2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar size birsey sormak istiyorum. Ben hamileligimin basindan beri hic kahve fln icmedim. Bu aralar canim cok ama cok capuccino fln cekiyor. Dun 1 bardak ictim bugunde icsem zarari olurmuki

Arkadaslar size birsey sormak istiyorum. Ben hamileligimin basindan beri hic kahve fln icmedim. Bu aralar canim cok ama cok capuccino fln cekiyor. Dun 1 bardak ictim bugunde icsem zarari olurmuki
ben her gün bi üçü bir arada içiyorum canım doktorlar da günde bi bardağa müsade ediyo ilk üç ay dışında

İçebilirsin hiçbişey olmaz. Benim doktorum gğnde bir bardak kahve ve 5-6 bardağa kadar çaya izin veriyor.

Arkadaslar merhaba kurban dolayisiyla memlekete geldim ve ne kadar is yaptirtmasalarda surekli hareket halindeyim cocugun hareketleri evimizdekiki gbi cok sık degil bayag azaldi gibi geliyor bana bir sorun olsa kanama veya siddetli agriyle kendini belli etmezmi benim mi husnu kuruntum bilemedim

kasılma ne ya arkadaşlar bende olmuyo sanırım ya da anlamıyorum. yemek yiyince patlayacak gibi şişiyorum o değil dimi

Yorgunluktandır cnm ..bende bayramda diğer zamanlara gore daha az hissettim duzenimiz falan değişti yoğun olduk haliyle bebege d www yansıdı

kasılma ne ya arkadaşlar bende olmuyo sanırım ya da anlamıyorum. yemek yiyince patlayacak gibi şişiyorum o değil dimi
Bende tam bilmiyorum cnm bide ikinci bebeğim benim ama karnım bazen şisiuo taş gibi oluyo bide alt kısmında fena agrı oluyo birinde doğu evinde ki doktor rahimde kasılma var demişti ama o akadar ustun koru bakıyolardı ki kendi doktorum bişi demeden guvenemedim bakalım doktorum ne diyecek haftaya gitmek istiyorum artık...

Kızlar bebeklerinize şampuan olarak hangi marka almayı düşünüyorsunuz , internetten almak mantıklı mı skt açısından

Kızlar aranızda gebelik sekeri olan var mı ? Olcumleriniz kaç çıkıyor? Ben diyete uydugum halde bir lokma kaçırsam yüksek çıkıyor çok moralim bozuluyor. Sırf diyeti bozmamak için bütün bayramı evimde geçirdim pazartesi insülin e başlayıp baslamayacagim belli olacak. Çok zor bi imtihanmis allah yardımcımız olsun. Canım o kadar çok şey çekiyor ko yiyemiyorum hiçbirini ağlama geliyor

bende gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum ama açlık tokluk normal çıkıyor diyete başladığımdan beri nerdeyse 1 ay olacak hiç kilo almadım kurallara birebir uymak lazım

Allah yardımcın olsun canım zor bir imtihan...benim ilk bebegimde çıkmadı bişi ama çok şiş doğdu doktorlar falan gelip gidip annede şeker var mı diye sordular şimdi yeniden yaptıracağım doktoru iyice tembihleyeceğim dikkatli bakılsın diye korkuyorum

Bende de gebelik şekeri çıktı. Diyete uyduğum sürece açlık 65-75 civarı .. Tokluk 110-130 çıkıyor . Azıcık fazladan bir şey yesem daha çok çıkar o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Benim de cnm çekiyor ama yemiyorum

Kızlar bebeklerinize şampuan olarak hangi marka almayı düşünüyorsunuz , internetten almak mantıklı mı skt açısından
Ben belcikada Calenco diye bi markanvar eczanelerde onu kullanicam, veya mustellaninkini 1 yasina girene kadar sonra bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…