2016 Aralık Anneleri

şunlar insanı çok uğraştırıyo hangisini hangi marka alsam nerde bulurum nasıl alayım internetten mi sölesem derken aralık gelicek ben de al al bitiremiyorum hep eksikler devam ediyo

Yok benim eşim de kız diyordu, sadece ben ne bilim farklı olsun istedim işte.. O bana sen istiyorsun diye ben de isterdim diyo, yok gönlünden geçen kız yani :)
Hayırlısı evladın hayırlısı da çok önemli

O bende de var, sanki her gittiğimde erkek diyecek sanıyorum :) bir de karnımı her gören Erkek mi diyor, yok kız diyorum doktorum gerçi %95 kız dedi de, işte insan etkileniyor çevresinden falan

Merhaba kizlar. Umarim herkes iyidir. Annemleri ziyarete geldim dun ve 1 hafta burda kalma karari aldim hersey aniden oldu kiyafet flanda yok artik anneminkilerle idare edecez Allahtan oglumun dayisi var olmayan butun kiyafetleri oglum giyecek bezde var cok sukur rahatiz yani zaten esimde parise gidecekti is icin. Iyi oldu boyle. ohh ev temizligi yok yenek yapna derdi yok. Kafam rahat bu sefer ki hamileligimde hic yemek yapmak istemiyorum sanki cile gibi geliyor anneme diyorum elim ayari kacmis diye o zaman yemeklerini isteyerek yapmiyorsun dedi . Gercekten de oyle hic icimden gelerek yapmiyorum .. neyse 1 haftayi burda atlatacaz. Zaten ayin 4.de kontrole gidiyorum anastezi doktorundan'da rendevu alacam malum artik gunler yaklasiyor bizden boyle kizlar. Bebegimde iyi cok sukur.

Benim eşim de İstanbul'a gidiyor bir haftalığına. Ben de anneme kaçıyorum senin gibi.

Arkadaşlar ben şu an 26 haftalık hamileyim ve dişim çok ağrıyor ne yaptıysam geçmedi
Kendi doktorumda Augmentin 1000 mg sabah akşam al dedi böyle antibiyotik kullanan oldu mu
Lütfen bir fikir verin gerçekten çok zor düşük risklimde var zaten

Arkadaslar bu instagramda cok guzel el orgusu bebekler var ben netten siparis vermek istiyorum bildiginiz bir site varmi cok arastirdim ama bulamadim

Canim ben 17 haftLikken 20lik disimdn dolayi ictim sabah aksam deil gunde 1tane dedi doktorum bi hafta gectikten sonra da cektirdim cunku benim disim cok kotu sismisti ve hicbir sey yiyemiyordum.verilen ilac b kategorisinde yani icilebilir

Canim ben 17 haftLikken 20lik disimdn dolayi ictim sabah aksam deil gunde 1tane dedi doktorum bi hafta gectikten sonra da cektirdim cunku benim disim cok kotu sismisti ve hicbir sey yiyemiyordum.verilen ilac b kategorisinde yani icilebilir
Ben de düşük riskim olmasa çektirecektim kendi doktorumda her türlü işlemi yaptırabilirsin diyor ama benim rahim ağzı yetmezliğinden dikiş atıldı 21 haftalıkken doktorum hem düşük riskin var diyor hemde dişini çektirebilirsin diyor.aslında diş için en uygun dönemdeyim26 haftalığım gebelikde benimde yirmilik dişim çok ağrıyor diş doktorunda yazılı kağıt istedi kendi doktorumda gerek yok yazılı kağıda diyor.
Can'ım şeninde mi 1000mg şıktı ben de günde bir tane içmeyi düşünüyorum.en büyük korkumda gebelikde diş Ağrı'sı

Ayrıca diş doktorumun başına da düşük riski olmadığı halde şöyle bişey olmuş .kendisine yedi aylık bir hamile bayan gelmiş arkadaşı yirmilik dişini çektirmiş.gece sancısı tutmuş ve ertesi gün doğum yapmış ondan da korktum.düşük riskim olmasa bende çektirirdim

Evet canim benim de 1000mg 3.gunden sonra agri azaliyor.benim cekerken hic agrimadi ama 1 kac gun sonra sisti 20lik disin yeri sonra kendi kendine gecti.senin durumun biraz hassas ama ilacini ic cekme konusunda doktorunla tekrar bi konus.ilac bebegi olumsuz etkillemezmis doktorumm oyle dedi

Çok geçmiş olsun. Bilirim onun ne kötü bir ağrı olduğunu. 14. Haftamda ağrımıştı da ben de antibiyotik kullandım. Ama diş Çek'imi konusunda doktorum Bebek küçük olduğu için izin vermemişti . Şimdi 29 hafta olduk. Umarım doğuma kadar tekrar etmez

Ben de Can'ım eczaneden alayım dedim reçetesiz vermiyorlarmış.acile gittim hamileyim diye vermediler.şimdi eşim dolaba baktı tek bir tane kalmış .onu bismillah diyip yuttum.bir tanede parol 500 mg aldım ama çok fena oldu dişim diğer dişlere vurdu Ağrı'sı .yarın diş hastanesine gidicem bakalım orda yazdırabilirim İnşsllah orasında yazmasam ne yaparım bilmiyorum kendi doktorumda yurt dışında
Sağol Can'ım yardımın için biraz azalsaydı Ağrı'sı

Hem de ne ağrı
Çok fena
Bebeğime bişey olmasında ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…