2016 Aralık Anneleri

günaydın canım. kullan bence de bende bayramdan önce 10 gün kullandım üzerine de bayram izni oldu güzel oldu. işe zorla geldim bende canım hiç gelmek istemiyorum ya yoruldum artık

hepimami durulavinya kızlar bende aynı durumdayım. pazartesi sabahı ve daha tatile 5 gün var :S
ne güzel 30 ağustos kurban bayramı falan iyi gelmişti .
anneler çocuklarınıza ne oyuncak alacaksınız? bu konu ile ilgili bu aralar çok araştırma yaptım, bir müzikli dönence, bir oyun halısı almak istiyorum ilk etapta. 1 de uyku arkadaşı aldım sallayınca ses çıkması, yumuşak olması gerekiyomuş kulak ve dokunma gelişimi için.

Herkese günaydın iyi haftalar meslektaşlarına hayırlı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum...bugün şeker yüklememiz vardı sonuçları bekliyorum...şükürler olsun ultrason da herşey yolunda görünüyor...ama aklıma takılan birşey oldu 25+2 yiz...27 cm boyumuz 780 gr kilomuz...boy kısa mı acaba tecrübeli arkadaşlar bu haftalarda sizlerin bebekleri nasıldı?

hamile olunca bayanlar hiç çalışmamalı bence en güzeli o olur :)

Anladım canım ama gaziemire gitmem zor en fazla konağa inebiliyorum Güle güle kullansın bebişin aldıklarını. .
Cnm yıkanacak inşallah atıyım hazırlayınca
Tamam canım

Günaydın kızlar
Bizde dün e bebek ten kızıma tarak seti , tırnak makası törpüsü bile var :)
Deterjanı , yumoşu uni ıslak Mendili 3 lü 21.90 dı pahalı geldi ama indirimi kaçırdım galiba , bere ve eldiven , yarım kollu atlet , birde geniş kare olan bebek temizleme pamuğu ,kendime lonolin göğüs ucu kremi ve göğüs Pedi aldım
Göğüs pompası ile kalkanını almamaya karar verdim eğer ihtiyaç olursa zaten eczane yanımızda o şekilde alıcam

Canım deterjan olarak hangi markayı aldın? Bir de yumuşatıcı pek önerilmiyor sanırım bebiş eşyalarında, benim bir arkadasım sirke kullanmış yumuşatıcı yerine, ama ben emin olamadım yumuşatıcı etkisi ne kadar olur diye.

Tecrübeli annelerden başka kullanan var mı sirkeyi?

iyi günlerde kullan canım. e bebek internet üzerinde alışveriş yap güzel indirimler oluyor.

Herkese günaydın şimdi doktordan çıktı oğlum 1.400 gram olmuş boyu 40 cm çok şükür herşey yolunda doğumum sezeryan olacak rahim ağzındaki hpv virüsü yüzünden
Maşallah canım gayet iyi bebiş

günaydın kızlar
bayram sonrası dehşet yoğun bir iş günü
Artık izne ayrılmak istiyorum ama 14 kasım 37. haftam

ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum hiç gerek yok belki 1 damla sirke koyarım mikroplar ölsün diye.

bana sormamışsın ama dalan roxymatik granül sabun aldım:) ilk eşyalarını onunla yıkadım bebeğimin.
dün de ebebek te baby&me markasının toz bebek deterjanı vardı yine toz sabun olarak 2 li paket 19.90 dı onu aldım nasılsa bebiş doğunca bir sürü yıkamam gerekecek çabuk biter.
organik deterjan fln düşünüyodum ama çok pahalıma geldi, hemen de biteceği için sürekli alamam toz sabunlar da gayet iyi bence eskiden annelerimiz beyaz sabunla yıkıyomuş sonuçta

Normal mi bilmiyorum ama bende sürekli oluyo. Zaten benimkinin dolasmadigi yer kalmadi masallah doktor bebegin eşinin de kendinin de aşagida oldugunu söylüyo. Belki de ondandir.
bu iyi birsey degil benim bildigim erken doguma sebep :/

Kizlar bebege islak mendil kullanmamak icin islak mendil.kutusu almayi dusundum slak mendillleri yikayip icine koyarim diye fakat bulamadim civilde islak mendil cantasi varmis nasil ? Kullanan var mi fermuarli kisimdan akmaz mi sjuyu

Inşallah cnm, benim kızım da 18 aylık :) ben de hiç diyet yapmadım, tam 1 sene sonra aynı kilomdaydım. Sat Kızımın doğum günü olmuş oldu, hiiç planda yoktu hiiçç, çok da stres yaptım kendime. Daha kızım bebek, bakalım gerçekten zor günler bizi bekliyor. Kucağıma bile alamıyorum bebeğimi çok üzülüyorum giderek de ağırlaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun.
Ama sen hiç kilo almamışsın, herşey yolundadır umarım. Benim de iştahım çok arttı bu sıralar. Ama sonra duracak biliyorum. Kilo alımı da Yavaşlar..

Ilk kez duydum sirkeyi ve çok yanlış buldum. O daha dünya ya yeni alışmaya çalışırken, onun kokusunu düşün bir. Evet yumuşatıcı önerilmiyor, tam durulanmadığı için.
Kızım 18 aylık bu haftaya kadar çamaşırlarını hep ayrı yıkadım bizimkilerden, Persil sensitiv Sıvı var bebekler için onu kullandım hep ve çok memnun kaldım. Hem yumuşak hem de çok güzel kokusu var dı deterjanın. Yeni bebişime de aynen devam edicem kısmetse :)

Ayy kucagına alalamamak kotu oluyo kızım anne neden hamilesin ki diyip duruyo...bazen alıncada iyileştin mi diyo almam gerekiyo bazen bu aralar gece çiş eğitimine başladık gece 3 kez aldım kucagıma çabuk geçer inşallah bu gunler

Ben cok aldim yaa nasil durdurucam bide istahim da artti bu siralar istahla yiyorum ama bulanti yasiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…