Canim benim de 188 cikti doktor diyetle kontrol altina aliriz dedi sık ye ama az ye dedi tabi tatli ve market urunlleri yasak meyvede uzum karppuz muz bir de pilav cok az dedi.tabi bunlar benim icin illaki seni diyetisyene gindercektirBende test yaptirdim sinir 140 iken 187 cikti sizce cokmu yuksek deger
Çok Teşekkür ederim :) koctastan aldık canım.iki duvarı kaplamak için iki farklı desen seçtik.bizim her duvara iki rulo gidiyor.toplam dört rulo 140lira ödedik.bir de yapıştırıcı si var 11 liraydı. 150 tuttu yani.pembe yıldızlı olanın rulosu 29 du. o biraz kalitesiz çıktı. Hala bakıyorum bazı yerler yapışmamş.diğer deseni indirim grubundan aldık. Seksen lira olan rulo lar kırka düşmüştü. alacaksan onlardan al. kalınlığından bile belli daha kaliteli olduğu. şimdi diğer duvara bakıyorum hiç kalkma yok. İndirim bitmeden bak yine dePrensesmat hayirli olsun aldiklarin:) acaba duvar kagidini nerden aldin ne kadara mal oldu size ben de dusunuyorum ama mobilyalardan pek acik alan kalmiycak gibi ondan biraz kararsizim..
Canım olcumlerin ortalama kaç çıkıyor? Ben de öğlen tokluk sekerini düzene koymadim bir türlü genelde yüksek çıkıyorMerhaba anneler. Biz bugün 29+1 olduk. Doktor kontrolümüz güzel geçti. 1350 gr ve 40 cm olmuş benim kızım. Suyu, rahim ağzı uzunluğu vs hepsi iyi maşallah :) yalnız şekerim diyete rağmen yüksek çıkıyor. Nasıl olacak bilmiyorumbu hafta da ölçümlerimi düzenli yapıp haftaya tekrar endokrine gitmem gerekiyormuş. Ve böyle giderse insülin tedavisine başlanacak
Üç gün öncesine kadar açlık 65-70 tokluk 110-120 çıkıyordu ama bu aralar açlık 90 tokluk 140-160 civarı çıkıyor. Dikkat etmeme rağmen bu şekildeCanım olcumlerin ortalama kaç çıkıyor? Ben de öğlen tokluk sekerini düzene koymadim bir türlü genelde yüksek çıkıyor
Benimde karnim hamileligin ilk gunlerinden beri aksamlari sisiyor.Simdi karnim buyudukce iyice agir hissetmeye basladim cok zorlaniyorum simdiden. Allah yardimcimiz olsun.
Cok sagol canim aklimda bulunsunÇok Teşekkür ederim :) koctastan aldık canım.iki duvarı kaplamak için iki farklı desen seçtik.bizim her duvara iki rulo gidiyor.toplam dört rulo 140lira ödedik.bir de yapıştırıcı si var 11 liraydı. 150 tuttu yani.pembe yıldızlı olanın rulosu 29 du. o biraz kalitesiz çıktı. Hala bakıyorum bazı yerler yapışmamş.diğer deseni indirim grubundan aldık. Seksen lira olan rulo lar kırka düşmüştü. alacaksan onlardan al. kalınlığından bile belli daha kaliteli olduğu. şimdi diğer duvara bakıyorum hiç kalkma yok. İndirim bitmeden bak yine de
Çok şanslıyız di mi?İnşallah iyi anlaşırlar.
ben bunlardan sadece bol su içme kısmını meyve sebze ve güneşten sakınma kısmını ypaıyorum. soğuk duş ve spor hak getire
Kızlar benim gibi çirkinlestigni hisseden var mi. Vücudumun bazı yerleri karardı. Boynuma leke falan attı. Zaten kiloda aldım. Hoş dışarıdan bakan öyle demiyor tam tersine kilo bile almamışsn diyor. Galiba boyum uzun diye farkedilmiyor. Ama bacaklarıma'bakınca kocaman olduğunu farkediyorum. ayak numaram bile 38 den 40 a'çıktı
Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum. Zaten dipleri almış başını gitmiş.şöyle biraz olumlu değişime ihtiyacım var
Eksiklerbitmiyor benim şunlar kaldı
Banyo süngeri (file almayacağım)
Sudocrem pisik kremi
Hastane çıkışı
Lohusa külodu
Emzirme koltuğu ve önlügü
Süt pompası / saklama poseti
Emzirme sutyeni
Bebegimin çorapları
Plastik kaşık
Anne sütü arttırıcı
Bebek yatağı/koruyucu
Isıtıcı
Bebek şekeri
Magnet
Benim için farketmiyordu ama eşim ikinci bebeğimizin de kız olmasını çok istiyordu. Cinsiyeti öğrendikten kısa bir süre sonra Roma' ya gitmiştik. Vatikan'da bir İngiliz aileyle tanıştık. İki ve dört yaşlarında dünya şekeri iki kızları vardı. O kadar tatlıydılar ki bizim cinsiyet belli olmasa ben de dua ederdim inşallah kız olsun diye. Gönlümüze göre oldu Allahın izniyle.Bilmem öylemiyiz :) ben erkek olsun isterdim ama kısmet değilmiş, inşallah iyi anlaşırlar.
Sabah açlık 80-90 çıkıyor benim de ama öğlen tokluk 150_160 ben de uyuyorum ama neden bu şekilde anlamıyorumÜç gün öncesine kadar açlık 65-70 tokluk 110-120 çıkıyordu ama bu aralar açlık 90 tokluk 140-160 civarı çıkıyor. Dikkat etmeme rağmen bu şekildesenin ölçümlerin nasıl
Endokrin doktorum demişti ki gebelik ilerledikçe yediklerinden bağımsız olarak da şeker çıkabilir. Dolayısıyla sürekli o şekilde çıkıyorsa endokrin doktorunla görüşmen lazım . İnsülin tedavisi verebilirSabah açlık 80-90 çıkıyor benim de ama öğlen tokluk 150_160 ben de uyuyorum ama neden bu şekilde anlamıyorum
Benim eşimde hala bi umut erkek bekliyo iki aydır falan gitdemedim kontrole hiç bişey de almadık inşallah hafta içi gidersem emin olacak ta alıcaz eksiklerimizi bazıları degişebiliyo dediler oda bekliyo rabbim hayırlısını saglıklısını versin inşallah ben hep kız istiyordum amaBenim için farketmiyordu ama eşim ikinci bebeğimizin de kız olmasını çok istiyordu. Cinsiyeti öğrendikten kısa bir süre sonra Roma' ya gitmiştik. Vatikan'da bir İngiliz aileyle tanıştık. İki ve dört yaşlarında dünya şekeri iki kızları vardı. O kadar tatlıydılar ki bizim cinsiyet belli olmasa ben de dua ederdim inşallah kız olsun diye. Gönlümüze göre oldu Allahın izniyle.
Hayırlı olsun. Aminnn.Günaydın Arkadaşlar
70li rakamlara geçmişim Rabbim zamanı sen su gibi geçir mis kokulularımıza tez kavuştur hepimizi
Aslinda karnim cok buyuk degil ama sislik mahvedio bni baski hissediyorum alt kisma ozamanda oturup kalkmak zorlasiyor.Ayni durumlar bende de var. Hatta görenler dogum yakin mi veya dokuz aylik mi diye soruyo. Sinirim bozuluyo. Karın büyümesi durmayacak mi hic ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?