2016 Aralık Anneleri

Ben bi Ben bide normalde şişmanım napıcam bilmiyorum pijama işini falan c&a da bişeyler oluyo büyük bede. Oraya gidip bakacam İnşallah

maşallah bebişe
doktor bu ay sıkıntı var deyince çok moralim bozuldu ama bugün daha sakinim
nerdeyse 2 aydır çok sıkıntı yaşadım,çok sıkıntı stres yaptım kendime bazı olaylardan dolayı onunda etkisi olmuştur büyük ihtimal

Ay canım ne güzel anlatmışsın bense aksilik görmezse doktorum inşallah görmez normal istiyorum senin yazını okudum daha bir güç geldi çok sağol

Kızlar bende çok kararsız kaldım ana Kucağı konusunda bebeği hastaneden eve getirmek konusunda olsun kontrollere götürmek olsun bunu alsam işime yarar hem evde de ana Kucağı olarak kullanabilir miyim ?Ama aracımız yok sırf dışarda taşıma kolaylığı için birde evde kullanmak için alsam fikir istiyorum arkadaşlar lütfen deneyimli annelerden özellikle...

Eklentiler

• tripper-gr0-oto-koltugu-humbi-gri39669_1616173432.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 79
Çok ağır oluyo cnm taşımak için çok geziyormusunuz bilmem ama ilk kızımda vardı ev de falan arada yatırırdım bi yere giderken ben degil eşim taşırdı çok ağır gelirdi bana verdik birine şimdi ki kızıma almayı duşunmuyorum onun yerine evde kullanabilecegim hamak tatzı bişey istiyorum dışarda zaten battaniyesi fala. Olacak bunlar hoşuma gidiyoATTACH]1887915[/ATTACH]

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_234607475_tn30_0.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 75
Canım ağır lekeyi sabun tozu da iyi çıkarmıyor. Kakalı falan olursa çamaşırı ben önce bizim çamaşırlarla yıkıyorum. Sonra kendi çamaşırları yıkanırken sabun tozuyla tekrar yıkıyorum.

Öyle mi diyosun canım ben aldım bu kundaktan ev tipi ana Kucağı alıcam o zaman almazsam ama dışarda Yenidoğan bebeği taşımak daha güvenli olur bu puset ile diye düşündüm ama sen kundakta da rahat taşınır diyosun

syns bunu aldım bende.yeterli mi dışarda hastaneye getirip götürmek için acaba?

Eklentiler

• 20160905_123626.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 88
Çok geçmiş olsun, Allsh beterinden korusun. İnşallah araban çabuk çıkar servisten.

Geziyosanız kullanışlı bi yere gidince içinde uyuyo falan ama ben pek bi yere gitmem annem kayılvaldem falan ondada arabayla gidiyoruz kışın pek gezilmiyor kundaktada daha hafif oluyo nerde kullanırsın duşun tart biraz

Canim bu araba icin iyi ben oglumda kullandim ama 1 yasina kadar kullaniliyor. Evdede kullanabilirsin ama 1 saatten fazla kalmasin icinde sonucta bebek yarim oturmus sekilde oluyor icinde. O yuzden iyi degil. Tavsiye ederim yani en cokta araba icin. Bende pusetle beraber alacam zaten burda hepsi bir satiliyor ordada oyledir

Kizlar bu arada 7.ci ayda gobegim boyle. Paşam baya buyudu. Ama ilk oglumdaki kadar gobegim cikmadi. Bu ciliz olacak galiba biliyorum ki basi asagida hala . cunku surekli sirtini bir tarafa dayiyor. Artik pozisyon degistirecegini sanmiyorum hadi bakalim gobekler sergiye podyumlar hamiş gorsun

Eklentiler

• 2016-09-21 21.42.22.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…