2016 Aralık Anneleri

Hem de ne ağrı
Çok fena
Bebeğime bişey olmasında ...
Canım çok geçmiş olsun parol içebilirsin ama o dediğin antibiyotik için doktoruna sor bence zinnat içmiştim bende idare enfeksiyonu için doktorum vermişti o dediğini eşime vermiş doktor grip için bi sor öyle iç derim

Can'ım bu antibiyotiği de kadın doğum doktorum verdi bilemiyorum hem de perinatoloğ parol 500 lük le beraber antibiyotiği Augmentin 1000 beraber aldım ve takip ediyorum da bebişim hiç kıpırdamadı.
Çok Can'ım sıkılıyor

Arkadaslar bu instagramda cok guzel el orgusu bebekler var ben netten siparis vermek istiyorum bildiginiz bir site varmi cok arastirdim ama bulamadim

Canım ben bunlardan aldım bi tanıdığım yapıyor eğer beğenirsen...daha gözleri ağzı falan eklenmemiş ama :) onları da yapacak.,,

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 71
Canım ben bunlardan aldım bi tanıdığım yapıyor eğer beğenirsen...daha gözleri ağzı falan eklenmemiş ama :) onları da yapacak.,,
Yaa ben'bayıldım bunlara. Ne kadar fiyatları. Ben instagramm da yok görmedim daha önce böyle şeyleri.

Canim bnde bu besikten almayi dusunuyrm ankarada baktim magazalarda kurulu hali yok depodan veriyorlarmis resim guzel duruyr ama aceba yandaki parmakliklar saglam mi birde eve getirip kurulum yapiyorlar mi

Günaydin kizlarr. Üc gündür gögüs kafesi kemigimi keşfetmiş ve her yattigimda o kemigi tekme yagmuruna tutan minigimle güne basladik yine. Bu nasil bi sacmalik anlamadim ya. O kemigi nerden buldun sen. Şaka gibi . Bu arada saatlerimiz haftalardir degismedi. 8.50 de tekmeler duruyo 9.30 da basliyo. Acaba dogunca da bu saatlerde mi uyuyacak. Hic takip eden oldu mu ??

Canım kalbini ferah tutmaya çalış , antibiyotik ağrı kesici çoğu hamile kullanmak zorunda kalıyor aklına kötü şeyler getirme olur mu

greenpepper ben de antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksiyonu nedeni ile mecburen canım hem de en kritik olan ilk haftalarımdaydı hamileliğimi öğrenmemle hastalanmam aynı zamana denk geldi hatta sanki hamilelikten dolayı kötüymüşüm gibi geliyordu ama idrar yolu enfeksiyonu olup çok ağır geçirdim. bebeğime hiçbir şey olmadı içini ferah tut

Herkese günaydın yarın kan uyuşmazlığı iğnem ve şeker yüklemem var. İnşallah herşey güzel geçer. Kızımı çok özledim bir ay oldu bakalım minigim nasılmış

Canim bnde bu besikten almayi dusunuyrm ankarada baktim magazalarda kurulu hali yok depodan veriyorlarmis resim guzel duruyr ama aceba yandaki parmakliklar saglam mi birde eve getirip kurulum yapiyorlar mi

ben aldım bundan.kalitesinden ben pek anlamam ama güzel görünüyordu..
ayın sonuna kadar ücretsiz kargo varmış alıcaksan kaçırma canım
kurulum yapmıyolar galiba. ama ben bile tek başıma kurarım çok zor bişey değil..

Canim ben yaptirdm dogumda dagitmak icin hosgeldin enes yazdirdim. Mevlut icinde ilaydanin mevlutune hosgeldiniz yazilabilir yada ilaydanin mevlut hatira da olabilir . Hosgeldin ilayda olmaz . Cunku o dogumda dagitilanlara yaziliyo. Ben emzik kokulu tas yaptirdim. Harika oldu. Cokda guzeel kokuyolar bende mevlut icin yine kokulu tasa nazar duasi yazdircam.

Canim ben gittim bi guzel askere gidene kdr kullanabilcegi surgulu aynali genis uzun bi dolap aldim takimi sifonyerini aldim . Besik olarakda kanz park yatak sectik ay basi gelck. Bu kadar . Bide esimin dayisi mobilya isiyle ugrasiyo onunda elinde bu kucuk besikle bi tane daha dolap gecmis. Onlarda gelck. Kucugu yatak odamda park yatagida odasinda kullancm. Benden bu sekilde. Hali falan dersende zaten onun odasinin halisiyla perdesi daha yeni yapilmisti hamile degilken. Onlar degismick
kızlar beşik park yataklar alıındı bi çoğunuzda biliyorum ama biz hala karar veremedik oda falan yapanlar da var tercihleriniz neler oldu ((

canım hiç moralini bozma hemen başla bence kullanmaya hindistancevizi yağı kakao yağı lierac nerden başlasan kardır nasılsa artık çatladı sürmesem de olur deme kullan derim ..

Boyutuna gore kullanisi ve fiyati cok iyi insallah bnde alayim yatagi ne yaptiniz peki canim o konudada cok kararsiz kaldim fiyatlar arasida ucurum var

Canım kalbini ferah tutmaya çalış , antibiyotik ağrı kesici çoğu hamile kullanmak zorunda kalıyor aklına kötü şeyler getirme olur mu

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama işte elimde değil
Akşam antibiyotiği alınca yine Ağrı'm var bişey yiyemiyorum çorbadan başka ama dünkü kadar değil inşallah biraz geçer ve doğuma kadar da tekrarlamaz hiç birimizin sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…