- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım çok geçmiş olsun parol içebilirsin ama o dediğin antibiyotik için doktoruna sor bence zinnat içmiştim bende idare enfeksiyonu için doktorum vermişti o dediğini eşime vermiş doktor grip için bi sor öyle iç derimHem de ne ağrı
Çok fena
Bebeğime bişey olmasında ...
Can'ım bu antibiyotiği de kadın doğum doktorum verdi bilemiyorum hem de perinatoloğ parol 500 lük le beraber antibiyotiği Augmentin 1000 beraber aldım ve takip ediyorum da bebişim hiç kıpırdamadı.Canım çok geçmiş olsun parol içebilirsin ama o dediğin antibiyotik için doktoruna sor bence zinnat içmiştim bende idare enfeksiyonu için doktorum vermişti o dediğini eşime vermiş doktor grip için bi sor öyle iç derim
Arkadaslar bu instagramda cok guzel el orgusu bebekler var ben netten siparis vermek istiyorum bildiginiz bir site varmi cok arastirdim ama bulamadim
Yaa ben'bayıldım bunlara. Ne kadar fiyatları. Ben instagramm da yok görmedim daha önce böyle şeyleri.Canım ben bunlardan aldım bi tanıdığım yapıyor eğer beğenirsen...daha gözleri ağzı falan eklenmemiş ama :) onları da yapacak.,,
Canim bnde bu besikten almayi dusunuyrm ankarada baktim magazalarda kurulu hali yok depodan veriyorlarmis resim guzel duruyr ama aceba yandaki parmakliklar saglam mi birde eve getirip kurulum yapiyorlar miBu arada kızlar beşik almayan varsa yada karar veremeyen Mothercareda güzel indirim var 690 tlden 350 ye düşmüş boyutlar 70*140 anne yanı olabiliyo ve 6 yaşa kadar yatabiliyo ekledim resmini bu rengi de güzel ama ben beyazını aldım fikir olsun
Canım kalbini ferah tutmaya çalış , antibiyotik ağrı kesici çoğu hamile kullanmak zorunda kalıyor aklına kötü şeyler getirme olur muCan'ım bu antibiyotiği de kadın doğum doktorum verdi bilemiyorum hem de perinatoloğ parol 500 lük le beraber antibiyotiği Augmentin 1000 beraber aldım ve takip ediyorum da bebişim hiç kıpırdamadı.
Çok Can'ım sıkılıyor
Yaa ben'bayıldım bunlara. Ne kadar fiyatları. Ben instagramm da yok görmedim daha önce böyle şeyleri.
Tamam Canım olurCanım ben sana özelden telefonunu atayım istersen sen whatsapptan sorabilirsin :)
Canim bnde bu besikten almayi dusunuyrm ankarada baktim magazalarda kurulu hali yok depodan veriyorlarmis resim guzel duruyr ama aceba yandaki parmakliklar saglam mi birde eve getirip kurulum yapiyorlar mi
Canim ben yaptirdm dogumda dagitmak icin hosgeldin enes yazdirdim. Mevlut icinde ilaydanin mevlutune hosgeldiniz yazilabilir yada ilaydanin mevlut hatira da olabilir . Hosgeldin ilayda olmaz . Cunku o dogumda dagitilanlara yaziliyo. Ben emzik kokulu tas yaptirdim. Harika oldu. Cokda guzeel kokuyolar bende mevlut icin yine kokulu tasa nazar duasi yazdircam.Kızlar kokulu taş yaptırcam Mevlüt için ama azrasılam a sordum yoğun galiba görmedi etikete doğum tarihi yazılıyormuş ya acaba hoşgeldin ilayda yada ilaydanın Mevlüt hatırası yazdırsam sadece olur mu doğum tarihi olmadan bilemedim bi sizden de fikir alayım
kızlar beşik park yataklar alıındı bi çoğunuzda biliyorum ama biz hala karar veremedik oda falan yapanlar da var tercihleriniz neler oldu((
canım hiç moralini bozma hemen başla bence kullanmaya hindistancevizi yağı kakao yağı lierac nerden başlasan kardır nasılsa artık çatladı sürmesem de olur deme kullan derim ..Benim malesef göbeğim baya çatladı şimdiden. Sanırım çok kilo aldığım için. Yaklaşık 12 kilo aldım. Ama artık önemsemiyorm yani üzülmüyorum.Çatlak kremi ni düzenli kullanmadım keşke düzenli kullansaydm Ama. Göbeğimn altına doğru kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu o biraz moral bozucu.hatta bacaklarımn iç tarafları da çatlak oldu.
Boyutuna gore kullanisi ve fiyati cok iyi insallah bnde alayim yatagi ne yaptiniz peki canim o konudada cok kararsiz kaldim fiyatlar arasida ucurum varben aldım bundan.kalitesinden ben pek anlamam ama güzel görünüyordu..
ayın sonuna kadar ücretsiz kargo varmış alıcaksan kaçırma canım
kurulum yapmıyolar galiba. ama ben bile tek başıma kurarım çok zor bişey değil..
Canım kalbini ferah tutmaya çalış , antibiyotik ağrı kesici çoğu hamile kullanmak zorunda kalıyor aklına kötü şeyler getirme olur mu
greenpepper ben de antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksiyonu nedeni ile mecburen canım hem de en kritik olan ilk haftalarımdaydı hamileliğimi öğrenmemle hastalanmam aynı zamana denk geldi hatta sanki hamilelikten dolayı kötüymüşüm gibi geliyordu ama idrar yolu enfeksiyonu olup çok ağır geçirdim. bebeğime hiçbir şey olmadı içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?