Bir fincan icme hakkin var canim, canin cektiyse ic :)Arkadaslar size birsey sormak istiyorum. Ben hamileligimin basindan beri hic kahve fln icmedim. Bu aralar canim cok ama cok capuccino fln cekiyor. Dun 1 bardak ictim bugunde icsem zarari olurmuki
Saçındaki konakları temizlemek için de kullanılıyormuş diye okumuştum ben.saçı olursa azcık şekil veririz dedim ben de aldım ama alınmasa da olur tabi
Bı de yarım çay kaşığı karbonatı suya karıştırip içmek. AILE hekimi söylemişti, çok hızlı etki ediyor3-4 yudum soguk süt iyi geliyor yanmaya.
Bir de hastanedeki ebe badem önermisti, iyice cigneyip öyle yutmak lazimmis ama. Özellikle belirtti bunu.
Son care gaviscon :/
ictim valla cnmBir fincan icme hakkin var canim, canin cektiyse ic :)
Avent natural kullanmıştım memnunum. Ancak Kauçuk uçlu olanlara daha kolay adapte oluyorlarmış bebekler. Aventde var mı bilmiyorumMrh arkadaşlar biberon öneriniz var mı aceba? Yenidoğan için hangi marka almalıyız?
Ohh afiyet olsunictim valla cnm
Avent natura cam aldımMrh arkadaşlar biberon öneriniz var mı aceba? Yenidoğan için hangi marka almalıyız?
Avent cam biberon veya dr Brownun cam biberonu daha almadık alacağız inşallahMrh arkadaşlar biberon öneriniz var mı aceba? Yenidoğan için hangi marka almalıyız?
Iyiyiz canim cok wukr dugun dernek derken baya bi giremedim buralara isim Yusuf istiyofum ben babasi beyrnmedi bakalim daha kesin deyilnerdesin sen merak ettim
aklıma kötü kötü şeyler geldi
asıl sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
isime ne karar verdiniz
NAPTIN CANIM GİTTİN Mİ DOKTORAGünaydın kızlar
Bebişi görmeye gidiyoruz
Çok heycanlıyım :) kocaman olmuştur
İnşallah güzel bir pozunu yakalar dr teyzeside sizle paylaşırım bende
Kocaman olmuştur
Muhtemelen 1kg ve 30cm geçmiş kocaman olmuştur diye tahmin ediyorum
Birde şuna dikkat ettim. Son haftada tepikleri epey azaldı sanırım yeri daraldı gidince soracam bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?