2016 Aralık Anneleri

Bişry yoktur inşallah rabbim korusun içinş ferah tut çok korkarsan bi ara doktorunu ...

Gozumuz aydin bi dusmedigim kalmisti :/ dizlerimin uzerine :/ sert sekilde su an sadee ayak bilek agrisi hissediyorum bebek oynuyo ama nette plesanta ayrilmasi filan duydum diz uzerine emekler sekilde dusuncede bu olabilir mi :/
Geçmiş olsun birşey yoktur umarım . Gerilmemişsiniz aslında ama

Gozumuz aydin bi dusmedigim kalmisti :/ dizlerimin uzerine :/ sert sekilde su an sadee ayak bilek agrisi hissediyorum bebek oynuyo ama nette plesanta ayrilmasi filan duydum diz uzerine emekler sekilde dusuncede bu olabilir mi :/

Gecmis olsun Insallah iyisindir, bebek oynuyormus aslinda, bu iyi bir sey

Simdi kullanmaya basla? Yeni olustugunda müdahale edince gecebiliyorlarmis.

Kızlar zaman ne çabuk geçiyor demi ilk haftalardan bu yana 29 haftalik olduk resmen iki uç ay kaldı heyecan giderek artıyor sanki hep erken gelecek hiçbirşeyi yetistiremeyeceyim hissi var sizler nasılsınız?
Ayy ayni ben. Bende diyorum hic bisey hazir degil daha ya gelirse diye bi tedirginlik var icimde

Ben de ayni seyi yazacaktim 2-3 günden beri acayip kasiniyor göbegim. Yaa
Lierac ve hipp masaj yagi kullaniyorum. Günde 2 kere sürüyorum
Vallaha canim kim ne yaparsa yapsin ne yagi surerseniz surun catliyorsunuz. Bende ilk hamileligimde her gun catlak kremimi surerdim. Ama sonuc doguma 1 ay kala catladim sadece daha fazla catlamasini önlüyor kremler. Benim karnimda 2 3 yer moraldi korktum ebeye sordum bunlar gecicimi diye oda bunlar catlak dedi ben şok oldum. Simdide 2 gunde bir zeytinyagi suruyorum :) bu kadar

sema bende o besiklerden alacam ins.hep merakim vardi nerden alacksin karar verdinmi ben buldum ama sanada sorayim dedim

Banada 22 aralik dediler ama ben kasimin 10.dan sonra kesin gelir diyorum daha erken davranmassa sıpa. Artik eli kulaginda meleklerin

O kadar erken olur mu ya?

Sadece krem, yag degil bir sürü sey etkiliyormus. Beslenme, su icme hareket... Belki ondan kremler herkeste ise yaramiyordur.

Az önce okudugum bir kitapta sunlar yaziyordu:

-Bol su icin. Meyve sebze yiyin. Bunlar cilt yenilenmesi ve hücre üretimi icin gerekli.
-Bol proteinli beslenin. Bu sekilde cilt elastikiyetini korur.
-Günesten sakinin
-Spor yapin (yoga, yürüyüs, jimnastik, yüzme)
-Krem ve yaglarla masaj yapin. Yaglar mineral yagi olmamali, bitkisel yaglar olmali. (Jojoba, Avokado. Susam, Badem ve Zeytinyagi)
-Soguk dus: Dus sonunda ayaklardan kafaya dogru tutulan soguk dus catlaklari ve kramplari önler.

Banada 22 aralik dediler ama ben kasimin 10.dan sonra kesin gelir diyorum daha erken davranmassa sıpa. Artik eli kulaginda meleklerin
O kadar erken mi bekliyosun ben de Kasım sonları diyorum annemin arkadaşı kız bebekler vaktini doldurmuyor demişti öyle hazır ol dedi ama hayırlısı zamanlı gelsin hepsi inşallah

Yok canim o kadar erken degil. Yanlis yazmisim araligin 10.dan sonra gelir kesin
Elinizden geleni yapin kizlar insallah catlamassiniz. Cok sukur fazla bi catlagim yok benim 10 tane flan o da cilt rengime dondu zaten insallah bundada daha fazla olmadan atlatirim. Hoş zaten sadece esim goruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…