2016 Aralık Anneleri

Kızlar iyi geceler. Kızıma alacağm ilk şey mama sandalyesi :) english home de indirim e girmiş 60 tl. Kaçırmak istemedim.ayırttım yarın alacağım inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-19-12-30-07.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar bebisin başı doğum kanalına baskı yaptığı için bebek ters olduğu için yani iğne vermişti doktorum erken doğum olmasın diye ayy çok kotu birşey yagliymis iğne yavs yavaş vurdu hemşire cok aciyor ve acısı bir hafta gitmez dedi ignede haftada bir zaten 4 kez nabıcam bilmiyorum

Yok canım ben gezceğimi sanmıyorum zaten araç için idealmiş vazgeçtim kundağı var onda taşırım kontrollere , eve de ana Kucağı alırım olur biter sağolasın fikrin için

Normal doguma tesvik edebildiysem ne mutlu bana dogum yaptigim gun ayaktaydim.
Aynen ne demek okurken içime huzur girdi inşallah bende öyle doğururum birkaç avaz dedim benim yine korkum şu ıkınıp ıkınıp doğuramazsam bebeğim oksijensiz kalırsa diye kötü düşünmek istemiyorum duyduğum kadarıyla herkes birkaç avaz da kurtuluyor önemli olan sancı ve bazılarına göre de atılan dikiş bebeğim sağ sağlim doğsunda razıyım beni sezaryen çok korkutuyor inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur

syns bunu aldım bende.yeterli mi dışarda hastaneye getirip götürmek için acaba?
Kızımında aynısınfan vardı hala yapışıyo bırakmıyo bizim bi daha battaniyemiz var dı bazen karda onu da üstüne atardım diye hatırlıyorum içine kalın gidrirsen gerek kalmaz da şu en soguklarda alırdım

kızlar 2 gündür bebeğimin hareketini pek hissedemiyordum kontrole gittim. suyu birazcık azalmış tehlikeli bir durumda değilmiş neyseki. bol bol su iç dediler. nstye girdim tedbir için orda da sorun çıkmadı allahaşükür. sizlerde de ara ara hissetmediğiniz günler oluyor mu? nstde bile hareket etsin diye baya bekledik

Ohh ne güzel bizde şimdi yollucaz hemen kahvaltıya girişcez kızımla çok acıktı miniğim vurup duruyor :)
Ben kahvaltıdan çok uyku istiyorummm mide yanması ayaklarım ellerim ateş gibi. O üstüne bide yatamamak uykusuz her gece dolaşıyorum gunduzde a blamız var uyuyamıyorum onu bırakıp ne yapacağı belli olmuyo...

İlkinde pek hissetmezdim ben nst de ses uzaktan uzaktan gelirdi...şimdiki canavar olacak gibi kıpır kıpır maşallah..

Ben korkmazın setini kullanıyorum canım evlenirken almıştım, bu ara reklamları çok çıkıyor tv de. Kullanımı rahat.
Anneme hediye almıştım geçen anneler gününde blue house, oda güzel çıktı.
İndirimden 75 tl'ye almıştım fiyatı da uygundu baya.

Orası öyle aslında ama normal doğumda biraz yürek istiyor.. sezeryandada yara yeri yıllarca sızlıyormuş soğuk havada falan bebekle ilgilenemiyormuşsun.. daha önceden normal doğum yapanlarla konuşmak lazım
Yok canım öyle sızlama falan. Hızla iyileştim ben. 3. Gün rahat rahat ayaktaydım. Tabi ki kendi adıma konuşuyorum, mecburen sezaryen olanları korkutmamak için.

Kızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim

Kızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim
Canım saatini kur 1 saat öncesine, ilacını ve suyunu da başucuna koy. İçer biraz daha uyursun. Bu ilaç ince bağırsakta emildiği için aç karnına alıp bir saat yemek yememek önemli.

Bende sezaryen ve lokal istiyorum ama bilginiz varmı kızlar fakülte hastanelerinde lokal yapıyolarmı sanki olmuyo felan diye duymuştum inşallah vardırr
ilk doğumum fakülte hastanesinde oldu
hatta zorla lokal yaptılar
ama 2005 de çok lokal yoktu
sanırım denemeydim fakülte hastanesi olunca

Yok canım öyle sızlama falan. Hızla iyileştim ben. 3. Gün rahat rahat ayaktaydım. Tabi ki kendi adıma konuşuyorum, mecburen sezaryen olanları korkutmamak için.
ben 3 günde kalkmam büyük ihtimal
accık nazlanim :)
şaka biryana sonuçta ameliyat
dikkat şart enfeksiyon olabilir zorlamamak lazım

günaydın kızlar 56 kiloyum yani 7 kilo almışım. fazla mı acaba.

bu arada doğru düzgün bişey yediğim yok yani ekmek fln hiç aram yok zaten sadece faydalı şeyler yiyorum aslında. ama aşırı hareketsizim. ani bi kararla pilatese başlamaya karar verdim. aranızda hamile pilatesi yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…