2016 Aralık Anneleri

Anneler merhaba,
Ben de inşallah Aralık annesi olacağım. Çok fazla konuşma olduğu için geçmişi okuyamadım o yüzden cevaplarsanız sevinirim:9 İdrar tahlilimde bol lökosit, 4-5 eritrosit ve 15-20 epitel çıktı. Kültür sonucumda da üreme olmuş ama net sonuç yarın belli olacakmış. Hamilelik sürecinde enfeksiyon geçirip de ilaç kullanan oldu mu? Günde yaklaşık 3 lt su içiyorum ama yine de doktor antibiyotik verecek sanırım

çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah.. peki yeni doğduğunda nasıl ypıcaksın direk karyolasına mı yatıracaksın yoksa ayrıyeten beşik alacak mısın

Sağol canım yatak odam çok büyük değil ama ikeadan 60x120 ebatlarında bir anne yanı almayı düşünüyoruz. Bir arkadaşımda masraf yapma park yatak var bende falan dedi. O yüzden pek acele etmiyorum.

Kızlar merhabalar bayramdır tatıldır derken ancak girebıldım foruma. Geçmişi okudum, herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bayrama gittik geldik, 81 kiloydum bir döndük 84 olmuşum, oldu mu sana +10 kilo çok hareketliydim, fazla da yemedim ama göbüş dev gibi oldu 2 haftada. Büyüme atağı mı oldu 27-28. haftalarda bilmiyorum. Pazartesi doktor randevum var bakalım ne kadarını kendisi aldı bizim pambık.

Ben size, deneyimli annişlere bir şey sormak istiyorum. Tırnak makası alacağım ama kararsız kaldım. Makas olarak mı almalı, çıtçıtlı olarak mı? Yeni doğanın tırnağı hangisiyle kolay kesiliyor?

Hepinize ve tüm bebişlerimize muck muck

Benim kızımın genç odası var bazalı bi senedir de baza da yatıyo bide beşik almıştım ama şimdi ki aklım olsa par yatak alırdım çünkü belli bi sure sonra kalkmaya başlıyo park yataklar aşağı iniyo kalksa da problem olmaz

bende de çıkmıştı monural şase yazdı doktorum normale döndü şükür geçmiş olsun

Kızlar sizin işleriniz bitiyomu ben mi çok tembelim ev mi çok dagılıyo bilmiyorum akşama anca ev adama donuyo hele oyuncaklar sıgdıracak yer bulamıyorum bana 5 odalı ev lazımmış birini tum kalabalıkları koyucam çamaşır utu oyuncak oyy oyyyy

Ben de ayni seyi yazacaktim 2-3 günden beri acayip kasiniyor göbegim. Yaa
Lierac ve hipp masaj yagi kullaniyorum. Günde 2 kere sürüyorum
bende mustela vardı onu sürüyorum ama böyle topak topak oluyor emmiyor gibi. Hindistan cevizi yağım da vardı organik onu da sabahları sürmeye başladım. günde 3 defaya çıkarmaya çalışcam artık işyerinde de wc ye saklanır sürerim:)

Tabiki bebek makasi cnm, ama ilk Aylarda zaten lazım olmuyor, kendi kırılıyor. Ben bayağı kullanmamıştım. Kızım 1,5 Yaşında nerdeyse hala kendi kırılıyor tırnakları, özelliklede ayak tırnakları.
Ben hiç eldiven bile takmadım kızımda. Çünkü bebeğin elleriyle sizi hissetmesi çok önemliymiş. Özellikle emdirirken eldivenlerini Çıkarın.

Hahahaha :), yok evde bebek olunca bitmiyor cnm, ben de günde kaç defa topluyorum bilmiyorum, oyuncakları.. Tüm gün nerdeys ayaktayım, nasıl kilo aldım anlamıyorum. Koca göbüşüme hakim olamıyorum

Benim malesef göbeğim baya çatladı şimdiden. Sanırım çok kilo aldığım için. Yaklaşık 12 kilo aldım. Ama artık önemsemiyorm yani üzülmüyorum.Çatlak kremi ni düzenli kullanmadım keşke düzenli kullansaydm Ama. Göbeğimn altına doğru kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu o biraz moral bozucu.hatta bacaklarımn iç tarafları da çatlak oldu.

Gozumuz aydin bi dusmedigim kalmisti :/ dizlerimin uzerine :/ sert sekilde su an sadee ayak bilek agrisi hissediyorum bebek oynuyo ama nette plesanta ayrilmasi filan duydum diz uzerine emekler sekilde dusuncede bu olabilir mi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…