2016 Aralık Anneleri

Süper ya bende epidural istiyorum normal derse.. ıkınmada sıkıntı olmadımı peki bide epidural anestesi yeri nekadar sürede geçti çok ağrı yapıyormuş diye duymuştum ben..

yani sen epiduralmi aldin cnm.. benim ilk bebegim 22+6 haftalikken erken dogumla dunyaya geldi normal dogumla, tabiki vefat etti oglum cennette o simdi .. ama igne vurulmadim sanciyi cektim oyle
Rabbim cennette kavusturacak insallah sizi. Bir melegin var seni bekleyen . Geride kalanlara Rabbim uzun omurler versi. Acilarini gostermesin.

Süper ya bende epidural istiyorum normal derse.. ıkınmada sıkıntı olmadımı peki bide epidural anestesi yeri nekadar sürede geçti çok ağrı yapıyormuş diye duymuştum ben..
Hayir canim ıkınmada hic bir sorun olmadi. Zaten seni makineye bagliyorlar makinenin uzerinde sanci arttigi anda ıkınmani soyluyor ebe . Ikınma suresi insani yoruyor ama mecbur ıkınmaktan kollarimda derman kalmadi ama sonucuna degdi yani .
Hayir agri yapmiyor zaten ufacik igne deligi . Beline igneyi batiriyor ignenin ucuna taktiklari plastik var onu damara yerlestirmek icin igne kullaniliyor sinek isirigi gibi bisey oluyor. Eger doktorun eli agir degilse ben hastaneden cikana kadar yara bandi vardi eve gelince cikardim hic agrida olmadi. Kimisi diyor ilerde sırt agrisi yapiyor. Suan bi sıkıntim yok cok sukur

Orası öyle aslında ama normal doğumda biraz yürek istiyor.. sezeryandada yara yeri yıllarca sızlıyormuş soğuk havada falan bebekle ilgilenemiyormuşsun.. daha önceden normal doğum yapanlarla konuşmak lazım
Biraz nasip kısmet işi galiba bende sezeryan oldum ilk bebegimde agrım falan olmadı 10 günde iyileşti normalden kokuyordum bana kalmasın karar diye de dua ettim sonra pişman olmamak için iriydi bebeğim sezeryan oldum tek sorunum kızımı kuveze aldılar 8 gün o zor gelmişti

bende roxy alim o zaman
arkadaş amway tavsiye etti ama çok uçuk fiyatları

annem derki uykuya amel olmaz
Çok üzücü bir olay olmuş
Allah Korusun bizleri de bebeklerimizide
Bir anneye öbür boyu vicdan yarası
amway in çamaşır deterjanıyla tablet bulaşık deterjanını hiç beğenmedim ben ama elde yıkama olan bulaşık deterjanını çok seviyorum hiç elleri kurutmuyo hem de bol bol köpürüp temizliyo

Hangi hastanede olmuştu doğumun inşallah normale uygun oluruzda epiduralle doğururuz sancılardan çok korkuyorum ben

benim doktorum da her gittiğimde yememem gereken şeyleri sayıyo ezberletti bana da
ekmek, hamur işi, kızartma, pilav, kola, cips, abur cubur

ben de bu ara doğduğunda dağıtılacak şeyleri araştırıp karar vermeye çalışıyorum ama o kadar çok şey var ki insan seçemiyo

kızlar ben bi hastane çıkışı olarak 2 takım aldım 0-3 ay diğer, aldıklarım hep 3-6 ay arası çünkü 0-3 ler olmuyor hemen küçülüyormuş hem arasında çokta beden farkı yok zaten

kızlar belki konuyla çok alakalı değil ama size bişey sormak istiyorum beniz blender setim bozuldu ve doğumdan sonra bebek için lazım olur diye düşünüyorum şöyle güzel sağlam kullanışlı bişey almak istiyorum var mı kullandığınız önereceğiniz memnun kaldığınız markalar ..

kızlar hamile pantolonu giyiyor musunuz)))
ooooo 4.ay da başladım çok rahatmış :)
doğumdan sonrada giyerim bir müddet :)

amway in çamaşır deterjanıyla tablet bulaşık deterjanını hiç beğenmedim ben ama elde yıkama olan bulaşık deterjanını çok seviyorum hiç elleri kurutmuyo hem de bol bol köpürüp temizliyo
amway bebekler için deterjan ve yumuşatıcı ama ciddi pahalı birşey

Merhaba kızlar bartholin kisti ameliyatımın üstünden iki hafta geçti bugun doktoruma gittim dikişlerim yavaş yavaş iyileşiyolarmış hala biraz yürümek sıkıntı..
Bebeğin gelişimi iki hafta önden gidiyomuş maşallah şu an ultrasonda 30 haftalık cıkıyo kilosuda 1350 gr Biraz tombiş olacakmış sanırım
ama bebek doğum pozisyonuna geçmiş bile erken doğmasın die dikkat edeceğiz hep istirahatte olmamı istedi doktorum. Bol bol dinlen günde 15-20 dk düşük tempoda biraz yürü o kadar dedi:)
Sizdeki gelişmeleri bekliyorum cok opuyorummm

Merhabalar :)

bizim bugün kontrolümüz vardi. Her sey iyi cok sükür Bebis 1200 gram 37 cm. mis haftasiyla uyumlu dedi.
suada 84 senle ayni haftadayiz. Ultrasondan önce 1000-1500 arasi olmasi lazim dedi. Yani aslinda senin de geride görünmüyor benim doktora göre. Bir de kafasi asagidaydi, dogum pozisyonunda yani. Ama bunun icin hic endise etmedi hatta iyi dedi. Serviks 4 cm oldugundan sorun yok dedi. Ben hala spora yürüyüse devam ediyorum. Yapamazsin demedi cünkü.
Ilk defa nst ye bagladi :) Güm güm kalp atislari yankilaniyor odada, esimle cok eglendik. Karnimda hareket ettikce tuhaf sesler cikiyordu arada karnimdaki alicilari tekmeledi, baya gürültü cikti
Kramp magnezyum eksikligindenmis, 1 hafta boyunca günde 2 tablet alicam. Kesinlikle kalsiyum eksikliginden degil hatta ekstra kalsiyuma ihtiyacin yok kalsiyumun fazlasi zararli dedi.
Dogum icin bahsetmistim burada sadece ebelerle dogum oluyor diye, onu önermedi, vazgecirdi bizi. Doktor olmasi önemliymis.

Henüz bende karar vermiş değilim ve hiç bir bilgim yok yatakla ilgili

funca galiba sen sormustun yine. Ben ondan sonra tekrar arastirdim. Buradaki markalar orasiyla ayni olmadigi icin marka öneremiyorum ama dedigim gibi hava gecirmesi cok önemli. Bir de sert olmasi gerekliymis ki bebek gömülüp kalmasin, kolay hareket etsin. Elinle bastirdiginda ne kadar cabuk eski halini alirsa o kadar iyiymis.

kızlar hamile pantolonu giyiyor musunuz)))

Ohoo baska bir sey giyemiyorum ki Bi de esofman iste.

Neden küvöze aldilar canim?

Bu arada burada havalar sogudu. Kontrole giderken giyecek bir sey bulmakta zorlandim cünkü simdiye kadar giydiklerim inceydi. Kalinlardan üzerime olan bir sey kalmamis Sonra gittim h&m den hamileler icin kazak, uzun kollu tshirt, külotlu corap, atlet falan aldim. Baska markalarda hamile kiyafetleri var mi? Siz nerelerden aliyorsunuz? Ben gezemedim o yüzden bakamadim.

Bir tane sweatshirt üm vardi baya büyük geliyordu. Onu aldigima pisman olmustum hep giyemedigim icin. Bi o oluyor simdi iyi ki almisim dedim simdi de

Daha mont lazim, gecen baya serindi mont giydim önü kapanmadi

Ben kızım için roxy marka sabun tozu kullanıyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum. Kızımın çamaşırlarını hijyen modunda 40 derecede yıkadıktan sonra ekstra durulama yapıp kurutma makinasında kurutuyorum.

Çok şişti kalpte delik var dediler sonra da sarılık oldu kuvezde şükürler olsun delik kuçuldu zamanla ama çok korkuttular bizi...rabbim kimseye yaşatmasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…