2016 Aralık Anneleri

Kızlar ben de gittim bugun kontrole. 12 kilo aldım 26+1 deyim.bebek iri dedi 1 kilo olmuş. 1 hafta onde gidiyor dedi cumartesi şeker yüklemesi yapalım olmazsa insülin ignesi yaparız dedi siz yaptırdınız mi
1 hafta onden gidiyor olması cok onemli bir ayrinti degil dedi benim dr.umda.
Bende yaklaşık o kadar kilo aldim dr.um yuklemeye gerek yok dedi bende siz nasil uygun gorurseniz dedim.
Ama demir ilacimi gunde 2 ye çıkardı

1 hafta onden gidiyor olması cok onemli bir ayrinti degil dedi benim dr.umda.
Bende yaklaşık o kadar kilo aldim dr.um yuklemeye gerek yok dedi bende siz nasil uygun gorurseniz dedim.
Ama demir ilacimi gunde 2 ye çıkardı
Benim ki çok korkuttu ya beni insülin ignesi falan korktum yani hiç olan var mı acaba

Kontrollerimiz 1 ay araylamı devam edecek ne zaman 15 güne düşecek bilen varmı ?? Sormayı unuttum doktoruma

Iyi aksamlar arkadaslar,ne zamandir yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum hep sizleri,insallah bütün anneler ve bebisleri cok iyidir.
Dr.um seker yuklemesi istemedi bende beslenmeme cok dikkat ediyorum hatta demirim yukselsin diye özellikle dikkat ettim bu ay ona rağmen 10lu degelere düşmüş.
Günlük 2 doza yükseltti oysa 1 doz bile alt üst ediyor sindirim sistemimi,kilo da cabasi.
Endokrin dr.u da bu ay iyot destegi başlattı,hayatımda ilk kez kullanacagim kadin dogumcu da izin verdi.troid hormonum sınırda görünüyor.
Bir ay sonra bir daha ki randevum,Rabbim saglik versin her ay ayni hafta icinde 3 dr görüyorum mecburen peşpeşe ☺insallah bir daha ki ay sorunsuz çıkar kan degerlerim.

Ben chicco aldim,uzaktan atesolcer mothercare den guzel bir indirim yakaladim yoksa braun alayim diyorudum ama braun'da cok pahaliydi.Bu aldigim atesolcer uzaktan suyu corbayi biberonu bile algiliyor o yuzden dikkatimi cekti.

Hangi marka aldin canim. Visio focus u cok önerdiler ama bilemedim.

kızlar bebek küveti için banyo filesi almayı düşünüyor musunuz bazıları almayın üşür diye yazmış ama o olmasa nasıl tutup yıkarız bide alıcak olanlar havlu mu boncuklu mu tercih edicek

Ben ilk bebisim de almamistim, kuvetin kendi icinde yatakli bir aparatı vardı fakat memnun kalmadım, sonra İstanbul dan o fileli sanırım Boncuklu Dediğiniz ondan getirttim. Çok daha rahattı. Tek başınıza bebeği yıkayacaksanız file rahat diye düşünüyorum. Üşüme konusu da zaten bebeği uzun uzun yıkamak gerekmez ki, herşey çabuk çabuk modunda geçiyor zaten

Aynen geceleri daha hareketli. Ama dakikasi dakikasina uyuyo. Dogunca da ayni mi olacak merak ediyorum.

Tabiki de hayır gece yı Gündüzü ayırt etmeleri bile 1 ayı geçiyor..
Mesela; benim kızım arabaya binince beni tekmeliyip duruyordu, babasının da çok hoşuna gidiyordu. Kızım arabayı çok sevecek diye!,, ama arabadan nefret ediyor halen onunla tek Başıma arabaya binipte süremiyorum, hep ağlıyor..
Çok isterdik arabayı sevsin, biz çok gezen tiplerdeniz :) .. Inşallah bu bebişim sever arabayı bizi üzmez..

Demir hapını günde kaç kez alıyorsunuz, ben sormayı unutmuşum doktora.. Aramam lazım.. Ve kilo mu yapıyor Demir hapı?

Arabayi sevmeyen cocuk olur muymus genelde bayılıyolar. Hatta uyutmak icin arabaya bindirenler bile var. Ama dogumdan önceyle ayni iste. Arabada hareketleniyomus simdi de agliyo. Bizimki gece hareketleniyo gece aglayacak demek ki biz de acayip geziyoruz ama arabada sesi cikmiyo uyuyo diyorum ben bu arada kan hapı günde bir tane iciliyo. Hamile degilken kilo yapiyodu ama simdiki kilolarimin sebebi kan hapı mi bilemiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…