyorum 3 kilo geriledi bile sağlıklı besleniyorum ama bi tahminen temmuzun ortalarından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…