2016 Aralık Anneleri

ben geceleri simdilik guzel uyuyorum araliksiz.. fakat nekdr gec yatarsam yatiyim sabah erkenden uyaniyorum :) hic boyle degildim valla.. uykumu azcik duskunumde
Ilahi kiz bende uykuma duskunum. Ama 19 aylik oglum var geceleri kalkip mecbur su iciyor . Ona uyaniyorum tuvalete gidip geliyorum. Dedigin gibi gecde uyusam saat 6.da uyaniyorum esimle beraber ama tekrar uyuyorum bunlar anteraman

Onun etkisi çok büyük
Gece bir ara gözümü açtım
Midemde yangın vardı
Aynı zamanda yutak borumda
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Ne yersem yiyim hep böyle
Özellikle domates

Evet domates öyle. Bir de gec saatte yiyince oluyor bende. Aksam 8 den sonra bir sey yemezsem daha rahat oluyor.
Surada 2 ay kaldi sabret

Cnm tulumlar i kaç beden aldin

Ben 50 ve 56 aldim canim. 50 beden birer tane aldim, kadife tulum, penye tulum ve bir alt üst takim.
Daha büyüklerini dogduktan sonra da alirim diye almadim henüz.

Aynen canim bende boyleyim. Ee yani artik vakti geldi hazirlaniyor artik vucudumuz beynimiz :)

Ilahi kiz bende uykuma duskunum. Ama 19 aylik oglum var geceleri kalkip mecbur su iciyor . Ona uyaniyorum tuvalete gidip geliyorum. Dedigin gibi gecde uyusam saat 6.da uyaniyorum esimle beraber ama tekrar uyuyorum bunlar anteraman
aynen cnm ne guzel antremanmis istesemde hayatta 6bucuk gibi kalkmazdm mecbur kalmadikca, ama simdi cin gibi oldum

Canım adı Şirin Bebe optimum u geçince hemen sağda kalıyor, hatta yanında da pamidor var. Eskiden mina kids miş adı değişmiş. Başka yerde mağazası yokmuş. Ben dediğim gibi 2 tane gecelik( bir tanesi dantelli biraz) bir tane sabahlık Bi de pijama takımı aldım, toplam 160 tutmuş %40 indirimle. Weewell in Bebek kamerası vardı hem cep telefonuna hem bilgisayara kurup izleyebiliyormuşsun, eşim çok meraklı böyle teknolojik şeylere, etiket fiyatı 699 liraydı ama indirimde 499 a düşmüş, bana kalsa almazdım da eşimin ısrarıyla aldık. Aziz bebenin hastane çıkış takımını aldık mesela internette bakmıştım 170-180 falandı 150 ye aldık 10 parçalı. Yani e bebek mağazasına göre falan epeyce uygun geldi bana.

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor ,
Bu arada doktora giden arkadaşlar şeker yüklemesinden sonra doktor ne gibi tahliller istedi nts kaçıncı haftada isteniyor ?

Nst yi bilmiyorum ama dün benim doktorum artık 32. Haftaya kadar başka tahlil yok dedi, kan değerlerim iyi olduğu, idrar kültürüm de temiz çıktığı için.

Daha iyiyim :)

Iyi pazarlar. Kızlar bebek için 60x120 karyola aldım. İçini alacağım yatak konusunda kararsız kaldım. İşbir yatakta antibakteriyel bir yatak var. Bunu almayı düşünüyorum. Ama tam karar veremiyorum. Sizler neler aldınız Yada alacaksınız.

Benim de ilk 3 ay uykum azalmisti, sabah 7 den sonra uyuyamiyordum. Ikinci trimesterde inanilmaz uykucu oldum. Ne kadar uyusam da yorgun uyaniyordum. Simdi yine erken uyaniyorum, uykumu almis oluyorum. Ihtiyacim yine azaldi.
Sabrediyorum ama inan bazen öldüm diyorum
Öyle bir şey yok
Evt geç de yememek lazım
3. Trimestere girdik mi

Kizlar bugün biraz fotograf olaylarini arastirdim. Cok güzel bebek kostümleri var fotograf icin
Fotograflarini ekledim bakin. Sizce hangileri güzel?

Bir de hamilelik fotograflari oluyor, onlardan cektirmek istiyorum. Zaman da az kalmis. 32-36 arasi cekilmesi idealmis. E biraz da önceden randevu almak lazim. Siz düsünüyor musunuz fotograf cekimi?

Eklentiler

• 41vMTkzvCVL.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
  • 51QhyF4tfpL._SL1001_.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 61bjO9bfqwL._SL1100_.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 61D74JuYkyL._SL1002_.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 61onRW2-UtL._SL1100_-2.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 712US7A+PiL._SL1283_.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Babybauchshooting-Koeln-Bonn-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Babybauchshooting-Koeln-Bonn-9.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 43
çok güzeller
rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin

Yeni dogan fotolarinin hepsi cok tatli.. Bende Ekim sonu gibi hamilelik foto cekimi ayarlamak istiyorum. Dis cekim olsun istiyorum parkta mesela. Hazir sonbaharken yapraklar agaclar pastel renkler iyi resim cikar sanki :)

Cevap verecek kimse yok mu (

Reactions: Rup
Lateks yatak guzel diyorlar ama bilmiyorum hakikaten bilenler paylasirsa super olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…