- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Yeni dogan fotolarinin hepsi cok tatli.. Bende Ekim sonu gibi hamilelik foto cekimi ayarlamak istiyorum. Dis cekim olsun istiyorum parkta mesela. Hazir sonbaharken yapraklar agaclar pastel renkler iyi resim cikar sanki :)
Cevap verecek kimse yok mu(
Karbonat nasıl oluyor
Tadı iğrenç onun
Bi ara zayıflamak için içmiştim
Denemeyi düşünürümBenim de fikrim yok maalesefHava geciren ve biraz sert olan yatak olmali diye okumustum ama.
Yarim cay kasigi karbonatla suyu karistir ic demisti galiba doktoru. Karbonat mide asidini azaltiyor. Benim babam da icerdi. Rennie gibi mide tabletlerinde falan da var bildigim kadariyla. Gaviscona baktim onda da karbonatin baska bir formu var.
Denemeyi düşünürüm
Ama tadı çok kötü
Bı de yarım çay kaşığı karbonatı suya karıştırip içmek. AILE hekimi söylemişti, çok hızlı etki ediyor
Benimko gebeligin basindan beri var nerdeyse kum dokuosun dediler en son da enfeksiyon cikti dur bakalim yine var :) bu sefer ne diyeceklerBu arada biraz sancim oldu bugün. Regl sancisi gibi. Biraz baktim da az su icince olabiliyormus
Benimko gebeligin basindan beri var nerdeyse kum dokuosun dediler en son da enfeksiyon cikti dur bakalim yine var :) bu sefer ne diyecekler
Ben de ilk dis cekim düsünmüstüm ama sonra portfolyolari inceleyince ic cekimler daha cok hosuma gitti. Su tüllü elbiselerden giymek istiyorum :)) Ya su ekteki fotografa bayildimBöyle bir sey yapabiliriz insallah
Benimko gebeligin basindan beri var nerdeyse kum dokuosun dediler en son da enfeksiyon cikti dur bakalim yine var :) bu sefer ne diyecekler
Benim iki gündür var sancim. Acaba benimki neden yadaha önce hic olmamisti
Çok güzelmiş, biz de çektireceğiz, yani eşimle kızım da olacak ayrıca :) ben de düşünüyorum nasıl birşey olsun, internetten baktım ama öyle güzel fotolar bulamadım. Elbise konusu da var tabii, kızımla takım mi giyinsemburadada öyle bir yer göremedim, şık bir hamile kıyafeti satan..
Kızımın Doğumun da hastane de çektirdik zaten resimleri.
bebek resmen bikini bolgesinde oynuyo bu normal mi :?Kum cok farkli ama o zaman sanci farkli yerde oluyor. Bu ayni adet sancisi gibi. Ama su icip dinlenince gecti.
Dedigim gibi susuz kalinca olabiliyormus
Elbiseler fotografcida oluyor. Cünkü ben de baktim ama o fotograflardaki gibi elbiseler yok, satilmiyor. Diktirmisler sanirim.
bebek resmen bikini bolgesinde oynuyo bu normal mi :?
Kasilma var yine ama bildigin tekmeliyor asagida hissederdim ama bu seferki bi tuhaf yada ben son zamanlarda olanlardan panikleim bilemiyorum :/Benim bebeğim karnımın içinde sürekli geziyor eli mi ayağı mı bilmiyorum ama bazen çişimi getirecek kadar oynuyor orda, sonra ertesi gün yukarı çıkıyor falan. Ben alıştığımdan belki normal geliyor
Benim de bazen oluyor yeri sürekli degisiyor. Bazi bebekler de genelde asagida oluyor galiba.bebek resmen bikini bolgesinde oynuyo bu normal mi :?
Günaydın güzel annişler,
Ben her pazar rutin tartılırım, 55 kilo ile hamile kalmıştım bugün nerdeyse 65 i gördümNerdeyse daha üç ayımız var, çok kilo almışım gibi geliyor. Tabi bide benim ikinci gebeliğim, bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum, daha vücudum tam kendini toparlamadan hamile kaldım.
Siz de durumlar nasıl, ne bilim herkesin Vücudu aynı olamaz tabi ama moral olur belki
bebek resmen bikini bolgesinde oynuyo bu normal mi :?
ben 1 tatlı kaşığını 1.5lt suya karıştırıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?