2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar..Anadolu yakasinda dogum yapmicam ins..annemin yaninda..onereceginiz özel hastane var mıdır? Doktor tavsiyeniz? Ama fiyatlari uygun olursa sevinirim..burda çok pahali doğum lar..medicana ve medipol cok uçmuş..

Sabaha kadar evin içinde tur atıyorum yarım saat yatakta bir saat kanepede oyy oyyy

Kızlar kaşınmaya başlayan var mu gece uyandım gobegım fena kaşınarak uyku sersemi baya bi kaşıdım sona panik olup kalktım Hindistan cevizi yağı surdum

Mrh arkadaşlar biberon öneriniz var mı aceba? Yenidoğan için hangi marka almalıyız?
Avent cam biberon veya dr Brownun cam biberonu daha almadık alacağız inşallah

QueenSweethart reflüden başından beri çekiyorum. 6.aydan sonra artık dayanılmaz bir hal aldı
Bitirdiğim gaviscon şurubun haddi hesabı yok
Doğal olarak süt iyi geliyor. Birde bu sıcak havalarda hazır dondurma değil de
Sütlü döğme dondurma iyi geliyor
Başka hiç bir şey iyi gelmiyor bana
Nelerin dokunduğunu bile öğrendim artık kendi kendime
Nerdeyse hiç birşey yememem lazım

Günaydın kızlar
Bebişi görmeye gidiyoruz
Çok heycanlıyım :) kocaman olmuştur
İnşallah güzel bir pozunu yakalar dr teyzeside sizle paylaşırım bende
Kocaman olmuştur
Muhtemelen 1kg ve 30cm geçmiş kocaman olmuştur diye tahmin ediyorum
Birde şuna dikkat ettim. Son haftada tepikleri epey azaldı sanırım yeri daraldı gidince soracam bakalım :)

nerdesin sen merak ettim
aklıma kötü kötü şeyler geldi
asıl sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
isime ne karar verdiniz
Iyiyiz canim cok wukr dugun dernek derken baya bi giremedim buralara isim Yusuf istiyofum ben babasi beyrnmedi bakalim daha kesin deyil

Günaydın herkese :)

Geçmiş Bayram'ınızı da kutluyorum bu arada :)

Bugün biz de bebeğimizi görmeye gideceğiz, gece bir türlü uyuyamadım, kızım da uyumadı sanki gece boyu tekmeledi durdu, ama çok güzel bir his ya, insan hep oynasın hissedeyim istiyor.

Doktor kontrolümüzden sonra biraz alışverişe çıkacağız eşimle, akşam da arkadasım evleniyor düğüne gideceğiz.

Tez hocam yine fikir değiştirdi 10-12 saat uğraşıp yazdığım her şey çöp oldu yine. Bana acımıyor bari karnımdaki bebeğin hatırına emeğime saygı duysa keşke... Bu da benim sınavım demek ki... Dualarınıza talibim sevgili gebe arkadaşlarım... Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeciklerimizi :)

NAPTIN CANIM GİTTİN Mİ DOKTORA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…