2016 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım. karanfil de koyabilirsin oraya uyuşturuyor ve iyi geliyor. inşallah tekrarlamaz

AzRASILAM canım düğünde nasıl bi kıyafet giydin bizimde kuzenimin nişanı var 20 gün sonra ne giyeceğime karar veremedim. aldığım kıyafeti sonrasında bebek mevlüdünde de giymeyi düşünüyorum modelin varsa yollayabilir misin özelden de olur

Aa çok teşekkür ederim canım Allahım kısmet ederse doğumda bu çikolata ve lokum düşünüyorum mevlut içinde dediğin gibi ilaydanin Mevlüt hatırası yazdırır bundan düşünüyorum emzik ve şimdiden sipariş vereyim diyorum tanesi 1.5 tl sence iyi mi fiyatı ben 30 adet yaptırcam yeter diyorum
Birde tesbih dağıtmayı düşünüyorum yanında.

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-24-11-42-23.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 96
  • FB_IMG_1474728435118.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 96
sema bende o besiklerden alacam ins.hep merakim vardi nerden alacksin karar verdinmi ben buldum ama sanada sorayim dedim

cnm sanarım benden bahsediyorsun üstüme valındım ama olmayabilrim yinede cvp veriyim ben :)
intagramdadfa sayfası var mağaza modokoda cnm Ümraniye modokoyu bilioyoırmusun bilmem.
hemen çocuk mağazalarının olduğu caddede . instadramdaki sayfa ise mayababy diye geçiyor. bir göz gezdr ben çok araştrdm daha güzelini bulamadam açıkçası .

Annisleerr umarim herkes iyidir :) bizde hizla buyuyoruz kizimla
Bisey sorcaktim, kilo alimi nasil? hizlandimi yavasladimi sizde, ? Ben yaklasik 3 haftadir ayni kilomda takili kaldim... aksam fazla yememeye basladim ondan kaynaklaniyo olabilir

Annisleerr umarim herkes iyidir :) bizde hizla buyuyoruz kizimla
Bisey sorcaktim, kilo alimi nasil? hizlandimi yavasladimi sizde, ? Ben yaklasik 3 haftadir ayni kilomda takili kaldim... aksam fazla yememeye basladim ondan kaynaklaniyo olabilir
Ben bu ara hiç dikkat etmiyorum
korkumdan tartıya da çıkmıyorum

ne yiyorsun mesela akşamları canım
Aksam en gec 17de aksam yemegimizi yiyoruz esim isten gelince cok ac oliyor o nedenle erken yiyoruz.. ben hic ekmek yemiyorum hamile kalmadan oncede oyle yemezdim sadece kahvaltida yiyorum .. bu hamilelikte fazla istahli degilim.. ogluma hamileyken ( kaybettigim ogluma) 22 haftalikken toplam 8 kilo almistim baya coktu.. simdi 28 haftaligim 6 kiloyla devam ediyorum. azda degil cokta degil normal gibi

konuya geç katılıyorum ama bende doğumdan sonra zorlanırım diye mevlut hediyeliklerimi şimdiden sipairş vereceğim. ve deidğin gibi doğum tarihi bilmiyoruz. dolayısı ile bende bebeğin ismi ve altına mevlüt hatırası yazdıracağım. bir çok ark.ımda öyle yaptırdı cnm . yani demekki garip olmuyor herkes bizimki düşünmüş.

Canim bende 30 adet 1.5 dan yaptirdim malesef. Ama sonra biraz daha gezince 1 tl ye yapanlari gordum ben bakiyim sana instagram hesabini gonderiyim bayanin. Gorus 1 tl den yaptir. Bendogumda dagitcam 30 tane yaptirdim 50 tane de normal bebek sekerim var tuylu falan olanlardan. O sekerleri normal hadtane falan gelenlere isteyenlere vercem ama kokuluyu eve hediyesiyle altiniyla gelenlere vercem herkese yok:)

Canim soledim ben bayana 1 tl tullu suslu hali. Instagram hesabi tasarimyumak gorusursun yaptiklarinada bakarsn. Daha guzel suslemeler var. Iletisime gecersen bana haber verirsin cnm

Canim bnde bu besikten almayi dusunuyrm ankarada baktim magazalarda kurulu hali yok depodan veriyorlarmis resim guzel duruyr ama aceba yandaki parmakliklar saglam mi birde eve getirip kurulum yapiyorlar mi
Sanırım yapmıyolar çünkü kurulumu çok kolay alyanları var yanlarda dedi mağaza sorumlusu ben yanlarını felan çok beğendim aslında böyle bi beşik değildi istediğim beşik ama bunu görüp fiyatınıda duyunca kaçırmim dedim

Kızlaar bizimde kontrolümüz vardı bugün
Şeker yüklememiz yapıldı korkulacak kadar kötü değilmiş tadı bildiğin şerbet sadece aç içtiğim için bi diklemede içmezsen mide biraz kalkıyorama çok şükürki açlık 85 60 dk 123 çıktı bunuda atlattık
Baştan beri benim kız aşağılarda takılıyor aşağı yerleşimliydi hala öyleymiş oturmuş resmen rahimin en dibine zilloş rapor verdi doktorum ben 51 le hamile kalmıştım şuan 66 olmuşum 70 i geçicez galiba doğuma kadar
Minik kuzumda 1150 gram olmuş maşallah

o tarihte zaten bizim istememizle değil dr onayı ile ancak uçabilirsin cnm. dr a muayene olup uçabilirmiyim diye onay verirse sana uçuş yapabiliceğine dair yazı vericek o yazı ile ancak seni uçağa alırlar zaten . o yazı olmadan zor

Doktor raporu olmadan binilmiyor biliyorum zaten de, ama gebelik haftası daha büyükse uçağa rapor olsa bile almıyorlarmış, kaç haftalıktan itibaren binilmiyor onu bilmiyorum. ona göre bilet alacaktım o yüzden sordum. Zaten pek iyi hissetmiyorum, o yüzden gitmeyeceğim riske girmeye değmez diye düşündüm. Teşekkür ederim cevap için :)

belirli saatlerde bizimki de çok hareket ediyo ama malesef geceleri daha hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…