- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
??Kızlar şimdi liste hazırlıyorum da biz bebisleri nasıl giydirmeliyiz kışın . Şu zıbın falan nasıl olcak kısa kolu sıfır kolu falan ???
Evler sıcak olduğu için yarım kol ideal olur diye düşünüyorum ama ben her türlüsünü aldım ne olur ne olmaz. Sonuçta ilk Zaman'lar doktor kontrolleri olacak dışarısı için de uzun kol zıbın lazım. Ama 3 aydan sonrası için çok fazla uzun kol zıbına ihtiyaç duymaz heraldeKızlar şimdi liste hazırlıyorum da biz bebisleri nasıl giydirmeliyiz kışın . Şu zıbın falan nasıl olcak kısa kolu sıfır kolu falan ???
zıbın çıtçıt body oluyor değil mi alttan çıtıçıtlı ?Evler sıcak olduğu için yarım kol ideal olur diye düşünüyorum ama ben her türlüsünü aldım ne olur ne olmaz. Sonuçta ilk Zaman'lar doktor kontrolleri olacak dışarısı için de uzun kol zıbın lazım. Ama 3 aydan sonrası için çok fazla uzun kol zıbına ihtiyaç duymaz heralde
Kulotlu corap mi oEki Görüntüle 1886088 Eki Görüntüle 1886089 Çok şükür doktor kontrolümüz iyi geçti, her şey yolundaymış, bebişimiz 1100 Gr 39 cm olmuş. Şimdilik görünen o ki 32. Haftadan sonra çalışabilirmişim, Allah sağlık verirse, hem bebeğime hem bana.
Sonra da alışverişe çıktık. Biraz coştuk eşimle. Bebek kamerası aldık eşimin ısrarıyla. Hastane çantası beğenemedim internetten alacağım sanırım. Ama çok şükür artık hastane çantasının içine koyacağım bir çok malzeme hazır :) Allah hepimize aldıklarımızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin :)
Eviniz ne kadar sicak olursa olsun ilk ay icin kisa kollu almayin bence benim ilk bebegim yazin ortasiydi yinede atlet zivin ve battaniye giydirmek zorunda kaliyorduk yeni doganlar vucut isilarini ayarlayamiyolar hemen hemen kirk gune kadar degil ki.kisin ortasinda zaaturee olmasinlar allah korusjn kalin giydirmek lazim ben kadife bi iki tulum dusunuyorum bi ic zibin takimi aldim hastahane cikisi almayacagim parcalari tek tek almayi dusunuyorum penye de iki takim alicam ins patik yelek bol bol stoklayin bence bi de eskisi kadar simsiki yapilmasada bebegi kundaga sarmayi mantikli buluyorum siz.ne dusunuyorsunuz ? İlkimi battaniyeden az daha siki sekilde kundaklamistim allaha sukur cocukta gogus agrisi falan olmadi kucagina alan rahat aldi boynu beli diye telaslanmadim
Kulotlu corap mi o
ben geceleri simdilik guzel uyuyorum araliksiz.. fakat nekdr gec yatarsam yatiyim sabah erkenden uyaniyorum :) hic boyle degildim valla.. uykumu azcik duskunumdeKizlar ne guzel bazi arkadaslar bebislerine ve kendilerine alisveris yapmislar gule gule giyin insallah.
Bende onumuzdeki ay butun herseyi alip bitirecem insallah.
Kizlar bu ara sizde de cok uyku istegi var mi ? Cunku artik geceleri yavas yavas uyku duzenim bozuluyor bide oglum odamizda uyudugu icin 3 4 defa oda uyaniyor . Ve ben tekrar uyumakta zorlaniyorum.
Maşallah canim çok güzeller hepsi iyi günlerde kullnsin bebisin :) aziz bebenin ürünleri gerçekten bi harika dokusu falan.Eki Görüntüle 1886088 Eki Görüntüle 1886089 Çok şükür doktor kontrolümüz iyi geçti, her şey yolundaymış, bebişimiz 1100 Gr 39 cm olmuş. Şimdilik görünen o ki 32. Haftadan sonra çalışabilirmişim, Allah sağlık verirse, hem bebeğime hem bana.
Sonra da alışverişe çıktık. Biraz coştuk eşimle. Bebek kamerası aldık eşimin ısrarıyla. Hastane çantası beğenemedim internetten alacağım sanırım. Ama çok şükür artık hastane çantasının içine koyacağım bir çok malzeme hazır :) Allah hepimize aldıklarımızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin :)
Hastahane cikisi 200 tl aziz ve idil baby nin avent biberon emzik seti 150 tl vsvs 2 milyar olucak nerdeyse masraf ya ben bebitof dusunuyorum yada lcw civil gibu uygun yerler zaten 1 ay giymeden kuculuyor hepsi en azindan daha aza kapatiriz ins :))Maşallah canim çok güzeller hepsi iyi günlerde kullnsin bebisin :) aziz bebenin ürünleri gerçekten bi harika dokusu falan.
Cnm benim önceki bebeğim de kış bebegiydi hep uzun kollu zıbın falan giydirdim bugün kıyafetleri de çıkardık en çok giydirdiklerim onlarmış kilotlu çorap onden çıtçıtlı bluz falan çok kullanışlı olmuştu şu tulumlar falan hiç kullanamadım bacak kısmından itibaren çıtçıtlı olanlar varya çok zor oluyodu en iyisi hemen giydirmek lastikli olanı kolay oluyo bide altlarda ayaklı olanlar pek kullanışlı olmuyo çoçuk çabuk buyuyo ya hemencecik kuçuluyo ben battaniye çok kullandım kızım da ev ince pazen olanlardan falan da vardı hatta bu kızıma da alıcam...bu arada ne kadar küçük olduklarını bugün kıyafetleri çıkarınca hatırladım ayy ben nasıl bakmışım acaba dedimKızlar şimdi liste hazırlıyorum da biz bebisleri nasıl giydirmeliyiz kışın . Şu zıbın falan nasıl olcak kısa kolu sıfır kolu falan ???
Alti kapali olandan 1 2 tane olsun ama evt fazla giyemio cocuklar ama ilk ay soguktan korumak icin sart corap olunca alti aciliyor bu araa yeni dogana kulotlu corap ilk defa bu forumda duydumCnm benim önceki bebeğim de kış bebegiydi hep uzun kollu zıbın falan giydirdim bugün kıyafetleri de çıkardık en çok giydirdiklerim onlarmış kilotlu çorap onden çıtçıtlı bluz falan çok kullanışlı olmuştu şu tulumlar falan hiç kullanamadım bacak kısmından itibaren çıtçıtlı olanlar varya çok zor oluyodu en iyisi hemen giydirmek lastikli olanı kolay oluyo bide altlarda ayaklı olanlar pek kullanışlı olmuyo çoçuk çabuk buyuyo ya hemencecik kuçuluyo ben battaniye çok kullandım kızım da ev ince pazen olanlardan falan da vardı hatta bu kızıma da alıcam...bu arada ne kadar küçük olduklarını bugün kıyafetleri çıkarınca hatırladım ayy ben nasıl bakmışım acaba dedim
Dengeli beslenmeme,hergün yürüyüş yapmama ragmen 10kg i devirdim bile.Arkadaslar kilo aliminiz ne durumda? dengeli beslenmeme ragmen 5,5 kilo almisim simdidenbirgun cok yiyorsam diyer gun hafif seyler yiyip dengelemeye calisiyorum ama yinede aliyoruz kilo
Canim nasil duzeldin? Suan bende ayni durumdayim ilac falan icmeden atlatiliyor mu onerin var mi?Gunaydin.
Okadar dikkat etmeme ragmen dunden beri bogazlarim agriyo ve burnum tikandi cok kotuyum.
Bu havalarda olmasini istedigim ennson seydi hastalanmak.
Kizlar ne guzel bazi arkadaslar bebislerine ve kendilerine alisveris yapmislar gule gule giyin insallah.
Bende onumuzdeki ay butun herseyi alip bitirecem insallah.
Kizlar bu ara sizde de cok uyku istegi var mi ? Cunku artik geceleri yavas yavas uyku duzenim bozuluyor bide oglum odamizda uyudugu icin 3 4 defa oda uyaniyor . Ve ben tekrar uyumakta zorlaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?