Ben normal sırt çantası aldım cnm bence en rahatı oEvet kız :)
Bugün İzmir point bornova da ki e-Bebek şubesinden bende Hoşgeldin paketi aldım, 5 liraya gerçekten çok avantajlı. Almadıysanız kesinlikle alın derim ben.
Artık yaz ayakkabısı giyemediğim ve tüm kışlık ayakkabılarım ayaklarımı sıktığı için ( sanırım şişiyor ayaklarım) kendime oldukça rahat bir spor ayakkabısı aldım, her şeyin altına da giyeceğim, şıklığı düşünemeyeceğim artık, en azından önümüzdeki 3 ay en önemli şey rahatlık :)
Bir de terlik aldım üstünü kendim süsleyeceğim, lohusa terliği olarak satılanlar benim için fazla süslü.
Bebek bakım çantalarına baktım, yan takılanlardan ziyade sırt çantaları daha çok hoşuma gidiyor, ama pek çeşit yok. Siz aldınız mı, alanlar ne tür tercih etti?
Ben normal sırt çantası aldım cnm bence en rahatı o
Ben de normal sırt çantası kullanıyorum. Bı büyük bi küçük. İKI bölümlü, basit. EN önemli şey hafif olması.Ben normal sırt çantası aldım cnm bence en rahatı o
Canim zaten 10 15 gun yanilma paylari var . Benim ilk ogluma 19 martta bekliyoruz dediler 6 martta geldiyani sende 13 aralik yaziyor ama gercektende kasim sonu gelebilir yani hazirlikli ol. Bende ekimin ortalarinda artik bebisin kiyafetlerini yikayip utulicem hazir dursunlar
İKI boy sırt çantası kullanıyorum. oğlum da rahat ettim. KISA süreli günlük çıkışlarda küçük çok iyi oluyor. Yaz kış hergün çıktığımız için... Şimdi ikinci bebeği ilave ederek büyük sırt çantasıyla devam ederiz diye düşünüyorum. HAFif olması çok önemli bence...Evet kız :)
Bugün İzmir point bornova da ki e-Bebek şubesinden bende Hoşgeldin paketi aldım, 5 liraya gerçekten çok avantajlı. Almadıysanız kesinlikle alın derim ben.
Artık yaz ayakkabısı giyemediğim ve tüm kışlık ayakkabılarım ayaklarımı sıktığı için ( sanırım şişiyor ayaklarım) kendime oldukça rahat bir spor ayakkabısı aldım, her şeyin altına da giyeceğim, şıklığı düşünemeyeceğim artık, en azından önümüzdeki 3 ay en önemli şey rahatlık :)
Bir de terlik aldım üstünü kendim süsleyeceğim, lohusa terliği olarak satılanlar benim için fazla süslü.
Bebek bakım çantalarına baktım, yan takılanlardan ziyade sırt çantaları daha çok hoşuma gidiyor, ama pek çeşit yok. Siz aldınız mı, alanlar ne tür tercih etti?
Daha önce hacı şerif ürünlerinden yemediği için öyle söylüyordur. Denizli markası hacı şerif , Ankara'da ne çok özlüyorum dondurmalı irmik helvasını ve diğer ürünlerini bence tereddüt etmeden alın. Ben alıcam
Ben bu cocugumda sirt cantasi dusunuyorum ilkimde omuz almistim oda cok rahatti fakat bu sefer bir yaramazim var sirt olsunki bir yanim bosta olsun kuzum icin fakat cuzdan telefon napiosunuz sirtta ?İKI boy sırt çantası kullanıyorum. oğlum da rahat ettim. KISA süreli günlük çıkışlarda küçük çok iyi oluyor. Yaz kış hergün çıktığımız için... Şimdi ikinci bebeği ilave ederek büyük sırt çantasıyla devam ederiz diye düşünüyorum. HAFif olması çok önemli bence...
Canım ben uygun fiyatlı bi tane aldım ilk başta bebis kabul etmeye biliyomus mecbur biberonla veriliyomus hastanede falan ilerde lazım nasılsa al şimdiden koy benceKizlar sut pompasi icin ne diyosunuz? Benim ilk bebek oldugu icin siklikla kullanilan bisimi bi fikrim yok.calisan biriyim ama tabi bi 6 7 ay calismam diyorum bebek gelince.bu durumda simdi almam gereken bisimi?
Evet kız :)
Kizlar sut pompasi icin ne diyosunuz? Benim ilk bebek oldugu icin siklikla kullanilan bisimi bi fikrim yok.calisan biriyim ama tabi bi 6 7 ay calismam diyorum bebek gelince.bu durumda simdi almam gereken bisimi?
Tabi cnm netten buldum resmini ama ben çantacıdan 100 tl ye aldım. Çok hafifFotoğrafını atar mısın canım Nasıl Bir model?
Bende kararsiz kaldim Manuelmi alsam elektriklimi diye :-sBu konuda ben de cok kararsizim
Kimisi manuel cok iyi diyor. Kimisi manuel güclü cekmiyor elektrikli al diyor. Elektrikliler de baya pahali. Ben hemen calismayacagim da, belki hic lazim olmayacak. Ama bebek ilk etapta ememezse de lazim olabilir.
benim ellerim ayaklarım yanıyo bazen gece balkona çıkıyorum soğuk diye kız geliyo bize iki kızım olacak inşallah
Gunaydin annisler hayirli cumalariniz olsun saglikla :) bebek hareketleriniz nasil gidiyor ? Benimkisi aksam ayagimi uzatinca daha hareketli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?