2016 Aralık Anneleri

Benim arkadaşım da burdan yaptırdı, hem taze hem tadı güzel, hem de çok kısa sürede kargolanıyormuş. Bende burdan düşünüyorum inşallah :)
bende aynalı tepsili olandan yaptırmak istiyorum hacışerif in çikolatalarının tadıda güzel oluyor zaten
İlk kez duyuyorum bu siteyi uygunmuşta fiyatları ben instagramda bi sayfayı takip ediyorum bebek çikolatası diye metal kutuda gönderiyolar 100 tanesi 90 tl ordan düşünüyodum ama bu daha güzelmiş

Eklentiler

• IMG_6805.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 75
Insallah canim korkma bebegin oksijensiz kalmaz. Ya bu turkiyedeki doktorlari anlamiyorum sirf sezeryan parasi alabilmek icin yok catin dar yok bebek oksijensiz kalir vs vs. Ya burda cati muayenesi diye bisey yok. Sana tavsiyem doktorun ne kadarda sezeryan dese sen normal dogum iste.

Canım daha önce pilates yapmadıysan şimdi başlamanı önermem. Ama pilates geçmişin varsa kontrollü olarak yapabilirsin.

Canim ac karnina diyolar ama aslinda süt ve süt ürünleriyle birlikte almamak gerekiyo. Yani sabahlari süt peynir yemezsen tok karnina da icebilirsin. Demir ilaclarinin uzmani oldum artik.
Benim kullandığım ilacın prospektüsünde buğday ürünleri de diyordu. Ekmek de etkiler o zaman.

Yok canım ben diyorum işte korkum o en büyük , doktorumla hiç konuşmadık henüz nasıl doğum diye ama normal doğum a aksi bakcak bi adam değil gittiğim özelde sezaryen da normal doğum da aynı ücretli bu arada. Çatı muayenesi bakalım ne zaman isticek inşallah istemez

Bende aynı iğneden vuruluyorum bir aydır haftada bir kere olmak üzere. Doğana kadarda olacağım muhtemelen. Evet ilk gğn biraz acıyo ama sonra geçiyo. Senin hemşire biraz göz korkutmuş. Sinir oluyorum böyle sağlık personellerine insanı rahatlatacağına tersini yapıyorlar. Yinede bebeklerimiz için katlanacağız mecbur.

ya yarın akşama yemekli misafirim var ne yapsam ki acaba fikrin olan kolay pratik güzel

Fırına köfte patates at yanınada pilavla çorba :) en kolay misafir menüsü :)

Yok canım ben gezceğimi sanmıyorum zaten araç için idealmiş vazgeçtim kundağı var onda taşırım kontrollere , eve de ana Kucağı alırım olur biter sağolasın fikrin için

Canim vazgectigin iyi olmus cünkü gercekten oto koltuklarinin icinde uzun süre oturmalari önerilmiyor. Arabada bile maksimum 3-4 saat diye biliyorum. Ben araba icin lazim olmasa hic almazdim.

Baska bir secenek olarak kendine baglamayi da düsünebilirsin. Bebegi bezle kendine bagliyorsun, üzerine montunu giyebilirsin, sicacik gezersiniz :) Hem bebeklerin cok hosuna gidiyormus öyle.
Ben bu ara arastiriyorum da sunlari

Canim 7 kilo normal. Ben de o civarda aldim. Hamile egzersizi ben yapiyorum ama basta daha rahatti artik daha fazla yoruluyorum.
Yalniz bi yandan da utandim valla, gittigim grupta 36 37 haftaliklar bile var, hala geliyorlar. Hatta bir tanesi bu hafta 39 haftalikti, haftaya gelmez artik

Canım daha önce pilates yapmadıysan şimdi başlamanı önermem. Ama pilates geçmişin varsa kontrollü olarak yapabilirsin.

canım yok ama eğitmen gözetiminde olucam çok yorulursam bırakırım. zaten doktordan kağıt istedi sorun yoktur diye haftasonu sorcam dr uygun görürse başlıcam

pilates mi yapıyosun canım nasıl bişey senin yaptığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…