Geçmiş olsun birşey yoktur umarım . Gerilmemişsiniz aslında amaGozumuz aydin bi dusmedigim kalmisti :/ dizlerimin uzerine :/ sert sekilde su an sadee ayak bilek agrisi hissediyorum bebek oynuyo ama nette plesanta ayrilmasi filan duydum diz uzerine emekler sekilde dusuncede bu olabilir mi :/
Gozumuz aydin bi dusmedigim kalmisti :/ dizlerimin uzerine :/ sert sekilde su an sadee ayak bilek agrisi hissediyorum bebek oynuyo ama nette plesanta ayrilmasi filan duydum diz uzerine emekler sekilde dusuncede bu olabilir mi :/
Benim malesef göbeğim baya çatladı şimdiden. Sanırım çok kilo aldığım için. Yaklaşık 12 kilo aldım. Ama artık önemsemiyorm yani üzülmüyorum.Çatlak kremi ni düzenli kullanmadım keşke düzenli kullansaydm Ama. Göbeğimn altına doğru kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu o biraz moral bozucu.hatta bacaklarımn iç tarafları da çatlak oldu.
Bu haftalarda oluyo canım sanırım böyle ben de dahil bikaç kişş bu durumdan rahatsız olup yazmıştıkKızlar bebegim 2 gundur çok fazla tekmelemiyör önceden yemekten sonra hiç durmazdı.
Ayy ayni ben. Bende diyorum hic bisey hazir degil daha ya gelirse diye bi tedirginlik var icimdeKızlar zaman ne çabuk geçiyor demi ilk haftalardan bu yana 29 haftalik olduk resmen iki uç ay kaldı heyecan giderek artıyor sanki hep erken gelecek hiçbirşeyi yetistiremeyeceyim hissi var sizler nasılsınız?
Banada 22 aralik dediler ama ben kasimin 10.dan sonra kesin gelir diyorum daha erken davranmassa sıpa. Artik eli kulaginda meleklerinÖYle söylüyorlar. BEN de hazırlık yaptım. SANKI Kasım'da gelecek gibi hissediyorum :)
Kaçıncı haftanizda gelmişti? ?Herkes erken bekliyo anlaşılan benim kızım da 1,aralık falan denmişti 12 kasımda geldi şimdi ki 21,aralık bakalım ne zaman gelecek
Vallaha canim kim ne yaparsa yapsin ne yagi surerseniz surun catliyorsunuz. Bende ilk hamileligimde her gun catlak kremimi surerdim. Ama sonuc doguma 1 ay kala catladimBen de ayni seyi yazacaktim 2-3 günden beri acayip kasiniyor göbegim. Yaa
Lierac ve hipp masaj yagi kullaniyorum. Günde 2 kere sürüyorum
Hatırlamıyorum cnm yaKaçıncı haftanizda gelmişti? ?
Geçmiş olsun birşey yoktur umarım . Gerilmemişsiniz aslında ama
sukurler olsun su an sorun yok gibi :/ biraz bel agrisi varda belki dusmemle belimin bi alakasi yoktu :) bu 3,ayi kazasiz belasiz atlatip aliriz bebislerimizinsagsalim kucagimiza insGecmis olsunInsallah iyisindir, bebek oynuyormus aslinda, bu iyi bir sey
Aynen Canım ya düşündükçe panik oluyorumAyy ayni ben. Bende diyorum hic bisey hazir degil daha ya gelirse diye bi tedirginlik var icimde
Banada 22 aralik dediler ama ben kasimin 10.dan sonra kesin gelir diyorum daha erken davranmassa sıpa. Artik eli kulaginda meleklerin
Vallaha canim kim ne yaparsa yapsin ne yagi surerseniz surun catliyorsunuz. Bende ilk hamileligimde her gun catlak kremimi surerdim. Ama sonuc doguma 1 ay kala catladimsadece daha fazla catlamasini önlüyor kremler. Benim karnimda 2 3 yer moraldi korktum ebeye sordum bunlar gecicimi diye oda bunlar catlak dedi ben şok oldum. Simdide 2 gunde bir zeytinyagi suruyorum :) bu kadar
O kadar erken mi bekliyosunBanada 22 aralik dediler ama ben kasimin 10.dan sonra kesin gelir diyorum daha erken davranmassa sıpa. Artik eli kulaginda meleklerin
Yok canim o kadar erken degil. Yanlis yazmisim araligin 10.dan sonra gelir kesinO kadar erken olur mu ya?
Sadece krem, yag degil bir sürü sey etkiliyormus. Beslenme, su icme hareket... Belki ondan kremler herkeste ise yaramiyordur.
Az önce okudugum bir kitapta sunlar yaziyordu:
-Bol su icin. Meyve sebze yiyin. Bunlar cilt yenilenmesi ve hücre üretimi icin gerekli.
-Bol proteinli beslenin. Bu sekilde cilt elastikiyetini korur.
-Günesten sakinin
-Spor yapin (yoga, yürüyüs, jimnastik, yüzme)
-Krem ve yaglarla masaj yapin. Yaglar mineral yagi olmamali, bitkisel yaglar olmali. (Jojoba, Avokado. Susam, Badem ve Zeytinyagi)
-Soguk dus: Dus sonunda ayaklardan kafaya dogru tutulan soguk dus catlaklari ve kramplari önler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?