- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Gunaydin annisler hayirli cumalariniz olsun saglikla :) bebek hareketleriniz nasil gidiyor ? Benimkisi aksam ayagimi uzatinca daha hareketli.
Gunaydin kizlar hayirli cumalar dun kontrolumuz vardi seker yukleme de yapildi cok.sukur bir proplem.cikmadi bebisimizde cook.iyi ama benim.moralim.cok.bozuk tam 10 kg almisim evdekiyle hastane arasinda 2 kg oynuyor tabi ama doktor cook almissin dedii napicami sasirdim.yuruyus yapiyorum yinede yetmiyor tatli ve ekmek.olayini azaltmam lazim uzun sure eski kiyafetlerime gireimicem anlasilan nasil verecegimi dusunuyorum kara kara bebis iyi olauj suan ki onceligim o tabi kendimide sonraki evreyide dusunuyorum emzirme doneminde kg vermek de zor herhalde
bendBen de 9 kilo alinca seker cikacak diye cok korkmustum ama sukur cikmadi. Senin adina da cok sevindim canim. Ben artik tartılmıyorum korkudanbebek emerse daha cabuk kilo kaybediyomus anne. Ama süt olsun diye kendimizu yemege vermemek lazim tabi. Ben kompostoluk koydum buzluga. Su asıl sütü yapiyo diyolar. Yasayip görücez
bende seker vr sandim ama cok sukur temiz ciktii... gercekten ne kadar zormus yesem ayri yemesem ayriii ama cok demorilize oldum insallah saglikli.bir sekilde dogar saglikli.bir sekilde veririz kg birse ben 14 kg vermistim gebelik dusunmede once baya ugrastim zahmetliydi simdi.birde bebek olucak nasil olacak diye dusunuyorumBen de 9 kilo alinca seker cikacak diye cok korkmustum ama sukur cikmadi. Senin adina da cok sevindim canim. Ben artik tartılmıyorum korkudanbebek emerse daha cabuk kilo kaybediyomus anne. Ama süt olsun diye kendimizu yemege vermemek lazim tabi. Ben kompostoluk koydum buzluga. Su asıl sütü yapiyo diyolar. Yasayip görücez
Aynen canım bende ekimin ortası yıkayıp ütülücem hazır olsun , sağlıkla gelsin yavrucaklar evet kasıma hazırlıklı olmak lazımCanim zaten 10 15 gun yanilma paylari var . Benim ilk ogluma 19 martta bekliyoruz dediler 6 martta geldiyani sende 13 aralik yaziyor ama gercektende kasim sonu gelebilir yani hazirlikli ol. Bende ekimin ortalarinda artik bebisin kiyafetlerini yikayip utulicem hazir dursunlar
Oh ne güzel iki kız :)benim ellerim ayaklarım yanıyo bazen gece balkona çıkıyorum soğuk diye kız geliyo bize iki kızım olacak inşallah
Telefon cepte cüzdan çantada. ÇANtayı araba asıyorum kullanmak zor olmuyor. Bı de cüzdan büyüklüğünde çapraz çantalar var. cüzdan işlevi görüp bi de telefon sığıyor ondan alayım diyorum daha kolay olur. ŞIMDI iki olacaklar inşallah ne yapacağımı şaşırıyorum. :)Ben bu cocugumda sirt cantasi dusunuyorum ilkimde omuz almistim oda cok rahatti fakat bu sefer bir yaramazim var sirt olsunki bir yanim bosta olsun kuzum icin fakat cuzdan telefon napiosunuz sirtta ?
Bir iyi de iki korkutuyo demiTelefon cepte cüzdan çantada. ÇANtayı araba asıyorum kullanmak zor olmuyor. Bı de cüzdan büyüklüğünde çapraz çantalar var. cüzdan işlevi görüp bi de telefon sığıyor ondan alayım diyorum daha kolay olur. ŞIMDI iki olacaklar inşallah ne yapacağımı şaşırıyorum. :)
kızlarrrrr daha önce de sormuş olabilirim çatlaklar için ne yapıyorsunuz ben kaşınmaya başladım korkuyorum
Bende 11 kilo aldım ve nasıl aldığımı anlamıyorım ya pazartesi yaptırıcam şeker yüklemesi inşallah çıkmaz korkuyorum vallabend
bende seker vr sandim ama cok sukur temiz ciktii... gercekten ne kadar zormus yesem ayri yemesem ayriii ama cok demorilize oldum insallah saglikli.bir sekilde dogar saglikli.bir sekilde veririz kg birse ben 14 kg vermistim gebelik dusunmede once baya ugrastim zahmetliydi simdi.birde bebek olucak nasil olacak diye dusunuyorumkg vermede zor cunku daha dogumama da var kim bilir kag gidecegim doguma (
d
Evet. Eve tıkılıp kalırız aylarca diye korkuyorum en çok. Az da olsa gün içinde dışarı çıkmak çocuklara da, bize de iyi geliyor. Kıskançlık, iki çocuk bakımı hepsi ayrı ayrı. Bakalım ne yapıcaz...Bir iyi de iki korkutuyo demi
canım banyodayken bebe yağı akşamları Hindistan cevizi yağı sabahları da lierac kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir çatlağım olmadı çok şükür inşallah da olmaz :)kızlarrrrr daha önce de sormuş olabilirim çatlaklar için ne yapıyorsunuz ben kaşınmaya başladım korkuyorum
Hindistan cevizi yağına bir de kakao yağı karıştırmıştımcanım banyodayken bebe yağı akşamları Hindistan cevizi yağı sabahları da lierac kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir çatlağım olmadı çok şükür inşallah da olmaz :)
Bende kararsiz kaldim Manuelmi alsam elektriklimi diye :-s
Kizlar manuel cok ii deil diolar ya. Bazen 40 dkyi buluo diolar sutun tamaminin bosaltilmasi buyzden kollarin inanailmaz agriyormus manuelde. Hem elektrikle hem pille calisan bir modele bakmakta fayda var heraldeBu konuda ben de cok kararsizim
Kimisi manuel cok iyi diyor. Kimisi manuel güclü cekmiyor elektrikli al diyor. Elektrikliler de baya pahali. Ben hemen calismayacagim da, belki hic lazim olmayacak. Ama bebek ilk etapta ememezse de lazim olabilir.
Valla arastirmaya devam edicem bakalim.. :)Kizlar manuel cok ii deil diolar ya. Bazen 40 dkyi buluo diolar sutun tamaminin bosaltilmasi buyzden kollarin inanailmaz agriyormus manuelde. Hem elektrikle hem pille calisan bir modele bakmakta fayda var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?