1 hafta onden gidiyor olması cok onemli bir ayrinti degil dedi benim dr.umda.Kızlar ben de gittim bugun kontrole. 12 kilo aldım 26+1 deyim.bebek iri dedi 1 kilo olmuş. 1 hafta onde gidiyor dedi cumartesi şeker yüklemesi yapalım olmazsa insülin ignesi yaparız dedi siz yaptırdınız mi
Benim ki çok korkuttu ya beni insülin ignesi falan korktum yani hiç olan var mı acaba1 hafta onden gidiyor olması cok onemli bir ayrinti degil dedi benim dr.umda.
Bende yaklaşık o kadar kilo aldim dr.um yuklemeye gerek yok dedi bende siz nasil uygun gorurseniz dedim.
Ama demir ilacimi gunde 2 ye çıkardı
Kaç kilo aldınız siz1 hafta onden gidiyor olması cok onemli bir ayrinti degil dedi benim dr.umda.
Bende yaklaşık o kadar kilo aldim dr.um yuklemeye gerek yok dedi bende siz nasil uygun gorurseniz dedim.
Ama demir ilacimi gunde 2 ye çıkardı
11 kg almıştım dr kontrolüne gittiğimde.Kaç kilo aldınız siz
Ben de istemedim aslında şeker yüklemesi. Ama doktor israrci11 kg almıştım dr kontrolüne gittiğimde.
Ilk gebeligimde yaptırmıştım o zaman ki dr.um istemisti.Ben de istemedim aslında şeker yüklemesi. Ama doktor israrci
32 den sonra 2 haftada 1 kontrol oluyor geneldeKontrollerimiz 1 ay araylamı devam edecek ne zaman 15 güne düşecek bilen varmı ?? Sormayı unuttum doktoruma
Ben chicco aldim,uzaktan atesolcer mothercare den guzel bir indirim yakaladim yoksa braun alayim diyorudum ama braun'da cok pahaliydi.Bu aldigim atesolcer uzaktan suyu corbayi biberonu bile algiliyor o yuzden dikkatimi cekti.Arkadaslar ates olcrr olarak hangi marka aldiniz
Ben chicco aldim,uzaktan atesolcer mothercare den guzel bir indirim yakaladim yoksa braun alayim diyorudum ama braun'da cok pahaliydi.Bu aldigim atesolcer uzaktan suyu corbayi biberonu bile algiliyor o yuzden dikkatimi cekti.
belirli saatlerde bizimki de çok hareket ediyo ama malesef geceleri daha hareketli
kızlar bebek küveti için banyo filesi almayı düşünüyor musunuz bazıları almayın üşür diye yazmış ama o olmasa nasıl tutup yıkarız bide alıcak olanlar havlu mu boncuklu mu tercih edicek
Aynen geceleri daha hareketli. Ama dakikasi dakikasina uyuyo. Dogunca da ayni mi olacak merak ediyorum.
Tabiki de hayır gece yı Gündüzü ayırt etmeleri bile 1 ayı geçiyor..
Mesela; benim kızım arabaya binince beni tekmeliyip duruyordu, babasının da çok hoşuna gidiyordu. Kızım arabayı çok sevecek diye!,, ama arabadan nefret ediyorhalen onunla tek Başıma arabaya binipte süremiyorum, hep ağlıyor..
Çok isterdik arabayı sevsin, biz çok gezen tiplerdeniz :) .. Inşallah bu bebişim sever arabayı bizi üzmez..
Kan hapi ac karnina gunde bir kere normalde ama kanin dusukse sabh aksam iciyosun doktor oyle dediDemir hapını günde kaç kez alıyorsunuz, ben sormayı unutmuşum doktora.. Aramam lazım.. Ve kilo mu yapıyor Demir hapı?
Iyi aksamlar guzel hamisler bebek arabasi bakmaktan beynim dondu artik kiddy evolotion veya peg perego booklet marka kullanan var mi aceba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?