2016 Aralık Anneleri

Ben normal sırt çantası aldım cnm bence en rahatı o

ÖYle söylüyorlar. BEN de hazırlık yaptım. SANKI Kasım'da gelecek gibi hissediyorum :)

İKI boy sırt çantası kullanıyorum. oğlum da rahat ettim. KISA süreli günlük çıkışlarda küçük çok iyi oluyor. Yaz kış hergün çıktığımız için... Şimdi ikinci bebeği ilave ederek büyük sırt çantasıyla devam ederiz diye düşünüyorum. HAFif olması çok önemli bence...

Madlen oldugu icin kücük geldi onun gözüne. Kalinlarda gözü. Yemege biraz düşkün bi esim var malesef

Ben bu cocugumda sirt cantasi dusunuyorum ilkimde omuz almistim oda cok rahatti fakat bu sefer bir yaramazim var sirt olsunki bir yanim bosta olsun kuzum icin fakat cuzdan telefon napiosunuz sirtta ?

Sirt cantasi olarak kipling ve tommy nin poppy backpack var cok hagif ve buyuk onlari begendim ama cok pahalilar yaaa 100 e duserlermi 3 aya kadar hani almisken omurluk olsun tatilde seyehattede rahat oluo bebek cantalari kiziminkini seyehatte curuttum :)

Kizlar sut pompasi icin ne diyosunuz? Benim ilk bebek oldugu icin siklikla kullanilan bisimi bi fikrim yok.calisan biriyim ama tabi bi 6 7 ay calismam diyorum bebek gelince.bu durumda simdi almam gereken bisimi?

Kizlar sut pompasi icin ne diyosunuz? Benim ilk bebek oldugu icin siklikla kullanilan bisimi bi fikrim yok.calisan biriyim ama tabi bi 6 7 ay calismam diyorum bebek gelince.bu durumda simdi almam gereken bisimi?
Canım ben uygun fiyatlı bi tane aldım ilk başta bebis kabul etmeye biliyomus mecbur biberonla veriliyomus hastanede falan ilerde lazım nasılsa al şimdiden koy bence

Ben capraz takilanlardan aldim. Daha dogrusu bebek arabasiyla beraber verdiler. Kullanisli gibi görünüyor. Bebek arabasinin itme koluna takiliyor sanirim.

Bu konuda ben de cok kararsizim
Kimisi manuel cok iyi diyor. Kimisi manuel güclü cekmiyor elektrikli al diyor. Elektrikliler de baya pahali. Ben hemen calismayacagim da, belki hic lazim olmayacak. Ama bebek ilk etapta ememezse de lazim olabilir.

Bende kararsiz kaldim Manuelmi alsam elektriklimi diye :-s

benim ellerim ayaklarım yanıyo bazen gece balkona çıkıyorum soğuk diye kız geliyo bize iki kızım olacak inşallah

benimde cok yanmam var ya ayaklarımda özellikle. gece soğuk suyla falan yıkıyorum incecik pijamalarla yatıyorum bana mısın demiyor eşimde üşütücen diyor

Gunaydin annisler hayirli cumalariniz olsun saglikla :) bebek hareketleriniz nasil gidiyor ? Benimkisi aksam ayagimi uzatinca daha hareketli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…