- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Günaydın güzel anneler. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Tatil bitti, işbaşı zamanı geldi çattı.Biraz işlerimi toparlasam da doğum izninden önce 2017de yanacak olan yıllık izinlerimi kullansam diyorum.
hepimami durulavinya kızlar bende aynı durumdayım. pazartesi sabahı ve daha tatile 5 gün var :S
ne güzel 30 ağustos kurban bayramı falan iyi gelmişti .
anneler çocuklarınıza ne oyuncak alacaksınız? bu konu ile ilgili bu aralar çok araştırma yaptım, bir müzikli dönence, bir oyun halısı almak istiyorum ilk etapta. 1 de uyku arkadaşı aldım sallayınca ses çıkması, yumuşak olması gerekiyomuş kulak ve dokunma gelişimi için.
Anladım canım ama gaziemire gitmem zor en fazla konağa inebiliyorum Güle güle kullansın bebişin aldıklarını. .Canım adı Şirin Bebe optimum u geçince hemen sağda kalıyor, hatta yanında da pamidor var. Eskiden mina kids miş adı değişmiş. Başka yerde mağazası yokmuş. Ben dediğim gibi 2 tane gecelik( bir tanesi dantelli biraz) bir tane sabahlık Bi de pijama takımı aldım, toplam 160 tutmuş %40 indirimle. Weewell in Bebek kamerası vardı hem cep telefonuna hem bilgisayara kurup izleyebiliyormuşsun, eşim çok meraklı böyle teknolojik şeylere, etiket fiyatı 699 liraydı ama indirimde 499 a düşmüş, bana kalsa almazdım da eşimin ısrarıyla aldık. Aziz bebenin hastane çıkış takımını aldık mesela internette bakmıştım 170-180 falandı 150 ye aldık 10 parçalı. Yani e bebek mağazasına göre falan epeyce uygun geldi bana.
Nst yi bilmiyorum ama dün benim doktorum artık 32. Haftaya kadar başka tahlil yok dedi, kan değerlerim iyi olduğu, idrar kültürüm de temiz çıktığı için.
Tamam canımCnm yıkanacak inşallah atıyım hazırlayınca
Günaydın kızlar
Bizde dün e bebek ten kızıma tarak seti , tırnak makası törpüsü bile var :)
Deterjanı , yumoşu uni ıslak Mendili 3 lü 21.90 dı pahalı geldi ama indirimi kaçırdım galiba , bere ve eldiven , yarım kollu atlet , birde geniş kare olan bebek temizleme pamuğu ,kendime lonolin göğüs ucu kremi ve göğüs Pedi aldım
Göğüs pompası ile kalkanını almamaya karar verdim eğer ihtiyaç olursa zaten eczane yanımızda o şekilde alıcam
Günaydın kızlar
Bizde dün e bebek ten kızıma tarak seti , tırnak makası törpüsü bile var :)
Deterjanı , yumoşu uni ıslak Mendili 3 lü 21.90 dı pahalı geldi ama indirimi kaçırdım galiba , bere ve eldiven , yarım kollu atlet , birde geniş kare olan bebek temizleme pamuğu ,kendime lonolin göğüs ucu kremi ve göğüs Pedi aldım
Göğüs pompası ile kalkanını almamaya karar verdim eğer ihtiyaç olursa zaten eczane yanımızda o şekilde alıcam
Maşallah canım gayet iyi bebişHerkese günaydın şimdi doktordan çıktı oğlum 1.400 gram olmuş boyu 40 cm çok şükür herşey yolunda doğumum sezeryan olacak rahim ağzındaki hpv virüsü yüzünden
Canım deterjan olarak hangi markayı aldın? Bir de yumuşatıcı pek önerilmiyor sanırım bebiş eşyalarında, benim bir arkadasım sirke kullanmış yumuşatıcı yerine, ama ben emin olamadım yumuşatıcı etkisi ne kadar olur diye.
Tecrübeli annelerden başka kullanan var mı sirkeyi?
bu iyi birsey degil benim bildigim erken doguma sebep :/Normal mi bilmiyorum ama bende sürekli oluyo. Zaten benimkinin dolasmadigi yer kalmadi masallahdoktor bebegin eşinin de kendinin de aşagida oldugunu söylüyo. Belki de ondandir.
Merhaba
Benide 2. Gebeligim kizim suan 25 aylik.
Ondan kalan 7 kilonun ustune hamile kaldim
67 kiloyla kizimda toplamda 15 kilo aldim.
Hic diyet yapmadim
Cocuk supriz oldu cok kafaya taktim ama neyseki bu hamileligim ilki kadar kilolu gitmiyor.
67.400 le hamile kaldim
Suan 70.300 civari suan 3 kilo aldim ama bu hafta inanilmaz iatahim artti hayirlisi bakalim.
Kilo verilir bi sekilde cok takma kafana 2 cocukla ugrascaz yaza fit anne oluruz :)
bu iyi birsey degil benim bildigim erken doguma sebep :/
Canım deterjan olarak hangi markayı aldın? Bir de yumuşatıcı pek önerilmiyor sanırım bebiş eşyalarında, benim bir arkadasım sirke kullanmış yumuşatıcı yerine, ama ben emin olamadım yumuşatıcı etkisi ne kadar olur diye.
Tecrübeli annelerden başka kullanan var mı sirkeyi?
Ayy kucagına alalamamak kotu oluyo kızım anne neden hamilesin ki diyip duruyo...bazen alıncada iyileştin mi diyo almam gerekiyo bazen bu aralar gece çiş eğitimine başladık gece 3 kez aldım kucagıma çabuk geçer inşallah bu gunlerInşallah cnm, benim kızım da 18 aylık :) ben de hiç diyet yapmadım, tam 1 sene sonra aynı kilomdaydım. Sat Kızımın doğum günü olmuş oldu, hiiç planda yoktu hiiçç, çok da stres yaptım kendime. Daha kızım bebek, bakalım gerçekten zor günler bizi bekliyor. Kucağıma bile alamıyorum bebeğimi çok üzülüyorumgiderek de ağırlaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun.
Ama sen hiç kilo almamışsın, herşey yolundadır umarım. Benim de iştahım çok arttı bu sıralar. Ama sonra duracak biliyorum. Kilo alımı da Yavaşlar..
Ben cok aldim yaa nasil durdurucam bide istahim da artti bu siralar istahla yiyorum ama bulanti yasiyorum :)))Inşallah cnm, benim kızım da 18 aylık :) ben de hiç diyet yapmadım, tam 1 sene sonra aynı kilomdaydım. Sat Kızımın doğum günü olmuş oldu, hiiç planda yoktu hiiçç, çok da stres yaptım kendime. Daha kızım bebek, bakalım gerçekten zor günler bizi bekliyor. Kucağıma bile alamıyorum bebeğimi çok üzülüyorumgiderek de ağırlaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun.
Ama sen hiç kilo almamışsın, herşey yolundadır umarım. Benim de iştahım çok arttı bu sıralar. Ama sonra duracak biliyorum. Kilo alımı da Yavaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?