aynen cnm bende bugun 13 kasim'a randevu aldim 34-35 haftalikken... insallah o gunleri gorebilirizBen çok istiyorum karnımın en şiş benimde aynı zamanda enerjik havanında güzel olduğu bi hafta da yaparım diyorum 34-35 ideal gibi geliyo nasip ve havada güzel olursa en azından yağmazsa
Günaydın canım hayırlı sabahlar gerçi bu ne güzel uyuyabilen annişler ya ben 3 ye kalktım muz süt kurabiye yedim yok en sonunda sabah ezanıyla kalkıp kek börek yaptım can sıkıntısından sinirlerim bozuldu uyuyamıyorum sanki enerji patlaması var içimde tıkır tıkır çalışıyor napıyorsun oğlum anlamıyorum ki bide bişey alırken yere çömeldim o esnada pat diye oturdum popo üstü bişey olur muGünaydın iyi pazarlar
Resmen akşam 7 en geç 8 de uyuyorum
Ben biberon ve emzik tipi (ivir zivir) almani tavsiye etmem.Alacaksan corap.patik,tulumlar,astronot tulum,bere (buarada hastane cikislarinin icinden de cikiyor bakarsin) yelek reflu yastigi aldim.Denk geldigi icin uyku seti,tavan lambasi ve haliyida ordan aldim takimi diye. Havlu seti,muslin bez ,ince ve kalin battaniye,pike oradan aldim.Bir de anne sirt cantasi.Ben de havuzlu han a gitmeyi düşünüyorum neleri ordan alabilirim ???
Aventin yeni doğanını aldım ben cam. İlerleyen aylarda sadece memesinin değişmesi gerekiyormuş tek meme ucu satılıyorBiberon nasıl aldınız
Ben 31. Haftamda cektiriyorim son aya birakmak istemedim iyice sisicem ve enerjim olmayacak diye ...aynen cnm bende bugun 13 kasim'a randevu aldim 34-35 haftalikken... insallah o gunleri gorebiliriz
Amin canım çok teşekkür ederizAy cok guzelmis bayildim! Gule gule kullanin
Çok teşekkür ederiz canım ben izmirdeyim hisarönünden 600 tl aldımAy çok güzelmiş
Güle güle kullansın inşallah
Nerden ve kaça aldın canım
Çok güzel yaa maşallah. Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 1892361
Biricik kızımın eşyaları. Allahm sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize
güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1892361
Biricik kızımın eşyaları. Allahm sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize
İnşallah canım inşallah hepimizÇok güzel yaa maşallah. Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Herşey i olmadan silip koyamıyorm yerine gerçekten çok çabuk dağılıyor hep baktığımız için :))güle güle kullanın canımbizim ıvır zıvırlarımızın görüntüsü de aynen bu şekilde tam toplayıp yerleştiriyorum sonra yine çıkarıp bakıyorum dağıtıyorum artık oda girilmez hal aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?