2016 Aralık Anneleri

Bence jtaime020626
aralığın 10 nundan sonra demek istedi

Günaydın arkadaşlar
Benimki sezeryan olacağı için bebiş erkenci davranmazsa 28 kasım olur diye istemekteyim :)
Evet canim aynen oyle araligin 10 dan sonra. Burdada takvime 16 aralik diye kaydettim cunku haftamla uyumlu olmuyordu. 22 aralik yazinca . Hamilelik hafta mi 1 hafta geri gosteriyordu. O yuzden 16 aralik dengeliyor zaten o gune kadarda dogar benim paşacik.
Sende insallah kolayca atlatirsin sezeryani canim. Ne guzel gununu bilmek.
Mesela ben gidip annemde kalmak istiyorum kasimda . 15 gun flan orda kalmak istiyorum donuste annemide alip gelmek istiyorum. Ama annem bana 2 saat uzakta . birden dogum baslarsa korkusu var icimde. Insallah hakkimizda hayirlisi. Sag salim gelsin sipalar. Vakit gecmiyor gibi mi ama aslinda su gibi akip gidiyor

Ben düzenli kullandığım halde oldu. Eşim boşver takma nasılsa sadece ben görüyorum dedi de rahatladım.:)

Hrkese iyi hafta sonlari. . . Gunes icin yaz icin ölen ben birden kis asigi ciktim. Bu disarda kis kokusuna bayiliyorym. :))( oglumla kisida sewiyorym galibaaaa

Kızlar kokulu taş yaptırcam Mevlüt için ama azrasılam a sordum yoğun galiba görmedi etikete doğum tarihi yazılıyormuş ya acaba hoşgeldin ilayda yada ilaydanın Mevlüt hatırası yazdırsam sadece olur mu doğum tarihi olmadan bilemedim bi sizden de fikir alayım

Ben de magnet mi yaptirsam diye düşünüyorum. İlk zaman eve gelenler için de çikolata yaptırcam hacı serif iyi gibi

canım genelde doğum günü hediyeliklerine tarih yazıyolar buna direk hoşgeldin yazdır gitsin hele doğduktan sonra hiç uğraşamassın mevlüte kadar hemen yapıcaksan mevlütü

İyi haftasonları güzel anne adayları :)

Eşim nöbete gitti biz kızımla keyif yapıyoruz.

Bu hafta net bir şekilde belli oldu ki, tezim Bebek doğmadan önce bitmeyecek, çok üzüldüm ama artık yapabileceğim bir şey kalmadı, elimden geleni yaptım, vicdanım rahat. Vardır bunda da Bi hayır diyorum...

Eşim ekimin 2. Haftasında Antalya' ya kongreye gidecek, bana sende gel diyor ama cesaret edemedim. Siz olsanız gider miydiniz? Uçakla? 31 haftalık olacağım, uçağa alırlar mı?

Valla senin yerine ben rahatladim Belki bebekle tez yazmak seni simdiki yaptigin kadar strese sokmayacak. Biraz rahatlamissindir umarim, son haftalarini rahat gecir en azindan
Ben olsam giderdim esimle :) Ne güzel degisiklik olur. 31. haftada aliniyor hamileler ucaga sanirim. Doktor da onaylarsa neden olmasin?

Valla aslında bende rahatladım, uykularım kaçıyordu, 2 gündür rahat uyuyorum artık. Akışına bıraktım. Bebeğimle ilgili bir şeyler okuyunca bile vicdan azabı çekiyordum, tezle ilgilenmiyorum diye. Şimdi artık sadece bebeğimi düşünüyorum, o sağlıkla doğsun tek duam.

Uçağa 32. Haftaya kadar alınıyor diye okudum, doktoruma sorar ona göre karar veririm o zaman. Bende gitmek istiyorum aslında, bakalım hayırlısı inşallah :)

Biz normal tırnak markasının minik olanını kullanıyoruz kızım doğduğunda beri.

Gozumuz aydin bi dusmedigim kalmisti :/ dizlerimin uzerine :/ sert sekilde su an sadee ayak bilek agrisi hissediyorum bebek oynuyo ama nette plesanta ayrilmasi filan duydum diz uzerine emekler sekilde dusuncede bu olabilir mi :/
Geçmiş olsun canım. Geçmiş miydi senin kontrolün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…