Yok canım ben gezceğimi sanmıyorum zaten araç için idealmiş vazgeçtim kundağı var onda taşırım kontrollere , eve de ana Kucağı alırım olur biter sağolasın fikrin içinGeziyosanız kullanışlı bi yere gidince içinde uyuyo falan ama ben pek bi yere gitmem annem kayılvaldem falan ondada arabayla gidiyoruz kışın pek gezilmiyor kundaktada daha hafif oluyo nerde kullanırsın duşun tart biraz
Aynen ne demek okurken içime huzur girdi inşallah bende öyle doğururum birkaç avaz dedim benim yine korkum şu ıkınıp ıkınıp doğuramazsam bebeğim oksijensiz kalırsa diye kötü düşünmek istemiyorum duyduğum kadarıyla herkes birkaç avaz da kurtuluyor önemli olan sancı ve bazılarına göre de atılan dikiş bebeğim sağ sağlim doğsunda razıyım beni sezaryen çok korkutuyor inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olurNormal doguma tesvik edebildiysem ne mutlu banadogum yaptigim gun ayaktaydim.
Ohh ne güzel bizde şimdi yollucaz hemen kahvaltıya girişcez kızımla çok acıktı miniğim vurup duruyor :)Hayrli sabahlar anneleeerrr.. Biz babamizi ise yolladik,, devam keyif zamani bebisimle
Kızımında aynısınfan vardı hala yapışıyo bırakmıyo bizim bi daha battaniyemiz var dı bazen karda onu da üstüne atardım diye hatırlıyorum içine kalın gidrirsen gerek kalmaz da şu en soguklarda alırdımsyns bunu aldım bende.yeterli mi dışarda hastaneye getirip götürmek için acaba?
Ben kahvaltıdan çok uyku istiyorummm mide yanması ayaklarım ellerim ateş gibi. O üstüne bide yatamamak uykusuz her gece dolaşıyorum gunduzde a blamız var uyuyamıyorum onu bırakıp ne yapacağı belli olmuyo...Ohh ne güzel bizde şimdi yollucaz hemen kahvaltıya girişcez kızımla çok acıktı miniğim vurup duruyor :)
İlkinde pek hissetmezdim ben nst de ses uzaktan uzaktan gelirdi...şimdiki canavar olacak gibi kıpır kıpır maşallah..kızlar 2 gündür bebeğimin hareketini pek hissedemiyordum kontrole gittim. suyu birazcık azalmış tehlikeli bir durumda değilmiş neyseki. bol bol su iç dediler. nstye girdim tedbir için orda da sorun çıkmadı allahaşükür. sizlerde de ara ara hissetmediğiniz günler oluyor mu? nstde bile hareket etsin diye baya bekledik
Benim kızım 2 yaşını doldurdu, ben hala unibaby yenidoğan kullanıyorum. Yani sadece saf su ve pamuk içeren ıslak mendil olandan. Diğer kimyasal içeren ıslak mendillere hiç ihtiyaç duymadım. İlk bebeği olacak arkadaşlara tavsiye ederim.https://www.e-bebek.com/temizleme-pamugu-6li-paket-p-bae-20030/
Kızlar özellikle ilk 8-12 ay ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum
bu pamuktan alacam inşallah bugün
Al benden de o kadar!benim mecburen sezeryan olacak
ben memnunum sezeryandan
normal doğum yapanları tebrik ediyorum canı gönülden :)
kızlar belki konuyla çok alakalı değil ama size bişey sormak istiyorum beniz blender setim bozuldu ve doğumdan sonra bebek için lazım olur diye düşünüyorum şöyle güzel sağlam kullanışlı bişey almak istiyorum var mı kullandığınız önereceğiniz memnun kaldığınız markalar ..
Yok canım öyle sızlama falan. Hızla iyileştim ben. 3. Gün rahat rahat ayaktaydım. Tabi ki kendi adıma konuşuyorum, mecburen sezaryen olanları korkutmamak için.Orası öyle aslında ama normal doğumda biraz yürek istiyor.. sezeryandada yara yeri yıllarca sızlıyormuş soğuk havada falan bebekle ilgilenemiyormuşsun.. daha önceden normal doğum yapanlarla konuşmak lazım
Canım saatini kur 1 saat öncesine, ilacını ve suyunu da başucuna koy. İçer biraz daha uyursun. Bu ilaç ince bağırsakta emildiği için aç karnına alıp bir saat yemek yememek önemli.Kızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim
ilk doğumum fakülte hastanesinde olduBende sezaryen ve lokal istiyorum ama bilginiz varmı kızlar fakülte hastanelerinde lokal yapıyolarmı sanki olmuyo felan diye duymuştum inşallah vardırr
ben 3 günde kalkmam büyük ihtimalYok canım öyle sızlama falan. Hızla iyileştim ben. 3. Gün rahat rahat ayaktaydım. Tabi ki kendi adıma konuşuyorum, mecburen sezaryen olanları korkutmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?