2016 Aralık Anneleri

günaydın kızlarr

S Senbirsen ben de 7 kilo aldım gayet normal canım her ay 1 kilo
son 2 ayda daha fazla alabilirmişiz hatta
işte son ayda daha fazla alıcaz zaten. benim daha 3 ayım var. en azından biraz da spor yapayı m dedim geçrekten bütün gün iş yerinde oturuyorum evde uyuyorum hiçbişi yaptığım yok

Kızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim

Canim ac karnina diyolar ama aslinda süt ve süt ürünleriyle birlikte almamak gerekiyo. Yani sabahlari süt peynir yemezsen tok karnina da icebilirsin. Demir ilaclarinin uzmani oldum artik.

işte son ayda daha fazla alıcaz zaten. benim daha 3 ayım var. en azından biraz da spor yapayı m dedim geçrekten bütün gün iş yerinde oturuyorum evde uyuyorum hiçbişi yaptığım yok

hareket konusunda ben de aynıyım
işyerinde devamlı oturuyorum. evde yatıyorum.
azcık yürüsem yoruluyorum, belim çok ağrıyo benim.

Canım saatini kur 1 saat öncesine, ilacını ve suyunu da başucuna koy. İçer biraz daha uyursun. Bu ilaç ince bağırsakta emildiği için aç karnına alıp bir saat yemek yememek önemli.
Canim 6 da zor kalkiyorum 5 de uyanmam lazım onu da yapabilir miyim bilmiyorum yarın bi deniyim

sağol canım fikirlerin için bi araştırayım onları :)

Evet canım kalın battaniye de aldım korurum artık zaten kontroller de her zaman olmaz heralde

Bende de tam tersi Üşüyorum 15 gündür çorapla gezmeye başladım Kum da var özellikle giyiyorum kızın kaç yaşında canım kızına kız mı erkek mi kardeş geliyor

Evet cnm bende yazmıştım bi ara çok hareketliydi sonra bi yere dayandı ordan hiç ayrılmadı azaldı baya hareketleri korkup acike gitmiştim nstye bağlanınca biraz daha hareketlendi ama eve gelince yine aynıydı şimdi öyle devam ediyor bi sorun olmaz umarım çünkü ultrasonda felanda bi problem yok demişti acil doktoru pazartesi kontrolüm var bekliyorum bakalım kendi doktorum ne diyecek

Ay ciddimisin bunu duyduğuma çok sevindim normalden çok korkuyorum çok istiyorum ama galiba yapamam genel anestezili sezaryendede uyanmaktan korkuyorum en iyisi lokal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…