2016 Aralık Anneleri

Iyi akşamlar kızlar. Maşallah herkes ne güzel şeyler almış sınız.Sag salim giydirmeyi nasip etsin allahım.Ben daha hiç almadım bişey. Ama zamanı geldi sanırım bi kaç haftaya alırım inşallah.

kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi

Canim ben 30. Haftamdayim, bu sabah aynada ne goreyim gogus uclarimin yaninda ince kirmizi cizgiler. Sanirim catlak Nasil moralim bozuldu, catlak kremi yagi kullaniyordum ama goguslere surmeyi ihmal etmistim. Orasinin catlatagi hic aklima gelmemisti. Goguslerimde asiri bir buyume olmadi aslinda, hamile kalmadan onceki sutyenimi kullanabiliyorum hala. Ayrica 7 kilo aldim sadece. Acaba bu catlak sut olusumundan mi oldu ki... Aman dikkat kizlar, goguslere krem surmeyi unutmayin benim gibi

Ben de bacaklarima sürmemistim. daha 3 kilo almadan bacaklarim catladi. Sürmeye basladim ama yenilerine engel olmadi malesef

Ben de bacaklarima sürmemistim. daha 3 kilo almadan bacaklarim catladi. Sürmeye basladim ama yenilerine engel olmadi malesef

Off canim ya cok can sikici... Su son 3 Ayda demekki tum vucuda surmek lazim. Bugun Lierac'in serumunu aldim hemen, yeni olusan catlaklara suruluyormus. Karnim ve basenlerim icin Lierac gel'i kullaniyordum zaten. Bakalim ne olacak

Forumdada okudum 3 tatli kasigi turk kahvesine bir limon sikip bu karisimla catlaklara masaj yapiliyormus. 2 gun uygula 1 gun dinlen - bu sekilde sonuc alanlarda varmis.

Günaydın kızlar. Grupta yazılanları az bulanlar 2016kasım annelerini okusun. Ben dün bir günlerini okudum çok eğlenceli oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…