- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama işte elimde değil
Akşam antibiyotiği alınca yine Ağrı'm var bişey yiyemiyorum çorbadan başka ama dünkü kadar değil inşallah biraz geçer ve doğuma kadar da tekrarlamaz hiç birimizin sağlıkla kavuşalım inşallah
Karanfil koydumgeçmiş olsun canım. karanfil de koyabilirsin oraya uyuşturuyor ve iyi geliyor. inşallah tekrarlamaz
Aa çok teşekkür ederim canım Allahım kısmet ederse doğumda bu çikolata ve lokum düşünüyorum mevlut içinde dediğin gibi ilaydanin Mevlüt hatırası yazdırır bundan düşünüyorum emzik ve şimdiden sipariş vereyim diyorum tanesi 1.5 tl sence iyi mi fiyatı ben 30 adet yaptırcam yeter diyorumCanim ben yaptirdm dogumda dagitmak icin hosgeldin enes yazdirdim. Mevlut icinde ilaydanin mevlutune hosgeldiniz yazilabilir yada ilaydanin mevlut hatira da olabilir . Hosgeldin ilayda olmaz . Cunku o dogumda dagitilanlara yaziliyo. Ben emzik kokulu tas yaptirdim. Harika oldu. Cokda guzeel kokuyolar bende mevlut icin yine kokulu tasa nazar duasi yazdircam.
sema bende o besiklerden alacam ins.hep merakim vardi nerden alacksin karar verdinmi ben buldum ama sanada sorayim dedim
ne yiyorsun mesela akşamları canımAnnisleerr umarim herkes iyidir :) bizde hizla buyuyoruz kizimla
Bisey sorcaktim, kilo alimi nasil? hizlandimi yavasladimi sizde, ? Ben yaklasik 3 haftadir ayni kilomda takili kaldim... aksam fazla yememeye basladim ondan kaynaklaniyo olabilir
Ben bu ara hiç dikkat etmiyorumAnnisleerr umarim herkes iyidir :) bizde hizla buyuyoruz kizimla
Bisey sorcaktim, kilo alimi nasil? hizlandimi yavasladimi sizde, ? Ben yaklasik 3 haftadir ayni kilomda takili kaldim... aksam fazla yememeye basladim ondan kaynaklaniyo olabilir
Aksam en gec 17de aksam yemegimizi yiyoruz esim isten gelince cok ac oliyor o nedenle erken yiyoruz.. ben hic ekmek yemiyorum hamile kalmadan oncede oyle yemezdim sadece kahvaltida yiyorum .. bu hamilelikte fazla istahli degilim.. ogluma hamileyken ( kaybettigim ogluma) 22 haftalikken toplam 8 kilo almistim baya coktu.. simdi 28 haftaligim 6 kiloyla devam ediyorum. azda degil cokta degil normal gibine yiyorsun mesela akşamları canım
Kızlar kokulu taş yaptırcam Mevlüt için ama azrasılam a sordum yoğun galiba görmedi etikete doğum tarihi yazılıyormuş ya acaba hoşgeldin ilayda yada ilaydanın Mevlüt hatırası yazdırsam sadece olur mu doğum tarihi olmadan bilemedim bi sizden de fikir alayım
Canim bende 30 adet 1.5 dan yaptirdim malesef. Ama sonra biraz daha gezince 1 tl ye yapanlari gordum ben bakiyim sana instagram hesabini gonderiyim bayanin. Gorus 1 tl den yaptir. Bendogumda dagitcam 30 tane yaptirdim 50 tane de normal bebek sekerim var tuylu falan olanlardan. O sekerleri normal hadtane falan gelenlere isteyenlere vercem ama kokuluyu eve hediyesiyle altiniyla gelenlere vercem herkese yok:)Aa çok teşekkür ederim canım Allahım kısmet ederse doğumda bu çikolata ve lokum düşünüyorum mevlut içinde dediğin gibi ilaydanin Mevlüt hatırası yazdırır bundan düşünüyorum emzik ve şimdiden sipariş vereyim diyorum tanesi 1.5 tl sence iyi mi fiyatı ben 30 adet yaptırcam yeter diyorum
Birde tesbih dağıtmayı düşünüyorum yanında.
Canim soledim ben bayana 1 tl tullu suslu hali. Instagram hesabi tasarimyumak gorusursun yaptiklarinada bakarsn. Daha guzel suslemeler var. Iletisime gecersen bana haber verirsin cnmAa çok teşekkür ederim canım Allahım kısmet ederse doğumda bu çikolata ve lokum düşünüyorum mevlut içinde dediğin gibi ilaydanin Mevlüt hatırası yazdırır bundan düşünüyorum emzik ve şimdiden sipariş vereyim diyorum tanesi 1.5 tl sence iyi mi fiyatı ben 30 adet yaptırcam yeter diyorum
Birde tesbih dağıtmayı düşünüyorum yanında.
Sanırım yapmıyolar çünkü kurulumu çok kolay alyanları var yanlarda dedi mağaza sorumlusu ben yanlarını felan çok beğendim aslında böyle bi beşik değildi istediğim beşik ama bunu görüp fiyatınıda duyunca kaçırmim dedimCanim bnde bu besikten almayi dusunuyrm ankarada baktim magazalarda kurulu hali yok depodan veriyorlarmis resim guzel duruyr ama aceba yandaki parmakliklar saglam mi birde eve getirip kurulum yapiyorlar mi
İyi haftasonları güzel anne adayları :)
Eşim nöbete gitti biz kızımla keyif yapıyoruz.
Bu hafta net bir şekilde belli oldu ki, tezim Bebek doğmadan önce bitmeyecek, çok üzüldüm ama artık yapabileceğim bir şey kalmadı, elimden geleni yaptım, vicdanım rahat. Vardır bunda da Bi hayır diyorum...
Eşim ekimin 2. Haftasında Antalya' ya kongreye gidecek, bana sende gel diyor ama cesaret edemedim. Siz olsanız gider miydiniz? Uçakla? 31 haftalık olacağım, uçağa alırlar mı?
o tarihte zaten bizim istememizle değil dr onayı ile ancak uçabilirsin cnm. dr a muayene olup uçabilirmiyim diye onay verirse sana uçuş yapabiliceğine dair yazı vericek o yazı ile ancak seni uçağa alırlar zaten . o yazı olmadan zor
ben Braun Irt 6520 Thermoscan aldım canımArkadaslar ates olcrr olarak hangi marka aldiniz
belirli saatlerde bizimki de çok hareket ediyo ama malesef geceleri daha hareketliGünaydin kizlarr. Üc gündür gögüs kafesi kemigimi keşfetmiş ve her yattigimda o kemigi tekme yagmuruna tutan minigimle güne basladik yine. Bu nasil bi sacmalik anlamadim ya. O kemigi nerden buldun sen. Şaka gibi. Bu arada saatlerimiz haftalardir degismedi. 8.50 de tekmeler duruyo 9.30 da basliyo. Acaba dogunca da bu saatlerde mi uyuyacak. Hic takip eden oldu mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?