Kilo konusunu bi ara o kadar takmistim ki kafama psikolojim bozuldu resmen. Simdi o kadar takmiyorum.ben normalde yatan ama zayif biriydim. Cocuk olunca koşturmaktan veririm diye avutuyorum kendimibend
bende seker vr sandim ama cok sukur temiz ciktii... gercekten ne kadar zormus yesem ayri yemesem ayriii ama cok demorilize oldum insallah saglikli.bir sekilde dogar saglikli.bir sekilde veririz kg birse ben 14 kg vermistim gebelik dusunmede once baya ugrastim zahmetliydi simdi.birde bebek olucak nasil olacak diye dusunuyorumkg vermede zor cunku daha dogumama da var kim bilir kag gidecegim doguma (
d
Ay valla hiç deme kızımın gece uykusu kotu şimdi bebek gelicek hiç uyuyamıycam diyorum dışarı çıkmayıda unuttum resmen gebeliğimden beri sancı oluyo diye yürümek zor geliyo banyo falan gene zor olacak ooo ama bi yandan da tekmeledikçe ayy gelse diyorumEvet. Eve tıkılıp kalırız aylarca diye korkuyorum en çok. Az da olsa gün içinde dışarı çıkmak çocuklara da, bize de iyi geliyor. Kıskançlık, iki çocuk bakımı hepsi ayrı ayrı. Bakalım ne yapıcaz...
ÇOK heyecanla bekleniyorlar :) kızın kaç yaşındaAy valla hiç deme kızımın gece uykusu kotu şimdi bebek gelicek hiç uyuyamıycam diyorum dışarı çıkmayıda unuttum resmen gebeliğimden beri sancı oluyo diye yürümek zor geliyo banyo falan gene zor olacak ooo ama bi yandan da tekmeledikçe ayy gelse diyorum
3 olacak kasımda inşalahÇOK heyecanla bekleniyorlar :) kızın kaç yaşında
Benim de iki kızım olacak Allah izin verirse. İlk kızım 2 yaşında.benim ellerim ayaklarım yanıyo bazen gece balkona çıkıyorum soğuk diye kız geliyo bize iki kızım olacak inşallah
Benim de iki kızım olacak Allah izin verirse. İlk kızım 2 yaşında.
kızlar beşik park yataklar alıındı bi çoğunuzda biliyorum ama biz hala karar veremedik oda falan yapanlar da var tercihleriniz neler oldu((
Kizlar sut pompasi icin ne diyosunuz? Benim ilk bebek oldugu icin siklikla kullanilan bisimi bi fikrim yok.calisan biriyim ama tabi bi 6 7 ay calismam diyorum bebek gelince.bu durumda simdi almam gereken bisimi?
Bende kararsiz kaldim Manuelmi alsam elektriklimi diye :-s
kızlar beşik park yataklar alıındı bi çoğunuzda biliyorum ama biz hala karar veremedik oda falan yapanlar da var tercihleriniz neler oldu((
çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah.. peki yeni doğduğunda nasıl ypıcaksın direk karyolasına mı yatıracaksın yoksa ayrıyeten beşik alacak mısınMerhabalar kızlar herkese hayırlı cumalar
Biz mobilyasını aldık canım 29 ekimde teslim edecekler kısmetse sadece dolap aliyim diyordum ama nasıl olsa genç odası oluyor diye komple almaya karar verdik.
Eki Görüntüle 1888650
anladm canım güle güle sağlıkla kullan inşallah bakalım ben ne karar vereceğim :))ben oda yapanlardanım cnm odasını aldık ekim 15 gibi gelicek inş. newjoy dan aldık bebek odasını. e1 sertifikalı ve bebek için özel üretim. boyasız cilasız ve tutkalsız.dolayısı ile sağlıklı hem bugün al yarın bebeği içine yatıra . diğer mobilyalar gibi 1 ay 2 ay önceden alıp havalandırmana vs gerek yok kokusu felan yok yani .
başucumada bambu beşik aldım. hep hayalimdi o şık gelin gibi bambu beşikler kullanışlı yada değil sonuçta herkesin beklentisi farklı ama bana göre çok şık duruyor hem salonada rahatlıkla götürrebiliyorum gelen misafirlerde onun içinde görücek tekerlekli çünkü heryere kolaylıkla taşınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?