- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Yok canim yanlis yazmisim araligin 10 dan sonra kesin gelir. 22 araligi beklemez.O kadar erken mi bekliyosunben de Kasım sonları diyorum annemin arkadaşı kız bebekler vaktini doldurmuyor demişti öyle hazır ol dedi ama hayırlısı zamanlı gelsin hepsi inşallah
Evet canim aynen oyle araligin 10 dan sonra. Burdada takvime 16 aralik diye kaydettim cunku haftamla uyumlu olmuyordu. 22 aralik yazinca . Hamilelik hafta mi 1 hafta geri gosteriyordu. O yuzden 16 aralik dengeliyorBencejtaime020626
aralığın 10 nundan sonra demek istedi
Günaydın arkadaşlar
Benimki sezeryan olacağı için bebiş erkenci davranmazsa 28 kasım olur diye istemekteyim :)
Ben düzenli kullandığım halde oldu. Eşim boşver takma nasılsa sadece ben görüyorum dedi de rahatladım.:)Benim malesef göbeğim baya çatladı şimdiden. Sanırım çok kilo aldığım için. Yaklaşık 12 kilo aldım. Ama artık önemsemiyorm yani üzülmüyorum.Çatlak kremi ni düzenli kullanmadım keşke düzenli kullansaydm Ama. Göbeğimn altına doğru kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu o biraz moral bozucu.hatta bacaklarımn iç tarafları da çatlak oldu.
Öylemi 12 Kasım da mı geldi canım kaç haftalıktı ?Herkes erken bekliyo anlaşılan benim kızım da 1,aralık falan denmişti 12 kasımda geldi şimdi ki 21,aralık bakalım ne zaman gelecek
Bende de var canım o ağrı bi 15 gündürGünaydın kızlar uyurken bacaklarimda zonklamayla uyaniyorum siz de de var mı bu çok ağrı oluyor alt bacakta kaslarda
Hımm tamam oldu şimdi bende o kadar erken mi geliyor minikler dedimYok canim yanlis yazmisim araligin 10 dan sonra kesin gelir. 22 araligi beklemez.
ben de dün gece bacaklarımın alt kısımlarının ağrısından uyuyamadımGünaydın kızlar uyurken bacaklarimda zonklamayla uyaniyorum siz de de var mı bu çok ağrı oluyor alt bacakta kaslarda
canım genelde doğum günü hediyeliklerine tarih yazıyolar buna direk hoşgeldin yazdır gitsin hele doğduktan sonra hiç uğraşamassın mevlüte kadar hemen yapıcaksan mevlütüKızlar kokulu taş yaptırcam Mevlüt için ama azrasılam a sordum yoğun galiba görmedi etikete doğum tarihi yazılıyormuş ya acaba hoşgeldin ilayda yada ilaydanın Mevlüt hatırası yazdırsam sadece olur mu doğum tarihi olmadan bilemedim bi sizden de fikir alayım
İyi haftasonları güzel anne adayları :)
Eşim nöbete gitti biz kızımla keyif yapıyoruz.
Bu hafta net bir şekilde belli oldu ki, tezim Bebek doğmadan önce bitmeyecek, çok üzüldüm ama artık yapabileceğim bir şey kalmadı, elimden geleni yaptım, vicdanım rahat. Vardır bunda da Bi hayır diyorum...
Eşim ekimin 2. Haftasında Antalya' ya kongreye gidecek, bana sende gel diyor ama cesaret edemedim. Siz olsanız gider miydiniz? Uçakla? 31 haftalık olacağım, uçağa alırlar mı?
Çok şanslıyız di mi?Benim de ikinci kizim geliyor :)
Bizde hem beşik, hem park yatak, hem de yatak odası var ilk bebekten!kızlar beşik park yataklar alıındı bi çoğunuzda biliyorum ama biz hala karar veremedik oda falan yapanlar da var tercihleriniz neler oldu((
Valla senin yerine ben rahatladimBelki bebekle tez yazmak seni simdiki yaptigin kadar strese sokmayacak. Biraz rahatlamissindir umarim, son haftalarini rahat gecir en azindan
Ben olsam giderdim esimle :) Ne güzel degisiklik olur. 31. haftada aliniyor hamileler ucaga sanirim. Doktor da onaylarsa neden olmasin?
Biz normal tırnak markasının minik olanını kullanıyoruz kızım doğduğunda beri.Kızlar merhabalar bayramdır tatıldır derken ancak girebıldım foruma. Geçmişi okudum, herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bayrama gittik geldik, 81 kiloydum bir döndük 84 olmuşum, oldu mu sana +10 kiloçok hareketliydim, fazla da yemedim ama göbüş dev gibi oldu 2 haftada. Büyüme atağı mı oldu 27-28. haftalarda bilmiyorum. Pazartesi doktor randevum var bakalım ne kadarını kendisi aldı bizim pambık.
Ben size, deneyimli annişlere bir şey sormak istiyorum. Tırnak makası alacağım ama kararsız kaldım. Makas olarak mı almalı, çıtçıtlı olarak mı? Yeni doğanın tırnağı hangisiyle kolay kesiliyor?
Hepinize ve tüm bebişlerimize muck muck
Geçmiş olsun canım. Geçmiş miydi senin kontrolün?Gozumuz aydin bi dusmedigim kalmisti :/ dizlerimin uzerine :/ sert sekilde su an sadee ayak bilek agrisi hissediyorum bebek oynuyo ama nette plesanta ayrilmasi filan duydum diz uzerine emekler sekilde dusuncede bu olabilir mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?