- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Benim arkadaşım da burdan yaptırdı, hem taze hem tadı güzel, hem de çok kısa sürede kargolanıyormuş. Bende burdan düşünüyorum inşallah :)
İlk kez duyuyorum bu siteyi uygunmuşta fiyatları ben instagramda bi sayfayı takip ediyorum bebek çikolatası diye metal kutuda gönderiyolar 100 tanesi 90 tl ordan düşünüyodum ama bu daha güzelmişbende aynalı tepsili olandan yaptırmak istiyorum hacışerif in çikolatalarının tadıda güzel oluyor zaten
Kiz seninkisi kiz miBu da benim 28 haftalık göbeğim :)
Insallah canim korkma bebegin oksijensiz kalmaz. Ya bu turkiyedeki doktorlari anlamiyorum sirf sezeryan parasi alabilmek icin yok catin dar yok bebek oksijensiz kalir vs vs. Ya burda cati muayenesi diye bisey yok. Sana tavsiyem doktorun ne kadarda sezeryan dese sen normal dogum iste.Yok canım ben gezceğimi sanmıyorum zaten araç için idealmiş vazgeçtim kundağı var onda taşırım kontrollere , eve de ana Kucağı alırım olur biter sağolasın fikrin için
Aynen ne demek okurken içime huzur girdi inşallah bende öyle doğururum birkaç avaz dedim benim yine korkum şu ıkınıp ıkınıp doğuramazsam bebeğim oksijensiz kalırsa diye kötü düşünmek istemiyorum duyduğum kadarıyla herkes birkaç avaz da kurtuluyor önemli olan sancı ve bazılarına göre de atılan dikiş bebeğim sağ sağlim doğsunda razıyım beni sezaryen çok korkutuyor inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur
valla çorba olarak mercimek çorbası öneririm hem pratik hem kolay yemek olarak ta patlıcanlı kıymalı olabilir yanına da cacık yapabilirsin harika bir menü olmuş olur. ilk aklıma bunlar geldi nedense :))ya yarın akşama yemekli misafirim var ne yapsam ki acaba fikrin olan kolay pratik güzel
Canım daha önce pilates yapmadıysan şimdi başlamanı önermem. Ama pilates geçmişin varsa kontrollü olarak yapabilirsin.günaydın kızlar 56 kiloyum yani 7 kilo almışım. fazla mı acaba.
bu arada doğru düzgün bişey yediğim yok yani ekmek fln hiç aram yok zaten sadece faydalı şeyler yiyorum aslında. ama aşırı hareketsizim. ani bi kararla pilatese başlamaya karar verdim. aranızda hamile pilatesi yapan var mı?
Benim kullandığım ilacın prospektüsünde buğday ürünleri de diyordu. Ekmek de etkiler o zaman.Canim ac karnina diyolar ama aslinda süt ve süt ürünleriyle birlikte almamak gerekiyo. Yani sabahlari süt peynir yemezsen tok karnina da icebilirsin. Demir ilaclarinin uzmani oldum artik.
Profil sayfanda bilgiler kısmına beklenen doğum tarihini yazınca ekleniyor canım.kızlar bu hamilelik imza sını nasıl ekliyorusunuz
Yok canım ben diyorum işte korkum o en büyük , doktorumla hiç konuşmadık henüz nasıl doğum diye ama normal doğum a aksi bakcak bi adam değil gittiğim özelde sezaryen da normal doğum da aynı ücretli bu arada. Çatı muayenesi bakalım ne zaman isticek inşallah istemezInsallah canim korkma bebegin oksijensiz kalmaz. Ya bu turkiyedeki doktorlari anlamiyorum sirf sezeryan parasi alabilmek icin yok catin dar yok bebek oksijensiz kalir vs vs. Ya burda cati muayenesi diye bisey yok. Sana tavsiyem doktorun ne kadarda sezeryan dese sen normal dogum iste.
Benim kullandığım ilacın prospektüsünde buğday ürünleri de diyordu. Ekmek de etkiler o zaman.
Sabah 5_6 gibi uyandışımda ilacımı içip uyuyorum tekrar ilacı ve suyu Başucuma koyuyorum ama kızım için kalkiyorum gece bi kaç seferKızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim
Kızlar bebisin başı doğum kanalına baskı yaptığı için bebek ters olduğu için yani iğne vermişti doktorum erken doğum olmasın diye ayy çok kotu birşey yagliymis iğne yavs yavaş vurdu hemşire cok aciyor ve acısı bir hafta gitmez dedi ignede haftada bir zaten 4 kez nabıcam bilmiyorum
ya yarın akşama yemekli misafirim var ne yapsam ki acaba fikrin olan kolay pratik güzel
Yok canım ben gezceğimi sanmıyorum zaten araç için idealmiş vazgeçtim kundağı var onda taşırım kontrollere , eve de ana Kucağı alırım olur biter sağolasın fikrin için
günaydın kızlar 56 kiloyum yani 7 kilo almışım. fazla mı acaba.
bu arada doğru düzgün bişey yediğim yok yani ekmek fln hiç aram yok zaten sadece faydalı şeyler yiyorum aslında. ama aşırı hareketsizim. ani bi kararla pilatese başlamaya karar verdim. aranızda hamile pilatesi yapan var mı?
Canım daha önce pilates yapmadıysan şimdi başlamanı önermem. Ama pilates geçmişin varsa kontrollü olarak yapabilirsin.
Canim vazgectigin iyi olmus cünkü gercekten oto koltuklarinin icinde uzun süre oturmalari önerilmiyor. Arabada bile maksimum 3-4 saat diye biliyorum. Ben araba icin lazim olmasa hic almazdim.
Baska bir secenek olarak kendine baglamayi da düsünebilirsin. Bebegi bezle kendine bagliyorsun, üzerine montunu giyebilirsin, sicacik gezersiniz :) Hem bebeklerin cok hosuna gidiyormus öyle.
Ben bu ara arastiriyorum da sunlari Eki Görüntüle 1888173
Canim 7 kilo normal. Ben de o civarda aldim. Hamile egzersizi ben yapiyorum ama basta daha rahatti artik daha fazla yoruluyorum.
Yalniz bi yandan da utandim valla, gittigim grupta 36 37 haftaliklar bile var, hala geliyorlar.Hatta bir tanesi bu hafta 39 haftalikti, haftaya gelmez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?