- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 35
Ilahi kiz bende uykuma duskunum. Ama 19 aylik oglum var geceleri kalkip mecbur su iciyor . Ona uyaniyorum tuvalete gidip geliyorum. Dedigin gibi gecde uyusam saat 6.da uyaniyorum esimle beraber ama tekrar uyuyorumben geceleri simdilik guzel uyuyorum araliksiz.. fakat nekdr gec yatarsam yatiyim sabah erkenden uyaniyorum :) hic boyle degildim valla.. uykumu azcik duskunumde
Onun etkisi çok büyük
Gece bir ara gözümü açtım
Midemde yangın vardı
Aynı zamanda yutak borumda
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Ne yersem yiyim hep böyle
Özellikle domates
Cnm tulumlar i kaç beden aldin
Aynen canim bende boyleyim. Ee yani artik vakti geldi hazirlaniyor artik vucudumuz beynimiz :)Uyku sorunu bendede var. Şöyle ki uyumayı çok severim ancak geceleri hem uykuya dalmakta zOrlanıyorum hem de her sağa sola dönüşümde uyanıyorum rahatsız oluyorum. Bölük pörçük uyumuş oluyorum. Sanırım vücudumuz kendini doğumdan sonraki uykusuz gecelere haZırlıyor :)
aynen cnm ne guzel antremanmisIlahi kiz bende uykuma duskunum. Ama 19 aylik oglum var geceleri kalkip mecbur su iciyor . Ona uyaniyorum tuvalete gidip geliyorum. Dedigin gibi gecde uyusam saat 6.da uyaniyorum esimle beraber ama tekrar uyuyorumbunlar anteraman
Canım bende izmirdeyim şu ana kadar kemeraltında 1 mağazada birde izmirpark e bebek den aldım hatta bugünde eşimle kalan eksikleri tamamlıcaz e bebekten deterjanı tarakları bezleri vs ama kendine gecelik sabahlık birde pijamayı 160 a alman çok uygunmuş ben Sibel de kendime hastane için 1 gecelik bir de pijama takımı sordum 180 tl çok geldi bana.aziz bebeden mi aldın kendine gecelikleri Gaziemir dışında var mı mağazası acaba?
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor ,
Bu arada doktora giden arkadaşlar şeker yüklemesinden sonra doktor ne gibi tahliller istedi nts kaçıncı haftada isteniyor ?
Daha iyiyim :)Kizlar selam, bugün pek giremedim. Gün boyu esimle islerimiz vardi.
Evet sen basindan beri söylüyorsunAmeliyat olmus olmanin da etkisi var degil mi?
Insallah daha iyisindir?
Ben de iki kadife tulum aldim. Penye takimlar ve tulum da aldim. Kundak olarak Ergobaby nin bir kundagi var. Fotografini ekledim. Bunu kullananlar hep bebegin uyku süresinin arttigini yazmislar, cünkü sarildiklarinda kendilerini uyandirmiyorlarmis ve daha uzun uyuyorlarmis, cok memnun kalmislar genelde.
Bu arada külotlu corap da aldim bir tane :))
Cnm yıkanacak inşallah atıyım hazırlayıncaCanım en çok giydirdiklerinin resmini atarmısın ???
Evet domates öyle. Bir de gec saatte yiyince oluyor bende. Aksam 8 den sonra bir sey yemezsem daha rahat oluyor.
Surada 2 ay kaldi sabret
Ben 50 ve 56 aldim canim. 50 beden birer tane aldim, kadife tulum, penye tulum ve bir alt üst takim.
Daha büyüklerini dogduktan sonra da alirim diye almadim henüz.
Sabrediyorum ama inan bazen öldüm diyorumBenim de ilk 3 ay uykum azalmisti, sabah 7 den sonra uyuyamiyordum. Ikinci trimesterde inanilmaz uykucu oldum. Ne kadar uyusam da yorgun uyaniyordum. Simdi yine erken uyaniyorum, uykumu almis oluyorum. Ihtiyacim yine azaldi.
Sabrediyorum ama inan bazen öldüm diyorum
Öyle bir şey yok
Evt geç de yememek lazım
3. Trimestere girdik mi
Gittik canım bayram dönüşü aşırı yoğundu dr
Maşallah 1415gr 38cm dedi
Herşey yolunda çok şükür
maşallah
çok güzellerEki Görüntüle 1886088 Eki Görüntüle 1886089 Çok şükür doktor kontrolümüz iyi geçti, her şey yolundaymış, bebişimiz 1100 Gr 39 cm olmuş. Şimdilik görünen o ki 32. Haftadan sonra çalışabilirmişim, Allah sağlık verirse, hem bebeğime hem bana.
Sonra da alışverişe çıktık. Biraz coştuk eşimle. Bebek kamerası aldık eşimin ısrarıyla. Hastane çantası beğenemedim internetten alacağım sanırım. Ama çok şükür artık hastane çantasının içine koyacağım bir çok malzeme hazır :) Allah hepimize aldıklarımızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin :)
Yeni dogan fotolarinin hepsi cok tatli.. Bende Ekim sonu gibi hamilelik foto cekimi ayarlamak istiyorum. Dis cekim olsun istiyorum parkta mesela. Hazir sonbaharken yapraklar agaclar pastel renkler iyi resim cikar sanki :)Kizlar bugün biraz fotograf olaylarini arastirdim. Cok güzel bebek kostümleri var fotograf icin
Fotograflarini ekledim bakin. Sizce hangileri güzel?
Bir de hamilelik fotograflari oluyor, onlardan cektirmek istiyorum. Zaman da az kalmis. 32-36 arasi cekilmesi idealmis. E biraz da önceden randevu almak lazim. Siz düsünüyor musunuz fotograf cekimi?
Iyi pazarlar. Kızlar bebek için 60x120 karyola aldım. İçini alacağım yatak konusunda kararsız kaldım. İşbir yatakta antibakteriyel bir yatak var. Bunu almayı düşünüyorum. Ama tam karar veremiyorum. Sizler neler aldınız Yada alacaksınız.
Karbonat nasıl oluyorEvet 26. haftadan sonra 3. trimesterdeyiz. Biz bugün tam 28 olduk.
Hic karbonat denedin mi? Bir arkadas yazmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?