2016 Aralık Anneleri

Gunaydin kizlar hayirli cumalar dun kontrolumuz vardi seker yukleme de yapildi cok.sukur bir proplem.cikmadi bebisimizde cook.iyi ama benim.moralim.cok.bozuk tam 10 kg almisim evdekiyle hastane arasinda 2 kg oynuyor tabi ama doktor cook almissin dedii napicami sasirdim.yuruyus yapiyorum yinede yetmiyor tatli ve ekmek.olayini azaltmam lazim uzun sure eski kiyafetlerime gireimicem anlasilan nasil verecegimi dusunuyorum kara kara bebis iyi olauj suan ki onceligim o tabi kendimide sonraki evreyide dusunuyorum emzirme doneminde kg vermek de zor herhalde

Gunaydin annisler hayirli cumalariniz olsun saglikla :) bebek hareketleriniz nasil gidiyor ? Benimkisi aksam ayagimi uzatinca daha hareketli.

Günaydinn hayirli cumalarr
Benimki artik uzanmami da beklemiyo. Nerden buluyo bu enerjiyi anlamiyorum. Internette 28.haftadan sonra yeri daralacak hareketleri azalacak yaziyo. 30. Haftaya giriyoruz benimki daha da hareketlendi

Ben de 9 kilo alinca seker cikacak diye cok korkmustum ama sukur cikmadi. Senin adina da cok sevindim canim. Ben artik tartılmıyorum korkudan bebek emerse daha cabuk kilo kaybediyomus anne. Ama süt olsun diye kendimizu yemege vermemek lazim tabi. Ben kompostoluk koydum buzluga. Su asıl sütü yapiyo diyolar. Yasayip görücez

bend
bende seker vr sandim ama cok sukur temiz ciktii... gercekten ne kadar zormus yesem ayri yemesem ayriii ama cok demorilize oldum insallah saglikli.bir sekilde dogar saglikli.bir sekilde veririz kg birse ben 14 kg vermistim gebelik dusunmede once baya ugrastim zahmetliydi simdi.birde bebek olucak nasil olacak diye dusunuyorum kg vermede zor cunku daha dogumama da var kim bilir kag gidecegim doguma (
d

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun

Aynen canım bende ekimin ortası yıkayıp ütülücem hazır olsun , sağlıkla gelsin yavrucaklar evet kasıma hazırlıklı olmak lazım

benim ellerim ayaklarım yanıyo bazen gece balkona çıkıyorum soğuk diye kız geliyo bize iki kızım olacak inşallah
Oh ne güzel iki kız :)

Ben bu cocugumda sirt cantasi dusunuyorum ilkimde omuz almistim oda cok rahatti fakat bu sefer bir yaramazim var sirt olsunki bir yanim bosta olsun kuzum icin fakat cuzdan telefon napiosunuz sirtta ?
Telefon cepte cüzdan çantada. ÇANtayı araba asıyorum kullanmak zor olmuyor. Bı de cüzdan büyüklüğünde çapraz çantalar var. cüzdan işlevi görüp bi de telefon sığıyor ondan alayım diyorum daha kolay olur. ŞIMDI iki olacaklar inşallah ne yapacağımı şaşırıyorum. :)

Bir iyi de iki korkutuyo demi

kızlarrrrr daha önce de sormuş olabilirim çatlaklar için ne yapıyorsunuz ben kaşınmaya başladım korkuyorum

kızlarrrrr daha önce de sormuş olabilirim çatlaklar için ne yapıyorsunuz ben kaşınmaya başladım korkuyorum

ben badem yağı tüylenme yaptığı için kakao yağı , bebek yağı , zeytinyağlı vücut kremi ve nemlendirici kullanıyorum ama çatlayacaksa yine de çatlıyor

Bende 11 kilo aldım ve nasıl aldığımı anlamıyorım ya pazartesi yaptırıcam şeker yüklemesi inşallah çıkmaz korkuyorum valla

canım banyodayken bebe yağı akşamları Hindistan cevizi yağı sabahları da lierac kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir çatlağım olmadı çok şükür inşallah da olmaz :)

Bende kararsiz kaldim Manuelmi alsam elektriklimi diye :-s
Kizlar manuel cok ii deil diolar ya. Bazen 40 dkyi buluo diolar sutun tamaminin bosaltilmasi buyzden kollarin inanailmaz agriyormus manuelde. Hem elektrikle hem pille calisan bir modele bakmakta fayda var heralde

Kizlar manuel cok ii deil diolar ya. Bazen 40 dkyi buluo diolar sutun tamaminin bosaltilmasi buyzden kollarin inanailmaz agriyormus manuelde. Hem elektrikle hem pille calisan bir modele bakmakta fayda var heralde
Valla arastirmaya devam edicem bakalim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…