2016 Aralık Anneleri

kızlar bebek küveti için banyo filesi almayı düşünüyor musunuz bazıları almayın üşür diye yazmış ama o olmasa nasıl tutup yıkarız bide alıcak olanlar havlu mu boncuklu mu tercih edicek

Slm kızlar bugün tansiyonumu olçtırdum çok yüksek çıktı hala da iyi hissetmiyorum cnm sıkıldı

Aynen canım şimdi yaptırmak daha iyi sonra uğraşmaktansa ..

Deme canım ya bugün siparişi verdim etikette beğendim iptal etsem şimdi çok ayıp olur hemen yapmaya başlıyorum dedi 45 tl birde kargo ücreti var gerçi bizim burda belki eşime aldırırm kısmet olsun sağlık olsun içime sindi , ilaydanın mevlüt hatırası yazdırdım hastanede çikolata ve lokum eve gelenlere de aynı şekilde mevlüt dede bu taş dan ve tesbih dağıtırım olur biter artık..Sağlıkla doğuralım da minnaklarımızı onlar işin tatlı telaşı artık.

Slm kızlar bugün tansiyonumu olçtırdum çok yüksek çıktı hala da iyi hissetmiyorum cnm sıkıldı
Tansiyon sorununuz var miydi bi doktora gorunseydiniz yuksek tansiyn ii degil bence :/

Bended e ogleden beri bulanti var biseyde yapmadim acaba kan ilaci yapar mi :/ ne aclik nede aserme bulantisi bi tuhaf :/

Sor genede baslamis olamaz hemen kalip hazirlio vs isi oluyo yani. Sor bence nie fazla veresinki

Kızlar ben de gittim bugun kontrole. 12 kilo aldım 26+1 deyim.bebek iri dedi 1 kilo olmuş. 1 hafta onde gidiyor dedi cumartesi şeker yüklemesi yapalım olmazsa insülin ignesi yaparız dedi siz yaptırdınız mi

Benim eşim de İstanbul'a gidiyor bir haftalığına. Ben de anneme kaçıyorum senin gibi.
Inan cok rahatim burda sadece oglumla dayisi anlasamiyor tek sorun bu. Kardesim 3 yasina girecek oglumda 2 yasina girecek anlasamiyorlar. Yada her cöplügun bir horozu olur ya onun gibi kardesim istemiyor oyuncaklariyla oynan masini

Mot
Tansiyon sorununuz var miydi bi doktora gorunseydiniz yuksek tansiyn ii degil bence :/

Bended e ogleden beri bulanti var biseyde yapmadim acaba kan ilaci yapar mi :/ ne aclik nede aserme bulantisi bi tuhaf :/
Normalde yoktu ama ilk fogumdan sonra falan da arada yukselmişti şimdi 15\10 çıktı perşembe gidicem inşallah tuz hamur işi kızartma yasaklandı iş yapma yurume yorma kendini dedi bebegimde son zamanlarda aşırı hareketliydi etkilenmi ne...
Havalar soğuk uşuttun mu acaba

kızlar bebek küveti için banyo filesi almayı düşünüyor musunuz bazıları almayın üşür diye yazmış ama o olmasa nasıl tutup yıkarız bide alıcak olanlar havlu mu boncuklu mu tercih edicek
Canim haftasonu bi konferansta cocuk doktoru kis bebekleri icin kuvetin icine koyulan sungerleri onerdi cocuk banyo boyunca suyun icinde kalsin filede usur dedi

Iyi aksamlar guzel hamisler bebek arabasi bakmaktan beynim dondu artik kiddy evolotion veya peg perego booklet marka kullanan var mi aceba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…