2016 Aralık Anneleri

Yeni dogan fotolarinin hepsi cok tatli.. Bende Ekim sonu gibi hamilelik foto cekimi ayarlamak istiyorum. Dis cekim olsun istiyorum parkta mesela. Hazir sonbaharken yapraklar agaclar pastel renkler iyi resim cikar sanki :)

Ben de ilk dis cekim düsünmüstüm ama sonra portfolyolari inceleyince ic cekimler daha cok hosuma gitti. Su tüllü elbiselerden giymek istiyorum :)) Ya su ekteki fotografa bayildim Böyle bir sey yapabiliriz insallah

Eklentiler

• Babybauchfotos.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 75
Cevap verecek kimse yok mu (

Benim de fikrim yok maalesef Hava geciren ve biraz sert olan yatak olmali diye okumustum ama.

Karbonat nasıl oluyor
Tadı iğrenç onun
Bi ara zayıflamak için içmiştim

Yarim cay kasigi karbonatla suyu karistir ic demisti galiba doktoru. Karbonat mide asidini azaltiyor. Benim babam da icerdi. Rennie gibi mide tabletlerinde falan da var bildigim kadariyla. Gaviscona baktim onda da karbonatin baska bir formu var.

Denemeyi düşünürüm
Ama tadı çok kötü

Ben de ilk dis cekim düsünmüstüm ama sonra portfolyolari inceleyince ic cekimler daha cok hosuma gitti. Su tüllü elbiselerden giymek istiyorum :)) Ya su ekteki fotografa bayildim Böyle bir sey yapabiliriz insallah

Çok güzelmiş, biz de çektireceğiz, yani eşimle kızım da olacak ayrıca :) ben de düşünüyorum nasıl birşey olsun, internetten baktım ama öyle güzel fotolar bulamadım. Elbise konusu da var tabii, kızımla takım mi giyinsem buradada öyle bir yer göremedim, şık bir hamile kıyafeti satan..
Kızımın Doğumun da hastane de çektirdik zaten resimleri.

Benimko gebeligin basindan beri var nerdeyse kum dokuosun dediler en son da enfeksiyon cikti dur bakalim yine var :) bu sefer ne diyecekler

Kum cok farkli ama o zaman sanci farkli yerde oluyor. Bu ayni adet sancisi gibi. Ama su icip dinlenince gecti.

Benim iki gündür var sancim. Acaba benimki neden ya daha önce hic olmamisti

Dedigim gibi susuz kalinca olabiliyormus

Elbiseler fotografcida oluyor. Cünkü ben de baktim ama o fotograflardaki gibi elbiseler yok, satilmiyor. Diktirmisler sanirim.

bebek resmen bikini bolgesinde oynuyo bu normal mi :?

Kasilma var yine ama bildigin tekmeliyor asagida hissederdim ama bu seferki bi tuhaf yada ben son zamanlarda olanlardan panikleim bilemiyorum :/

Merhaba
Benide 2. Gebeligim kizim suan 25 aylik.
Ondan kalan 7 kilonun ustune hamile kaldim
67 kiloyla kizimda toplamda 15 kilo aldim.
Hic diyet yapmadim
Cocuk supriz oldu cok kafaya taktim ama neyseki bu hamileligim ilki kadar kilolu gitmiyor.
67.400 le hamile kaldim
Suan 70.300 civari suan 3 kilo aldim ama bu hafta inanilmaz iatahim artti hayirlisi bakalim.
Kilo verilir bi sekilde cok takma kafana 2 cocukla ugrascaz yaza fit anne oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…