- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Günaydın kızlar dün yazmıştım ama bi hafta onden gidiyorum şeker yüklemesi yapılacak cumartesi günü. İnsülin ignesi olabilirsin ona göre dedi doktor yaptıran var mı hiç yada şekeri yüksek çıkanlar ne yapti
Dikkat edicem cnm artık epey korkuttular ...Aman canım dikkat et kendine, tansiyon çok önemli biliyorsun. Tuzu da kes mutlaka.
Onu nasil anladilar canim bi belirtisi varmiKızlar uzun zamandır yazamıyorum, yoğun iş temposu nedeniyle.. ama artık evdeyim. Rahim ağzında 31 mm açılma olmuş o yüzden yat dedi doktorum. Böyle bir şey başına gelen var mı başka?
vardı cnm burdan bir arakdaşmıydı tam hatırlamıyorum 2-3cm kadar hattaKızlar uzun zamandır yazamıyorum, yoğun iş temposu nedeniyle.. ama artık evdeyim. Rahim ağzında 31 mm açılma olmuş o yüzden yat dedi doktorum. Böyle bir şey başına gelen var mı başka?
kızlar bebek küveti için banyo filesi almayı düşünüyor musunuz bazıları almayın üşür diye yazmış ama o olmasa nasıl tutup yıkarız bide alıcak olanlar havlu mu boncuklu mu tercih edicek
Gece tuvalette peçeteye nohut tanesi kadar çok açık pembe kan geldi, ben de ertesi gün öğlene kadar bekledim devam edecek mi diye, doktoruma mesaj gönderdim hemen gel dedi. Alttan muayene etti ve 31 mm açık var dedi. Eğer 22 mm olursa tehlikeli 15 olursa panikletir dedi öyle işte canım..Onu nasil anladilar canim bi belirtisi varmi
Hadi ya, o naptı acaba.. çok teşekkür ederim, inşallah erken doğum olmaz. Cuma günü arkadaşımı erken doğuma aldılar.. onu da görünce iyice kaygılandım Hakkımızda hayırlısı..vardı cnm burdan bir arakdaşmıydı tam hatırlamıyorum 2-3cm kadar hatta
bol bol dinlen yat dedik
sana da çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol. Yorma kendini sağlıkla zamanında gelsin bebişler inşallahGece tuvalette peçeteye nohut tanesi kadar çok açık pembe kan geldi, ben de ertesi gün öğlene kadar bekledim devam edecek mi diye, doktoruma mesaj gönderdim hemen gel dedi. Alttan muayene etti ve 31 mm açık var dedi. Eğer 22 mm olursa tehlikeli 15 olursa panikletir dedi öyle işte canım..
Arabayi sevmeyen cocuk olur muymus genelde bayılıyolar. Hatta uyutmak icin arabaya bindirenler bile var. Ama dogumdan önceyle ayni iste. Arabada hareketleniyomus simdi de agliyo. Bizimki gece hareketleniyo gece aglayacak demek kibiz de acayip geziyoruz ama arabada sesi cikmiyo uyuyo diyorum ben bu arada kan hapı günde bir tane iciliyo. Hamile degilken kilo yapiyodu ama simdiki kilolarimin sebebi kan hapı mi bilemiyorum acikcasi
Evet biz de öyle sanıyorduk, çok sever diyorduk ama maalesef1,5 yasina geldi, hala kandirmacalarla ugrasiyoruz. Yeni yeni Heidi sevmeye basladi :) onu aciyorum arabada, onu izliyo. Ama akliniza gelcek herseyi denedik, yok sevmedi. Kıyamet koparıyor, birde çok Gazlı bebek ti, ama demek ki araba falan yalan gazini atmak için. Sevmedi işte
Anladim canim cok gecmis olsun insallah sorun olmaz dinlen kendini yorma hic moralini yuksek tut bebegini uzme canim gecmis olsunGece tuvalette peçeteye nohut tanesi kadar çok açık pembe kan geldi, ben de ertesi gün öğlene kadar bekledim devam edecek mi diye, doktoruma mesaj gönderdim hemen gel dedi. Alttan muayene etti ve 31 mm açık var dedi. Eğer 22 mm olursa tehlikeli 15 olursa panikletir dedi öyle işte canım..
Yatak konusunda ben de kararsizim canimBoyutuna gore kullanisi ve fiyati cok iyi insallah bnde alayim yatagi ne yaptiniz peki canim o konudada cok kararsiz kaldim fiyatlar arasida ucurum var
Ben ilk bebisim de almamistim, kuvetin kendi icinde yatakli bir aparatı vardı fakat memnun kalmadım, sonra İstanbul dan o fileli sanırım Boncuklu Dediğiniz ondan getirttim. Çok daha rahattı. Tek başınıza bebeği yıkayacaksanız file rahat diye düşünüyorum. Üşüme konusu da zaten bebeği uzun uzun yıkamak gerekmez ki, herşey çabuk çabuk modunda geçiyor zaten
Yatak konusunda ben de kararsizim canim
Ya sunger yatak ya da yayli yatak buldum. Yayli yatak da yatamaz gibi geldi kucucuk bebek. Sungeri de bilemedim. Pamuk yatak da bu olculerde bulamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?