2016 Aralık Anneleri

Kendimi çok yorduğumda asla hissetmiyorum daha doğrusu demekki oda benle yoruluyor zavallının hali kalmıyor harekete. bir kere oldu dr u aradm nerdeyse iki gün hissetmedm 2.gün akşam dinlennce hissettim
dr yorma kendini artık çok demişti.

pilates mi yapıyosun canım nasıl bişey senin yaptığın

Pilates degil de fitness gibi. Parkta yapiyoruz. Önce isinma hareketleri. Sonra yürüyüs ve yine cesitli egzersizler. Bazen 30-40 mt hafif kosu. Parktaki kaldirimlarda step gibi hareketler. Squat gibi egilip kalkma. Iste agac, bank, duvar ne varsa kullaniliyor :)
Bir kac fotograf buldum. Bazilari ama cocuklularla olan. Dogumdan sonra da bebekle devam ediyorlar cünkü.

Canım saatini kur 1 saat öncesine, ilacını ve suyunu da başucuna koy. İçer biraz daha uyursun. Bu ilaç ince bağırsakta emildiği için aç karnına alıp bir saat yemek yememek önemli.

1 saatten ziyade içtikten 2 saat içiersinde hayvansal gıda tüketmemek gerek emilimi için . ark.ın dediği gibi başucunuzda kayop uyanmanıza 2 saat kala kalkıp 2 dk. içeblrsniz bende öyle yapıyorum .

Canim burda sadece son aylarda alttan muayene ediyorlar acilma var mi diye. Cati muayenesi flan yok. Insallah Rabbim gonlumuze gore olsun. Rabbim bir avazda kurtarsin insallah

Evet. Canım istiyorum bundan ama hava şöyle nisan gibi alır markete giderken rahat olur diyorum , teşekkür ederim fikrin için

Canim burda sadece son aylarda alttan muayene ediyorlar acilma var mi diye. Cati muayenesi flan yok. Insallah Rabbim gonlumuze gore olsun. Rabbim bir avazda kurtarsin insallah
İnşallahh canımm hepimizi tek avazda kurtarsın , dün ananemin arkadaşı senin kız kızlar gününü beklemeden geliyor Kasım da sen hazırlıklı ol dedi heyecanlandım :)

Hayrli sabahlar anneleeerrr.. Biz babamizi ise yolladik,, devam keyif zamani bebisimle
Kızlar sabah aç karnına olan demir ilacimi icemiyorum kalkıp anca kahvaltı yapıp cikabiliyorum evden ne yapsam bilemedim
gece kalktığında iç canım ben tam gecenin ortasında içiyorum ne 2 saat öncesinde bişey yemiş oluyorum ne de 2 saat sonrasında bişey yiyorum

bence de bu daha güzel canım sonuçta kutunun kapağını kimse görmeyecek ikram ederken
Aslında o kutuda ikram etmeyi düşünmüyorum englishhome da ferforje tepsiler varya onlara koyarım diyodum ekte var resmi ama yinede fiyat olacak diğerç daha uygun

Eklentiler

• IMG_6809.webp
    29 KB · Görüntüleme: 54
Kiz seninkisi kiz mi

Evet kız :)

Bugün İzmir point bornova da ki e-Bebek şubesinden bende Hoşgeldin paketi aldım, 5 liraya gerçekten çok avantajlı. Almadıysanız kesinlikle alın derim ben.

Artık yaz ayakkabısı giyemediğim ve tüm kışlık ayakkabılarım ayaklarımı sıktığı için ( sanırım şişiyor ayaklarım) kendime oldukça rahat bir spor ayakkabısı aldım, her şeyin altına da giyeceğim, şıklığı düşünemeyeceğim artık, en azından önümüzdeki 3 ay en önemli şey rahatlık :)

Bir de terlik aldım üstünü kendim süsleyeceğim, lohusa terliği olarak satılanlar benim için fazla süslü.

Bebek bakım çantalarına baktım, yan takılanlardan ziyade sırt çantaları daha çok hoşuma gidiyor, ama pek çeşit yok. Siz aldınız mı, alanlar ne tür tercih etti?

İnşallahh canımm hepimizi tek avazda kurtarsın , dün ananemin arkadaşı senin kız kızlar gününü beklemeden geliyor Kasım da sen hazırlıklı ol dedi heyecanlandım :)
Canim zaten 10 15 gun yanilma paylari var . Benim ilk ogluma 19 martta bekliyoruz dediler 6 martta geldi yani sende 13 aralik yaziyor ama gercektende kasim sonu gelebilir yani hazirlikli ol. Bende ekimin ortalarinda artik bebisin kiyafetlerini yikayip utulicem hazir dursunlar

Ben de bundan yaptiracaktim. Arastirdim yaptiran herkes memnun ama esim istemedi. Markalı alıcam diyo.
Daha önce hacı şerif ürünlerinden yemediği için öyle söylüyordur. Denizli markası hacı şerif , Ankara'da ne çok özlüyorum dondurmalı irmik helvasını ve diğer ürünlerini bence tereddüt etmeden alın. Ben alıcam

Bende de tam tersi Üşüyorum 15 gündür çorapla gezmeye başladım Kum da var özellikle giyiyorum kızın kaç yaşında canım kızına kız mı erkek mi kardeş geliyor
benim ellerim ayaklarım yanıyo bazen gece balkona çıkıyorum soğuk diye kız geliyo bize iki kızım olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…