Aynen canım şimdi yaptırmak daha iyi sonra uğraşmaktansa ..konuya geç katılıyorum ama bende doğumdan sonra zorlanırım diye mevlut hediyeliklerimi şimdiden sipairş vereceğim. ve deidğin gibi doğum tarihi bilmiyoruz. dolayısı ile bende bebeğin ismi ve altına mevlüt hatırası yazdıracağım. bir çok ark.ımda öyle yaptırdı cnm . yani demekki garip olmuyor herkes bizimki düşünmüş.
Deme canım ya bugün siparişi verdim etikette beğendim iptal etsem şimdi çok ayıp olur hemen yapmaya başlıyorum dedi 45 tl birde kargo ücreti var gerçi bizim burda belki eşime aldırırm kısmet olsun sağlık olsun içime sindi , ilaydanın mevlüt hatırası yazdırdım hastanede çikolata ve lokum eve gelenlere de aynı şekilde mevlüt dede bu taş dan ve tesbih dağıtırım olur biter artık..Sağlıkla doğuralım da minnaklarımızı onlar işin tatlı telaşı artık.Canim bende 30 adet 1.5 dan yaptirdim malesef. Ama sonra biraz daha gezince 1 tl ye yapanlari gordum ben bakiyim sana instagram hesabini gonderiyim bayanin. Gorus 1 tl den yaptir. Bendogumda dagitcam 30 tane yaptirdim 50 tane de normal bebek sekerim var tuylu falan olanlardan. O sekerleri normal hadtane falan gelenlere isteyenlere vercem ama kokuluyu eve hediyesiyle altiniyla gelenlere vercem herkese yok:)
Tansiyon sorununuz var miydi bi doktora gorunseydiniz yuksek tansiyn ii degil bence :/Slm kızlar bugün tansiyonumu olçtırdum çok yüksek çıktı hala da iyi hissetmiyorum cnm sıkıldı
Sor genede baslamis olamaz hemen kalip hazirlio vs isi oluyo yani. Sor bence nie fazla veresinkiAynen canım şimdi yaptırmak daha iyi sonra uğraşmaktansa ..
Deme canım ya bugün siparişi verdim etikette beğendim iptal etsem şimdi çok ayıp olur hemen yapmaya başlıyorum dedi 45 tl birde kargo ücreti var gerçi bizim burda belki eşime aldırırm kısmet olsun sağlık olsun içime sindi , ilaydanın mevlüt hatırası yazdırdım hastanede çikolata ve lokum eve gelenlere de aynı şekilde mevlüt dede bu taş dan ve tesbih dağıtırım olur biter artık..Sağlıkla doğuralım da minnaklarımızı onlar işin tatlı telaşı artık.
Sorayım canımSor genede baslamis olamaz hemen kalip hazirlio vs isi oluyo yani. Sor bence nie fazla veresinki
Bahsettiğin kişi hangi il de kargo parasıyla aynı da gelebilir bana o da var bu kişi bizim burda eşime aldırcam siparişleri çünkü canımSor genede baslamis olamaz hemen kalip hazirlio vs isi oluyo yani. Sor bence nie fazla veresinki
Inan cok rahatim burda sadece oglumla dayisi anlasamiyor tek sorun bu. Kardesim 3 yasina girecek oglumda 2 yasina girecek anlasamiyorlar. Yada her cöplügun bir horozu olur ya onun gibi kardesim istemiyor oyuncaklariyla oynan masiniBenim eşim de İstanbul'a gidiyor bir haftalığına. Ben de anneme kaçıyorum senin gibi.
Normalde yoktu ama ilk fogumdan sonra falan da arada yukselmişti şimdi 15\10 çıktı perşembe gidicem inşallah tuz hamur işi kızartma yasaklandı iş yapma yurume yorma kendini dedi bebegimde son zamanlarda aşırı hareketliydi etkilenmi ne...Tansiyon sorununuz var miydi bi doktora gorunseydiniz yuksek tansiyn ii degil bence :/
Bended e ogleden beri bulanti var biseyde yapmadim acaba kan ilaci yapar mi :/ ne aclik nede aserme bulantisi bi tuhaf :/
Ben genelde 3-6 ay alıyorum 0-3 fazla almadım altlar içinde boyu hızla uzadığı için patiksşz daha çok aldım bi süre sonra ayaklar patiklere sığmıyomuşbır de altları patikli mi almak gerek patiksiz mi?
bazı ürünlerde 3 ay ya da 6 ay yazıyor onlarda 6 ay ı mı tercih etmeliyim?Ben genelde 3-6 ay alıyorum 0-3 fazla almadım altlar içinde boyu hızla uzadığı için patiksşz daha çok aldım bi süre sonra ayaklar patiklere sığmıyomuş
Canim haftasonu bi konferansta cocuk doktoru kis bebekleri icin kuvetin icine koyulan sungerleri onerdi cocuk banyo boyunca suyun icinde kalsin filede usur dedikızlar bebek küveti için banyo filesi almayı düşünüyor musunuz bazıları almayın üşür diye yazmış ama o olmasa nasıl tutup yıkarız bide alıcak olanlar havlu mu boncuklu mu tercih edicek
Biz kızımda boncuklu olandan kullandık canım, memnunuz.kızlar bebek küveti için banyo filesi almayı düşünüyor musunuz bazıları almayın üşür diye yazmış ama o olmasa nasıl tutup yıkarız bide alıcak olanlar havlu mu boncuklu mu tercih edicek
Aman canım dikkat et kendine, tansiyon çok önemli biliyorsun. Tuzu da kes mutlaka.Slm kızlar bugün tansiyonumu olçtırdum çok yüksek çıktı hala da iyi hissetmiyorum cnm sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?