2016 Aralık Anneleri

Bebek arabası Quinny &Maxi cosi aldık. Bebek arabası gözüme çok basit geldi. Casual air daha iyiydi gibi'düşünmeye başladım.

Haftaya şeker'yüklemesi var ben çok kilo aldım doktorum çok kızacak. utanıyorum valla. Hep annemin yüzünden sürekli birşeyler yedirdi. On günde aldım üç kiloyu. Gerçi okulda öğleciyim bu yıl. On dört on beş kez dört katın merdivenlerini inip çıkıyorum. Belki zayıflarm. Hoş öyle de bebeğim etkilenir mi ki. Yani ben zayıflasamda o kilo alsa

Ben bu zamana kdr sadece 4 kilocuk aldim

ben bunlardan sadece bol su içme kısmını meyve sebze ve güneşten sakınma kısmını ypaıyorum. soğuk duş ve spor hak getire

Hayır sadece tatlı değil. Diyetisyenin vermiş olduğu liste var. Beyaz ekmek, un, makarna, pirinç, patates ve aklına gelecek tüm hamurişi, kızartma ve tatlılar yasak. Meyveyi de ara öğünlerde yoğurtla tüketmen gerekiyor. Bence bir an önce diyetisyene git o zaten ne yapman gerekeni sana söyler

Benim kızım sabah aşağıda oluyo yoruldukça akşama doğru iyice yukarı çıkıyo ve şişiyo karnım patlıycak gibis sizde de oluyo mu
Benimde karnim hamileligin ilk gunlerinden beri aksamlari sisiyor.Simdi karnim buyudukce iyice agir hissetmeye basladim cok zorlaniyorum simdiden. Allah yardimcimiz olsun.

Dun sabah sol kasigima dogru igne batmalari gibi birsey yasadim aciya dondu ve beni yatirdi.Endiselenip doktorumu aradim;idrar kulturu istedi.Yarim saat dinlendikten sondr gecti.İdrari sanirim Pazartesi alirim.1 ay once 24.Haftamda tuvalete cikarken kas agrisi gibi birsey yasiyorum diye doktor yaptirmami istemis ve temiz cikmisti.Baska neden olur bilen var mi ?

Gercektende bitmiyor.Benimde bebek ve anne kozmetik bakim urunleri ve biberon emzik eksiklerim kaldi.Bir de emzirme yastigi .Elektronikleri almistim.(atesolcer,elektronik sut pompasi,goruntuleme cihazi).Kiyafetler,odasi,uyku seti bu hafta havuzlu han yapip tamamladim.Geriye odasina boya veya duvar kavidi perde kaldi:) bitmio cidden

Kızlar benim gibi çirkinlestigni hisseden var mi. Vücudumun bazı yerleri karardı. Boynuma leke falan attı. Zaten kiloda aldım. Hoş dışarıdan bakan öyle demiyor tam tersine kilo bile almamışsn diyor. Galiba boyum uzun diye farkedilmiyor. Ama bacaklarıma'bakınca kocaman olduğunu farkediyorum. ayak numaram bile 38 den 40 a'çıktı
Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum. Zaten dipleri almış başını gitmiş.şöyle biraz olumlu değişime ihtiyacım var

Alt bacaktan aldim kilonun cogunu .Kisa tipte elbise falan gihemiyorim tayt bile yakismiyor boyle olunca.Yuzumden sacimdan memnunum.

Benimde perde duruyor daha almadım.onu unutmuşum :) avize falan aldım
Bu arada bize kozmetik ne alınacak. Göğüs ucu kreminden başka

Prensesmat hayirli olsun aldiklarin:) acaba duvar kagidini nerden aldin ne kadara mal oldu size ben de dusunuyorum ama mobilyalardan pek acik alan kalmiycak gibi ondan biraz kararsizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…