Sünger yataklar cok cesitli. Bazilari gercekten cok iyi oluyorlar.
Benim annem yünden bir altlik yapicam diye tutturduBurada da pek önerilmiyor. Napcaz bakalim.
Yün degil de pamuk yapmaya ikna edebilirsin. Ben öyle yaptimSünger yataklar cok cesitli. Bazilari gercekten cok iyi oluyorlar.
Benim annem yünden bir altlik yapicam diye tutturduBurada da pek önerilmiyor. Napcaz bakalim.
canım bence kesinlikle görün kafana takılacağına için rahatlar ve bebeğini de görmüş olursun ihmal etme bencePembemsi bi kan gelmis kizlar. Aslinda hep de yatiyorum. Bu ne simdi durup dururkenama dün gece baya agrim olmustu. Ondan miidir ki. Oglum hala cok hareketli. Bi görünsem mi doktora acaba ya.
canım şimdi okudum vijanadan kanama ne şekilde olursa olsun doktora başvurulması gereken bi durummuşPembemsi bi kan gelmis kizlar. Aslinda hep de yatiyorum. Bu ne simdi durup dururkenama dün gece baya agrim olmustu. Ondan miidir ki. Oglum hala cok hareketli. Bi görünsem mi doktora acaba ya.
Yün degil de pamuk yapmaya ikna edebilirsin. Ben öyle yaptim
kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi
Pembemsi bi kan gelmis kizlar. Aslinda hep de yatiyorum. Bu ne simdi durup dururkenama dün gece baya agrim olmustu. Ondan miidir ki. Oglum hala cok hareketli. Bi görünsem mi doktora acaba ya.
Aman dikkat et kuzum nolur nolmaz git tabi panik yapma ama bi baktır bilemeyiz sonradan pişman olmaPembemsi bi kan gelmis kizlar. Aslinda hep de yatiyorum. Bu ne simdi durup dururkenama dün gece baya agrim olmustu. Ondan miidir ki. Oglum hala cok hareketli. Bi görünsem mi doktora acaba ya.
canım acaba sevi baby nin çok amaçlısı baby jem şeffat küvete uyar mı ben küveti baby jem aldımbuncuklu fileden aldım ben o havlu gibi olanlar üşütebilir dediler sonuçta ıslak bir havlu gibi ama boncukta su akıp gidiyormuş ve boncuklar sıcak kalabiliyor dedi ark. kullanan tavsiyesi ile boncuk aldım .
sevi bebenin boncuklusu aynı zamanda oturma poziyonundada bağlanıyor kuvete 5-6 ayda oturtarak yıkayabiliyorsun kullanışlı geldi bana fikir olsun sizede.
cnm nisan olabilirmi?? ben ssnin yerinde olsam ihmal etmem.. benim erken dogumumda pembemsi kanla baslamisti.. insallah sende oyle olmaz bebisin zamaninda gelir insPembemsi bi kan gelmis kizlar. Aslinda hep de yatiyorum. Bu ne simdi durup dururkenama dün gece baya agrim olmustu. Ondan miidir ki. Oglum hala cok hareketli. Bi görünsem mi doktora acaba ya.
cnm nisan olabilirmi?? ben ssnin yerinde olsam ihmal etmem.. benim erken dogumumda pembemsi kanla baslamisti.. insallah sende oyle olmaz bebisin zamaninda gelir ins
Benim ilk gebeliğimdede gelmişti doktorum yoktu ebe baktı alttan doktorumda iğne yaptırmıştı bebegin akciger gelişimi için bide serum takmışlardı sonra bişey olmadıKendi doktorum da baska sehirde burda nasil gidicem bilmiyorum. Of ya. Alttan muayne falan ederler mi acaba. Kime denk gelecegim de belli degil. Bu takintilarim da beni öldürecek. Zaten assagida tasiyosun demisti doktor. Bebegin esi de asagiya yerlesmis demisti. Kanama bekliyodum yani. Esime de söylemedim cok pimpirikli diyeBi doktora gitsem iyi olacak galiba
Canım geçmiş olsun geçen akşam eşimle alışverişe gittik geldik lavaboya girdim çok koyu kahverengi akıntı gelmişti benden çok korktum doktoruma msj çektim biz bi sorunda watsopdan yazışıyoruz panik yapma yorma kendini bebeğin hareketlerini kontrol et dedi eğer kırmızı pembe gelirse tekrardan haberlerleşelim dedi galiba hastaneye gel dicekti başka gelmedi çok şükür sende ihmal etme evet alttan bakarlar bence inşallah kötü bişey yoktur benimde yarın randevumKendi doktorum da baska sehirde burda nasil gidicem bilmiyorum. Of ya. Alttan muayne falan ederler mi acaba. Kime denk gelecegim de belli degil. Bu takintilarim da beni öldürecek. Zaten assagida tasiyosun demisti doktor. Bebegin esi de asagiya yerlesmis demisti. Kanama bekliyodum yani. Esime de söylemedim cok pimpirikli diyeBi doktora gitsem iyi olacak galiba
Cnm geçmiş olsun bencede bi acile git mutlaka alttan bakarlar ama korkulacak bişi yok bakmalarında ben 29 haftada 6 7 kere gittim acile hep alttan baktılar hatta şuanda bi ağrı var kasıklarımda gaz ağrısı olmadığından emin olursam yine gidicem riske atmamak lazım elimizden gelenei yapalımKendi doktorum da baska sehirde burda nasil gidicem bilmiyorum. Of ya. Alttan muayne falan ederler mi acaba. Kime denk gelecegim de belli degil. Bu takintilarim da beni öldürecek. Zaten assagida tasiyosun demisti doktor. Bebegin esi de asagiya yerlesmis demisti. Kanama bekliyodum yani. Esime de söylemedim cok pimpirikli diyeBi doktora gitsem iyi olacak galiba
benim de bi değişiklik yok canım hassasiyet, ağrı vs. bile yokkızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi
Kizlar ben de küvet bakiyordum bebek icin. Bir sey sorcam bizim evimiz baya kücük, tasinana kadar idare edicez, o yüzden de alt degistirme ünitesi almadim. Chicco nun bir modeli var hem alt degistirme hem de banyo icin. Böyle bir seye gerek var mi sizce? Yoksa sadece küvet mi alayim? Yani alt degistirme icin böyle yüksek bir yer cok mu gerekli?
cnm benim hersey birden gelismisti.. benim diyelimki bugun nisanim geldi yarin dogum gerceklesmisti.. sendede oyle olur demiyorum tabiki.. herkeste farkli bunu en iyi dr bilirNisandan ne kadar sonra dogum olmustu. Bebegin hareketlerini hissediyorum ben suan . Agrim falan da yok sabahtan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?