- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
onlar da çok kullanışlı canım zaten güle güle kullan eşim de park yataklardan yana ama ben kararsızım :))Evim 2+1 ve çok küçük, dolayısıyla oda yapamıyorum. Park beşik aldım mecburen.
çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah.. peki yeni doğduğunda nasıl ypıcaksın direk karyolasına mı yatıracaksın yoksa ayrıyeten beşik alacak mısın
anladm canım güle güle sağlıkla kullan inşallah bakalım ben ne karar vereceğim :))
aynen canım karar vermek çok zor wallaçok sağol cnm amin hepimizinki inş. güzel günlerle büyüsün sağlıcakla...
benmde zor oldu Allah kolaylık versin valla :)
Anneler merhaba,
Ben de inşallah Aralık annesi olacağım. Çok fazla konuşma olduğu için geçmişi okuyamadım o yüzden cevaplarsanız sevinirim:9 İdrar tahlilimde bol lökosit, 4-5 eritrosit ve 15-20 epitel çıktı. Kültür sonucumda da üreme olmuş ama net sonuç yarın belli olacakmış. Hamilelik sürecinde enfeksiyon geçirip de ilaç kullanan oldu mu? Günde yaklaşık 3 lt su içiyorum ama yine de doktor antibiyotik verecek sanırım
kızlarrrrr daha önce de sormuş olabilirim çatlaklar için ne yapıyorsunuz ben kaşınmaya başladım korkuyorum
bende mustela vardı onu sürüyorum ama böyle topak topak oluyor emmiyor gibi. Hindistan cevizi yağım da vardı organik onu da sabahları sürmeye başladım. günde 3 defaya çıkarmaya çalışcam artık işyerinde de wc ye saklanır sürerim:)Ben de ayni seyi yazacaktim 2-3 günden beri acayip kasiniyor göbegim. Yaa
Lierac ve hipp masaj yagi kullaniyorum. Günde 2 kere sürüyorum
Kızlar merhabalar bayramdır tatıldır derken ancak girebıldım foruma. Geçmişi okudum, herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bayrama gittik geldik, 81 kiloydum bir döndük 84 olmuşum, oldu mu sana +10 kiloçok hareketliydim, fazla da yemedim ama göbüş dev gibi oldu 2 haftada. Büyüme atağı mı oldu 27-28. haftalarda bilmiyorum. Pazartesi doktor randevum var bakalım ne kadarını kendisi aldı bizim pambık.
Ben size, deneyimli annişlere bir şey sormak istiyorum. Tırnak makası alacağım ama kararsız kaldım. Makas olarak mı almalı, çıtçıtlı olarak mı? Yeni doğanın tırnağı hangisiyle kolay kesiliyor?
Hepinize ve tüm bebişlerimize muck muck
Kızlar sizin işleriniz bitiyomu ben mi çok tembelim ev mi çok dagılıyo bilmiyorum akşama anca ev adama donuyo hele oyuncaklar sıgdıracak yer bulamıyorum bana 5 odalı ev lazımmış birini tum kalabalıkları koyucam çamaşır utu oyuncak oyy oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?