- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
kızlar 2 gündür bebeğimin hareketini pek hissedemiyordum kontrole gittim. suyu birazcık azalmış tehlikeli bir durumda değilmiş neyseki. bol bol su iç dediler. nstye girdim tedbir için orda da sorun çıkmadı allahaşükür. sizlerde de ara ara hissetmediğiniz günler oluyor mu? nstde bile hareket etsin diye baya bekledik
pilates mi yapıyosun canım nasıl bişey senin yaptığın
Canım saatini kur 1 saat öncesine, ilacını ve suyunu da başucuna koy. İçer biraz daha uyursun. Bu ilaç ince bağırsakta emildiği için aç karnına alıp bir saat yemek yememek önemli.
Canim burda sadece son aylarda alttan muayene ediyorlar acilma var mi diye. Cati muayenesi flan yok. Insallah Rabbim gonlumuze gore olsun. Rabbim bir avazda kurtarsin insallahYok canım ben diyorum işte korkum o en büyük , doktorumla hiç konuşmadık henüz nasıl doğum diye ama normal doğum a aksi bakcak bi adam değil gittiğim özelde sezaryen da normal doğum da aynı ücretli bu arada. Çatı muayenesi bakalım ne zaman isticek inşallah istemez
evet cnm ordanarkadaş burdan almış o tavsiye etti
hacı şerif mi ?
Evet. Canım istiyorum bundan ama hava şöyle nisan gibi alır markete giderken rahat olur diyorum , teşekkür ederim fikrin içinCanim vazgectigin iyi olmus cünkü gercekten oto koltuklarinin icinde uzun süre oturmalari önerilmiyor. Arabada bile maksimum 3-4 saat diye biliyorum. Ben araba icin lazim olmasa hic almazdim.
Baska bir secenek olarak kendine baglamayi da düsünebilirsin. Bebegi bezle kendine bagliyorsun, üzerine montunu giyebilirsin, sicacik gezersiniz :) Hem bebeklerin cok hosuna gidiyormus öyle.
Ben bu ara arastiriyorum da sunlari Eki Görüntüle 1888173
Canim 7 kilo normal. Ben de o civarda aldim. Hamile egzersizi ben yapiyorum ama basta daha rahatti artik daha fazla yoruluyorum.
Yalniz bi yandan da utandim valla, gittigim grupta 36 37 haftaliklar bile var, hala geliyorlar.Hatta bir tanesi bu hafta 39 haftalikti, haftaya gelmez artik
İnşallahh canımm hepimizi tek avazda kurtarsın , dün ananemin arkadaşı senin kız kızlar gününü beklemeden geliyor Kasım da sen hazırlıklı ol dedi heyecanlandım :)Canim burda sadece son aylarda alttan muayene ediyorlar acilma var mi diye. Cati muayenesi flan yok. Insallah Rabbim gonlumuze gore olsun. Rabbim bir avazda kurtarsin insallah
Kızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim
Hayrli sabahlar anneleeerrr.. Biz babamizi ise yolladik,, devam keyif zamani bebisimle
gece kalktığında iç canım ben tam gecenin ortasında içiyorum ne 2 saat öncesinde bişey yemiş oluyorum ne de 2 saat sonrasında bişey yiyorumKızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim
ben bunlardan çok istiyorum canım ama biraz beklemek lazım acele etmiyim diyorum 70 li madlen le biraz lokum siparişi verip kendi süslü sepetim tepsim var onlara koyucamhttp://www.haciserif.com.tr/bebek/?gclid=CKqN26Cyos8CFZGZGwodxhwPrA
şu çukulatalardan düşünen var mı arkadaşlar ?
bence de bu daha güzel canım sonuçta kutunun kapağını kimse görmeyecek ikram ederkenİlk kez duyuyorum bu siteyi uygunmuşta fiyatları ben instagramda bi sayfayı takip ediyorum bebek çikolatası diye metal kutuda gönderiyolar 100 tanesi 90 tl ordan düşünüyodum ama bu daha güzelmiş
Bende gece yatmadan önce içiyorum sabah içenleri duyunca şaşırdım açıkcası ben mi yanlış kullanıyorum diyeBen gece yatmadan once iciyorum
Aslında o kutuda ikram etmeyi düşünmüyorum englishhome da ferforje tepsiler varya onlara koyarım diyodum ekte var resmi ama yinede fiyat olacak diğerç daha uygunbence de bu daha güzel canım sonuçta kutunun kapağını kimse görmeyecek ikram ederken
bu tepsi de çok güzel canım hep kullanıyolar bu tarz tepsiler sunum içinAslında o kutuda ikram etmeyi düşünmüyorum englishhome da ferforje tepsiler varya onlara koyarım diyodum ekte var resmi ama yinede fiyat olacak diğerç daha uygun
Kiz seninkisi kiz mi
Canim zaten 10 15 gun yanilma paylari var . Benim ilk ogluma 19 martta bekliyoruz dediler 6 martta geldiİnşallahh canımm hepimizi tek avazda kurtarsın , dün ananemin arkadaşı senin kız kızlar gününü beklemeden geliyor Kasım da sen hazırlıklı ol dedi heyecanlandım :)
Daha önce hacı şerif ürünlerinden yemediği için öyle söylüyordur. Denizli markası hacı şerif , Ankara'da ne çok özlüyorum dondurmalı irmik helvasını ve diğer ürünlerini bence tereddüt etmeden alın. Ben alıcamBen de bundan yaptiracaktim. Arastirdim yaptiran herkes memnun ama esim istemedi. Markalı alıcam diyo.
benim ellerim ayaklarım yanıyo bazen gece balkona çıkıyorum soğuk diye kız geliyo bize iki kızım olacak inşallahBende de tam tersi Üşüyorum 15 gündür çorapla gezmeye başladım Kum da var özellikle giyiyorum kızın kaç yaşında canım kızına kız mı erkek mi kardeş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?