- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Ben bu zamana kdr sadece 4 kilocuk aldimHaftaya şeker'yüklemesi var ben çok kilo aldım doktorum çok kızacak. utanıyorum valla. Hep annemin yüzünden sürekli birşeyler yedirdi. On günde aldım üç kiloyu. Gerçi okulda öğleciyim bu yıl. On dört on beş kez dört katın merdivenlerini inip çıkıyorum. Belki zayıflarm. Hoş öyle de bebeğim etkilenir mi ki. Yani ben zayıflasamda o kilo alsa
O kadar erken olur mu ya?
Sadece krem, yag degil bir sürü sey etkiliyormus. Beslenme, su icme hareket... Belki ondan kremler herkeste ise yaramiyordur.
Az önce okudugum bir kitapta sunlar yaziyordu:
-Bol su icin. Meyve sebze yiyin. Bunlar cilt yenilenmesi ve hücre üretimi icin gerekli.
-Bol proteinli beslenin. Bu sekilde cilt elastikiyetini korur.
-Günesten sakinin
-Spor yapin (yoga, yürüyüs, jimnastik, yüzme)
-Krem ve yaglarla masaj yapin. Yaglar mineral yagi olmamali, bitkisel yaglar olmali. (Jojoba, Avokado. Susam, Badem ve Zeytinyagi)
-Soguk dus: Dus sonunda ayaklardan kafaya dogru tutulan soguk dus catlaklari ve kramplari önler.
Hayır sadece tatlı değil. Diyetisyenin vermiş olduğu liste var. Beyaz ekmek, un, makarna, pirinç, patates ve aklına gelecek tüm hamurişi, kızartma ve tatlılar yasak. Meyveyi de ara öğünlerde yoğurtla tüketmen gerekiyor. Bence bir an önce diyetisyene git o zaten ne yapman gerekeni sana söylerDiyet derken sadece cukalatayimi kestin baska neler yapuyosun benim hastanede calisan arkadasimin ablasinin degeri 200 lerdeymis doktorda diyet yapcaksin demis bende bir daha seker yuklemesi yaptirmadim ama diyetten kasit ne onu bilmiyorum cocuga zararli diye seker yuklemesi yaptirtmadi arkds
Biz oda siparisi verdik canim .Kendi odamada tanidiktan besik gelecek.3-4 aya kadar onu kullanip odasina gecirecegim kismetse.kızlar beşik park yataklar alıındı bi çoğunuzda biliyorum ama biz hala karar veremedik oda falan yapanlar da var tercihleriniz neler oldu((
Hangi siteden oda siparsi verdinizBiz oda siparisi verdik canim .Kendi odamada tanidiktan besik gelecek.3-4 aya kadar onu kullanip odasina gecirecegim kismetse.
Ooo maşallah valla. Kusma falan vardı'galiba. Benim ki sayacak kadar azdı kusmaBen bu zamana kdr sadece 4 kilocuk aldim
Ilk uc ay cektim zaten ruhsal olarakda hic iyi degildim diyete baslicam sekerden dolayi oyle olunca sanirim cok az kilo alirimOoo maşallah valla. Kusma falan vardı'galiba. Benim ki sayacak kadar azdı kusma
Benimde karnim hamileligin ilk gunlerinden beri aksamlari sisiyor.Simdi karnim buyudukce iyice agir hissetmeye basladim cok zorlaniyorum simdiden. Allah yardimcimiz olsun.Benim kızım sabah aşağıda oluyo yoruldukça akşama doğru iyice yukarı çıkıyo ve şişiyo karnım patlıycak gibis sizde de oluyo mu
Eksiklerbitmiyor benim şunlar kaldı
Banyo süngeri (file almayacağım)
Sudocrem pisik kremi
Hastane çıkışı
Lohusa külodu
Emzirme koltuğu ve önlügü
Süt pompası / saklama poseti
Emzirme sutyeni
Bebegimin çorapları
Plastik kaşık
Anne sütü arttırıcı
Bebek yatağı/koruyucu
Isıtıcı
Bebek şekeri
Magnet
Ben magazan aldim :) Fetih mobilyacilar carsisi herkese tavsiye ederim modokoya gore gayet iyi fiyatlar.Modellerde cok hos.Hangi siteden oda siparsi verdiniz
Alt bacaktan aldim kilonun cogunu .Kisa tipte elbise falan gihemiyorim tayt bile yakismiyor boyle olunca.Yuzumden sacimdan memnunum.Kızlar benim gibi çirkinlestigni hisseden var mi. Vücudumun bazı yerleri karardı. Boynuma leke falan attı. Zaten kiloda aldım. Hoş dışarıdan bakan öyle demiyor tam tersine kilo bile almamışsn diyor. Galiba boyum uzun diye farkedilmiyor. Ama bacaklarıma'bakınca kocaman olduğunu farkediyorum. ayak numaram bile 38 den 40 a'çıktı
Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum. Zaten dipleri almış başını gitmiş.şöyle biraz olumlu değişime ihtiyacım var
Benimde perde duruyor daha almadım.onu unutmuşum :) avize falan aldımGercektende bitmiyor.Benimde bebek ve anne kozmetik bakim urunleri ve biberon emzik eksiklerim kaldi.Bir de emzirme yastigi .Elektronikleri almistim.(atesolcer,elektronik sut pompasi,goruntuleme cihazi).Kiyafetler,odasi,uyku seti bu hafta havuzlu han yapip tamamladim.Geriye odasina boya veya duvar kavidi perde kaldi:) bitmio cidden
Gogus pedi.Lohusa kilodu (kullan at) gogus ucu kremi(solemistin zaten :). )gogus kalkani .Benimde perde duruyor daha almadım.onu unutmuşum :) avize falan aldım
Bu arada bize kozmetik ne alınacak. Göğüs ucu kreminden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?