2016 Aralık Anneleri

Herkese iyi hafta sonları kızlar...çok canım sıkkın 100 mg yükleme sonuçlarım da çıktı yine yüksek yani gebelik şekeri var hüngür hüngür ağlıyorum doktorum henüz aramadı ama sanıyorum insülin başlanacak...toplam 6 kg aldım zayıf bir hamileyim ailem de şeker öyküsü yok tatlıya hiç düşkün değilim ama diyabet çıktı...bebeğim etkilenmiş midir diye kendi kendimi yiyip duruyorum öğlenden beri...

Bende de gebelik sekeri cikti hem de baya yuksek uzulmek daha da tetikliyor herseyin bi caresi vaar uzulme bebegine de birsey olmaz etkilenmez insallah

Üzülme canım, belki sadece diyet yeterli olur. Hem yaptırmasan hiç haberin olmayacaktı. Şimdi hiç olmazsa tedbirini alacaksın, bebeğine bir zararı olmayacak. Hiç kendini yıpratma boşuna.

Bende de gebelik sekeri cikti hem de baya yuksek uzulmek daha da tetikliyor herseyin bi caresi vaar uzulme bebegine de birsey olmaz etkilenmez insallah
Üzülme canım, belki sadece diyet yeterli olur. Hem yaptırmasan hiç haberin olmayacaktı. Şimdi hiç olmazsa tedbirini alacaksın, bebeğine bir zararı olmayacak. Hiç kendini yıpratma boşuna.

Çok teşekkür ederim evet yaptırmasam hiç bilmeyecektim iyi ki yaptırmışım diyorum şimdi ki çok ikilem de kalmıştım...dua edin inşallah sadece diyetle çözelim bu durumu insüline gerek duymasın doktorum...

Kizlar Lassing marka anne bebek cantasi aldim az once mall of istanbul avm deki e bebekten son kalani almisim 150 liraya aldim ve kesinlikle bayildim. Normal fiyati 300-400 lira arasi internetten de baktim siz de telefonla arayip bu model cantanin hangi subede olup olmadigini sorabilirsiniz belki baska subelerde vardir

Merhaba anneler. Biz bugün 29+1 olduk. Doktor kontrolümüz güzel geçti. 1350 gr ve 40 cm olmuş benim kızım. Suyu, rahim ağzı uzunluğu vs hepsi iyi maşallah :) yalnız şekerim diyete rağmen yüksek çıkıyor. Nasıl olacak bilmiyorum bu hafta da ölçümlerimi düzenli yapıp haftaya tekrar endokrine gitmem gerekiyormuş. Ve böyle giderse insülin tedavisine başlanacak

canım genelde doğum günü hediyeliklerine tarih yazıyolar buna direk hoşgeldin yazdır gitsin hele doğduktan sonra hiç uğraşamassın mevlüte kadar hemen yapıcaksan mevlütü
1 ay sonra yaparız Rabbim kısmet ederse ama şimdi yaptırıp koymak mantıklı gibi geliyor sonra uğraşmaktansa. Sağol canım

Arkadaslar bende bir haftadir bas agrisi var sizdede var mi ilk basta bu sikintiyi yasamasitim ama yine basladi niye acabaya

50 gr lık test mi evet baya yüksek çıkmış. Benim 150 idi ve hemen diyete başladım. Ona rağmen şu an 160 civarı çıkıyor
Diyet derken sadece cukalatayimi kestin baska neler yapuyosun benim hastanede calisan arkadasimin ablasinin degeri 200 lerdeymis doktorda diyet yapcaksin demis bende bir daha seker yuklemesi yaptirmadim ama diyetten kasit ne onu bilmiyorum cocuga zararli diye seker yuklemesi yaptirtmadi arkds

Benim kızım sabah aşağıda oluyo yoruldukça akşama doğru iyice yukarı çıkıyo ve şişiyo karnım patlıycak gibis sizde de oluyo mu

Baktım şimdi o da kullanışlıyms. Bende okiedog marka bebek bakım çantası aldım cook tatlı benimki de :) hoş eşim sarı rengi olsun dedi. Bakalım kullanınca memnun kalıp kalmayacagm belli olacak

Eksiklerbitmiyor benim şunlar kaldı
Banyo süngeri (file almayacağım)
Sudocrem pisik kremi
Hastane çıkışı
Lohusa külodu
Emzirme koltuğu ve önlügü
Süt pompası / saklama poseti
Emzirme sutyeni
Bebegimin çorapları
Plastik kaşık
Anne sütü arttırıcı
Bebek yatağı/koruyucu
Isıtıcı
Bebek şekeri
Magnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…