- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Kaç aylık cnm bunlar çok guzellerEki Görüntüle 1890304 yüklense neler eklicem daha ama maalesef ya
Kaç beden cnm bu çok güzelmiş benim bebiş iri olabilir de ..Bu da benim kızımın hastane çıkışı :)
Kaç beden cnm bu çok güzelmiş benim bebiş iri olabilir de ..
Oluyor bazen bi kenara cok yigilip kendini itiyor boyle sisiyor :)Benim kız sag tarafı ma çok baskı yapıyor bazen çatlayacak gibi oluyor.sizin de oluyor mü böyle.
Benim kizda sag tarafta cok oynuyor masallah :)Benim kız sag tarafı ma çok baskı yapıyor bazen çatlayacak gibi oluyor.sizin de oluyor mü böyle.
Allah razı olsun canım benim, inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucağımızaÇok geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol. Yorma kendini sağlıkla zamanında gelsin bebişler inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim, inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeAnladim canim cok gecmis olsun insallah sorun olmaz dinlen kendini yorma hic moralini yuksek tut bebegini uzme canim gecmis olsun
Benim kızımda sağda heppBenim kız sag tarafı ma çok baskı yapıyor bazen çatlayacak gibi oluyor.sizin de oluyor mü böyle.
kızlar şimdi neler aldınız siz neler lazım tam olarak özellikle kıyafet??? kaç aylık alıyorsunuz neler alıcaz
kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi
Ben de bacaklarima sürmemistim. daha 3 kilo almadan bacaklarim catladi. Sürmeye basladim ama yenilerine engel olmadi malesefCanim ben 30. Haftamdayim, bu sabah aynada ne goreyim gogus uclarimin yaninda ince kirmizi cizgiler. Sanirim catlakNasil moralim bozuldu, catlak kremi yagi kullaniyordum ama goguslere surmeyi ihmal etmistim. Orasinin catlatagi hic aklima gelmemisti. Goguslerimde asiri bir buyume olmadi aslinda, hamile kalmadan onceki sutyenimi kullanabiliyorum hala. Ayrica 7 kilo aldim sadece. Acaba bu catlak sut olusumundan mi oldu ki... Aman dikkat kizlar, goguslere krem surmeyi unutmayin benim gibi
Ben de bacaklarima sürmemistim. daha 3 kilo almadan bacaklarim catladi. Sürmeye basladim ama yenilerine engel olmadi malesef
Sağol canım 1 tulum hariç hepsi 0_3 aylık tulum 3_6aylıkKaç aylık cnm bunlar çok guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?