2016 Aralık Anneleri

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptirdim 104 çıktı çok şükür .. bebeğe alışveriş yaptık deterjan kıyafet falan aldım ne kaldı artık bilmiyorum siz neler aldiniz
benim ilk yüklemem 145 çıktı.3 gün aradan sonra bugün ikinci yüklemem yapıldı. çok şükür normal çıktı bu gün ki :)

Arkadaslar biraz farkli bisey sorcam ben son bir haftadr meyve yada bska bisey dedigimde dilim cok rahatsz oluyor diken diken biseyler batyr bir iki tanede yara gibi bisey kabardi sizdede oluyormu

Kızlar 4boyutlu ultrasona 6.ayında giren oldumu? Nezaman giriliyor?
3boyutlu ultrasona 18.haftamdagirdim.arkadasimda dediki ben 6aylik.hamileyken girdim bebeği būyūk gördūm 4boyutluda felan.
Bilgisi olan varmi

Kızlar bu diş ağrısı beni mahvetti.doktor çektirebilirsin diyor ama ben korkuyorum .
Antibiyotik kullanıyorum ana hiç ağrıyı kesmedi ne zormuş.düşük riskidevar zaten.ama duramasam çektiricem .çektirsem bir türlü çektirmesem bir türlü yirmilik diş ve azı dişi ama önce yirmilik diş çekilecek.offf....
Ne yapayım ben ...

Stres bebeğine daha çok zarar verecek cnn. Benim de 14. Haftada diş Ağrı'm olmuştu eğer antibiyotik ile geçmese mecbur çektirecektim. Allah yardımcın olsun

Stres bebeğine daha çok zarar verecek cnn. Benim de 14. Haftada diş Ağrı'm olmuştu eğer antibiyotik ile geçmese mecbur çektirecektim. Allah yardımcın olsun
Sen o zaman çektirmedin Can'ım
Off Allah beterinden korudun ama çektirincede
Bu sefer bişey olursa bebeğime (erken Doğum gibi)vicdan azabı beni mahveder .Allahım yardım et hakkımızda HAYIRLISINI versin.

Bende biberonu 1 + aldım ..ekstra dan emzigi 0+ aldım 2 tane varmış içinde. Çok oldu sanki. . Biberon ne zaman kullancaz ki

Eğer bebek emmezse o zmn. Benim kızım emmemişti, çok uğraştık ama maalesef. Çok inatçı çıktı, içimde kaldı yani, inşallah bu bebeğim emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…