Ben bide normalde şişmanım napıcam bilmiyorum pijama işini falan c&a da bişeyler oluyo büyük bede. Oraya gidip bakacam İnşallahBu arada burada havalar sogudu. Kontrole giderken giyecek bir sey bulmakta zorlandim cünkü simdiye kadar giydiklerim inceydi. Kalinlardan üzerime olan bir sey kalmamisSonra gittim h&m den hamileler icin kazak, uzun kollu tshirt, külotlu corap, atlet falan aldim. Baska markalarda hamile kiyafetleri var mi? Siz nerelerden aliyorsunuz? Ben gezemedim o yüzden bakamadim.
Bir tane sweatshirt üm vardi baya büyük geliyordu. Onu aldigima pisman olmustum hep giyemedigim icin. Bi o oluyor simdiiyi ki almisim dedim simdi de
Daha mont lazim, gecen baya serindi mont giydim önü kapanmadi
Bende sezaryen ve lokal istiyorum ama bilginiz varmı kızlar fakülte hastanelerinde lokal yapıyolarmı sanki olmuyo felan diye duymuştum inşallah vardırrkesinlikle lokal
bebişinin çıktığı an görmek muhteşem :)
maşallah bebişeMerhabalar :)
bizim bugün kontrolümüz vardi. Her sey iyi cok sükürBebis 1200 gram 37 cm. mis haftasiyla uyumlu dedi.
suada 84 senle ayni haftadayiz. Ultrasondan önce 1000-1500 arasi olmasi lazim dedi. Yani aslinda senin de geride görünmüyor benim doktora göre. Bir de kafasi asagidaydi, dogum pozisyonunda yani. Ama bunun icin hic endise etmedi hatta iyi dedi. Serviks 4 cm oldugundan sorun yok dedi. Ben hala spora yürüyüse devam ediyorum. Yapamazsin demedi cünkü.
Ilk defa nst ye bagladi :) Güm güm kalp atislari yankilaniyor odada,esimle cok eglendik. Karnimda hareket ettikce tuhaf sesler cikiyordu arada karnimdaki alicilari tekmeledi, baya gürültü cikti
Kramp magnezyum eksikligindenmis, 1 hafta boyunca günde 2 tablet alicam. Kesinlikle kalsiyum eksikliginden degil hatta ekstra kalsiyuma ihtiyacin yok kalsiyumun fazlasi zararli dedi.
Dogum icin bahsetmistim burada sadece ebelerle dogum oluyor diye, onu önermedi, vazgecirdi bizi. Doktor olmasi önemliymis.
Ben giyiyorum'dört ay oldu hattakızlar hamile pantolonu giyiyor musunuz)))
Ay canım ne güzel anlatmışsın bense aksilik görmezse doktorum inşallah görmez normal istiyorum senin yazını okudum daha bir güç geldi çok sağolHayir canim ıkınmada hic bir sorun olmadi. Zaten seni makineye bagliyorlar makinenin uzerinde sanci arttigi anda ıkınmani soyluyor ebe . Ikınma suresi insani yoruyor ama mecburıkınmaktan kollarimda derman kalmadi ama sonucuna degdi yani .
Hayir agri yapmiyor zaten ufacik igne deligi . Beline igneyi batiriyor ignenin ucuna taktiklari plastik var onu damara yerlestirmek icin igne kullaniliyor sinek isirigi gibi bisey oluyor. Eger doktorun eli agir degilseben hastaneden cikana kadar yara bandi vardi eve gelince cikardim hic agrida olmadi. Kimisi diyor ilerde sırt agrisi yapiyor. Suan bi sıkıntim yok cok sukur
funca galiba sen sormustun yine. Ben ondan sonra tekrar arastirdim. Buradaki markalar orasiyla ayni olmadigi icin marka öneremiyorum ama dedigim gibi hava gecirmesi cok önemli. Bir de sert olmasi gerekliymis ki bebek gömülüp kalmasin, kolay hareket etsin. Elinle bastirdiginda ne kadar cabuk eski halini alirsa o kadar iyiymis.
Ohoo baska bir sey giyemiyorum kiBi de esofman iste.
Neden küvöze aldilar canim?[/QUOTE
Çok teşekkür ederim. Evet ben sormuştum daha önceden de. Bu konuya bayağı takıldım. Karar verememek biraz sıkıntı. Biraz daha araştırıp öyle alıcam kısmetse artık
Çok iyimiş canım ama yeni doğan 1 numara almak gerekmez mi bende daha almadım bezinikızlar carrefour da Prima Premium Care 104 lü paket 2 numara bezler 35 liraydı bi tane aldım
Çok ağır oluyo cnm taşımak için çok geziyormusunuz bilmem ama ilk kızımda vardı ev de falan arada yatırırdım bi yere giderken ben degil eşim taşırdı çok ağır gelirdi bana verdik birine şimdi ki kızıma almayı duşunmuyorum onun yerine evde kullanabilecegim hamak tatzı bişey istiyorum dışarda zaten battaniyesi fala. Olacak bunlar hoşuma gidiyoATTACH]1887915[/ATTACH]Kızlar bende çok kararsız kaldım ana Kucağı konusunda bebeği hastaneden eve getirmek konusunda olsun kontrollere götürmek olsun bunu alsam işime yarar hem evde de ana Kucağı olarak kullanabilir miyim ?Ama aracımız yok sırf dışarda taşıma kolaylığı için birde evde kullanmak için alsam fikir istiyorum arkadaşlar lütfen deneyimli annelerden özellikle...
Canım ağır lekeyi sabun tozu da iyi çıkarmıyor. Kakalı falan olursa çamaşırı ben önce bizim çamaşırlarla yıkıyorum. Sonra kendi çamaşırları yıkanırken sabun tozuyla tekrar yıkıyorum.Bende dalan roxy yi duydum ondan sordum zaten siz neler kullanıyorsunuz diye. Sirkeyi de merak ettim. Organik deterjanlar hem pahalı hem de tam çıkarmıyormuş lekeleri. Valla bu seçimler zormuş :)
Bende bir arkadaşımdan duydum o yüzden merak ettim acaba başka kullanan var mı diye. Herhalde o da miktar olarak çok kullanmıyordur. Bende ayrı yıkarım zaten mutlaka. Peki her çamaşırını ütülüyor musunuz bebişlerin?
Çok ağır oluyo cnm taşımak için çok geziyormusunuz bilmem ama ilk kızımda vardı ev de falan arada yatırırdım bi yere giderken ben degil eşim taşırdı çok ağır gelirdi bana verdik birine şimdi ki kızıma almayı duşunmuyorum onun yerine evde kullanabilecegim hamak tatzı bişey istiyorum dışarda zaten battaniyesi fala. Olacak bunlar hoşuma gidiyoATTACH]1887915[/ATTACH] Eki Görüntüle 1887917
Çok geçmiş olsun, Allsh beterinden korusun. İnşallah araban çabuk çıkar servisten.Günaydın kızlar. Dün akşam okul çıkışı küçük bir kaza yaşadım.yan yolda ki araba benim geçmemi beklemeden yola daldı. Onun ön tarafı bizim yan taraf hasar gördü .Allahtan büyük bir kaza olmadı. Ama o kadar korktum ki fren yerine gaza basmışm. Eşim yan koltukta oturuyordu darbe ordan gelince ona birşey oldu diye çok korktum. O frene baS demeseydi dükkanlara doğru duramayacaktmçok şükür böyle atlattk. Çevreden su falan getirdiler. Bebeğim hiç hareket etmedi çok korktum. Yemek yedik acıkmstm zaten yavaş yavaş canlandı şükürler olsun. Allah kimseye yasatmasın kaza bela. biz dikkatli olsak bile nerde ne yaşayacgmz belli değil. Bugün arabasız kaldım okula aktarmalarla gideceğim ama olsun vardır herşeyde bir hayır.
ben 108 li bir numara bi paket almıştım canım o yüzden bu sefer 2 aldım çok istif olmasın iri doğar belki diyeÇok iyimiş canım ama yeni doğan 1 numara almak gerekmez mi bende daha almadım bezini
Anladım canım iyi yapmışsınben 108 li bir numara bi paket almıştım canım o yüzden bu sefer 2 aldım çok istif olmasın iri doğar belki diye
Geziyosanız kullanışlı bi yere gidince içinde uyuyo falan ama ben pek bi yere gitmem annem kayılvaldem falan ondada arabayla gidiyoruz kışın pek gezilmiyor kundaktada daha hafif oluyo nerde kullanırsın duşun tart birazÖyle mi diyosun canım ben aldım bu kundaktan ev tipi ana Kucağı alıcam o zaman almazsam ama dışarda Yenidoğan bebeği taşımak daha güvenli olur bu puset ile diye düşündüm ama sen kundakta da rahat taşınır diyosun
Normal doguma tesvik edebildiysem ne mutlu banaAy canım ne güzel anlatmışsın bense aksilik görmezse doktorum inşallah görmez normal istiyorum senin yazını okudum daha bir güç geldi çok sağol
Canim bu araba icin iyi ben oglumda kullandim ama 1 yasina kadar kullaniliyor. Evdede kullanabilirsin ama 1 saatten fazla kalmasin icinde sonucta bebek yarim oturmus sekilde oluyor icinde. O yuzden iyi degil. Tavsiye ederim yani en cokta araba icin. Bende pusetle beraber alacam zaten burda hepsi bir satiliyor ordada oyledirKızlar bende çok kararsız kaldım ana Kucağı konusunda bebeği hastaneden eve getirmek konusunda olsun kontrollere götürmek olsun bunu alsam işime yarar hem evde de ana Kucağı olarak kullanabilir miyim ?Ama aracımız yok sırf dışarda taşıma kolaylığı için birde evde kullanmak için alsam fikir istiyorum arkadaşlar lütfen deneyimli annelerden özellikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?