Herkese iyi haftasonları :)
Ben biley soracağım siZe. Bir süredir karnımda sanki bişey periyodik olarak tık tık atıyor. Sanki nabız atar gibi düZenli aralıklarla oluyor. Her zaman değil ama bazen. Bebeğin hareketleri gayet iyi. Benekle bi alakası varmı bu durumun anlayamıyorum. Böyle bişey yaşayan var mı aramızda ??
HIçkırık canım ooo bende yaşıyorumHerkese iyi haftasonları :)
Ben biley soracağım siZe. Bir süredir karnımda sanki bişey periyodik olarak tık tık atıyor. Sanki nabız atar gibi düZenli aralıklarla oluyor. Her zaman değil ama bazen. Bebeğin hareketleri gayet iyi. Benekle bi alakası varmı bu durumun anlayamıyorum. Böyle bişey yaşayan var mı aramızda ??
Sağol canım.Akşamları çok ağrıyor.dayanamayacak gibi olursam gideceğim artkgeçmiş olsun
ilk hamileliğimde çok çekmiştim doktorum 3 aya kadar dayan demişti
4 ayda yine ağrımaya başladı dolgu yapıldı,iğneyi düşük dozda yapıyorlar endişe etme
Fotodan bahsediyorsun sanırım, haftaya randevumuz var.. Ben de fotoğrafçıya sordum ne zaman daha doğru diye, nasıl hissediyorsanız dedi. Kimisi 9 aylık geliyor hiç Karnı yok, kimi 5 aylık kocaman karnı var dedi :) benim göbüş Aldı başını gitti zaten
Bebeğin hıçkırığı olabilir mi? Benim ki halen sürekli hıçkırıyor :) o zaman göbüş hep tık tık yapıyor..
HIçkırık canım ooo bende yaşıyorumbüyük ihtimalle sırtı o anda göbeğine dayanmıştır hıçkırıyordur miniğin
EVET CNm kesinlikle hıçkırık ritmik bi şekilde bi 15 dk atıyo kalbi olamaz okadar yavaş atmıyo o yizden hıçkırık
Ya benimde aklıma hıçlırık geldi ama o kadar belirgin olurmu ki :)) eğer öyleyse çok tatlı bişey
bizimde dün kontrolümüz vardı 28 haftalık 1430 gr. benimde akıntım çok fazla .doktor kötü kokulu sarı yeşil renkte olmadıktan sonra bi sıkıntı olmaz dedi. akıntı için bi fitil verdi onu kullanacağımKizlar nasilsiniz iyi hafta sonlari. Biz oglusumh gorduk geldik. 29. Haftadayiz 1.520 kg 41.3 boyumuz :) herseyimiz iyimis :))) 3 hafta sonra tekrar goruselim dedi drmuz. Tek sikayetimiz artan akintimiz ve benim sirt agrilarim son 2 haftadir ...
Yok yok son aylara dogru artiyo zaten normal yani :)İnanırım :)) bebişleri görünce herşeyi unutuyoruzbendede öyle hatta sumu felan diye düşünmeyede başlamıştım kokuda renkte yok suyun içerisinde akıntı işte
Aman o fitilleri kullancagma bunu cekerm daha iyi. Gonderiosun onu ayaga kalkamiosun sabaha kdrda kalkmadan yatsan sabah kalkinca o gene akio her yeri batirio defalarca akio bi gunde degistirdigin camasirin sayisini unutuosun. Onla ugrascagma gunluk pedimi takar rahat ederm:)bizimde dün kontrolümüz vardı 28 haftalık 1430 gr. benimde akıntım çok fazla .doktor kötü kokulu sarı yeşil renkte olmadıktan sonra bi sıkıntı olmaz dedi. akıntı için bi fitil verdi onu kullanacağım
Ay cok guzelmis bayildim! Gule gule kullaninBen beşik tercih ettim içimde kalcaktı almasaydım hafif çok her yere götürcem gezdircem hemde çok güzell
Dün geldi kurdular Rabbim sağlıkla yatmayı nasip etsin kızıma.
Herkese iyi haftasonları :)
Biberonuda kesinlikle dr browns al gaz yapmiyor hava kabarciklari bibeornda kaliyor ben ondan alcmBiberon nasıl aldınız
Canim Philips avent aldım ama hani bunlar da 0 + , 1+ var ya siz kaç aldinizBiberonuda kesinlikle dr browns al gaz yapmiyor hava kabarciklari bibeornda kaliyor ben ondan alcm
Ay çok güzelmişBen beşik tercih ettim içimde kalcaktı almasaydım hafif çok her yere götürcem gezdircem hemde çok güzell
Dün geldi kurdular Rabbim sağlıkla yatmayı nasip etsin kızıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?