2016 Aralık Anneleri

kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi

Pembemsi bi kan gelmis kizlar. Aslinda hep de yatiyorum. Bu ne simdi durup dururken ama dün gece baya agrim olmustu. Ondan miidir ki. Oglum hala cok hareketli. Bi görünsem mi doktora acaba ya.

Pembemsi bi kan gelmis kizlar. Aslinda hep de yatiyorum. Bu ne simdi durup dururken ama dün gece baya agrim olmustu. Ondan miidir ki. Oglum hala cok hareketli. Bi görünsem mi doktora acaba ya.
canım bence kesinlikle görün kafana takılacağına için rahatlar ve bebeğini de görmüş olursun ihmal etme bence

canım şimdi okudum vijanadan kanama ne şekilde olursa olsun doktora başvurulması gereken bi durummuş

Yün degil de pamuk yapmaya ikna edebilirsin. Ben öyle yaptim

Pamuk yapmaz, bizde hic pamuk yatak yok. Zaten pamuk da istemiyorum aslinda

kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi

Herkeste olmuyor. Bir de bir arkadasin 36. haftasinda olmustu. Sona dogru oluyor galiba daha cok.

Kesin görün doktora. Benim doktorum öyle bir durumda direkt hastaneye git demisti. Umarim önemli bir sey degildir.

Aman dikkat et kuzum nolur nolmaz git tabi panik yapma ama bi baktır bilemeyiz sonradan pişman olma

canım acaba sevi baby nin çok amaçlısı baby jem şeffat küvete uyar mı ben küveti baby jem aldım

cnm nisan olabilirmi?? ben ssnin yerinde olsam ihmal etmem.. benim erken dogumumda pembemsi kanla baslamisti.. insallah sende oyle olmaz bebisin zamaninda gelir ins

Kendi doktorum da baska sehirde burda nasil gidicem bilmiyorum. Of ya. Alttan muayne falan ederler mi acaba. Kime denk gelecegim de belli degil. Bu takintilarim da beni öldürecek. Zaten assagida tasiyosun demisti doktor. Bebegin esi de asagiya yerlesmis demisti. Kanama bekliyodum yani. Esime de söylemedim cok pimpirikli diye Bi doktora gitsem iyi olacak galiba

Benim ilk gebeliğimdede gelmişti doktorum yoktu ebe baktı alttan doktorumda iğne yaptırmıştı bebegin akciger gelişimi için bide serum takmışlardı sonra bişey olmadı

Canım geçmiş olsun geçen akşam eşimle alışverişe gittik geldik lavaboya girdim çok koyu kahverengi akıntı gelmişti benden çok korktum doktoruma msj çektim biz bi sorunda watsopdan yazışıyoruz panik yapma yorma kendini bebeğin hareketlerini kontrol et dedi eğer kırmızı pembe gelirse tekrardan haberlerleşelim dedi galiba hastaneye gel dicekti başka gelmedi çok şükür sende ihmal etme evet alttan bakarlar bence inşallah kötü bişey yoktur benimde yarın randevum

Cnm geçmiş olsun bencede bi acile git mutlaka alttan bakarlar ama korkulacak bişi yok bakmalarında ben 29 haftada 6 7 kere gittim acile hep alttan baktılar hatta şuanda bi ağrı var kasıklarımda gaz ağrısı olmadığından emin olursam yine gidicem riske atmamak lazım elimizden gelenei yapalım

Bu konuda fikri olan var miiii

Nisandan ne kadar sonra dogum olmustu. Bebegin hareketlerini hissediyorum ben suan . Agrim falan da yok sabahtan beri.
cnm benim hersey birden gelismisti.. benim diyelimki bugun nisanim geldi yarin dogum gerceklesmisti.. sendede oyle olur demiyorum tabiki.. herkeste farkli bunu en iyi dr bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…