2016 Aralık Anneleri

Bebeğin hıçkırığı olabilir mi? Benim ki halen sürekli hıçkırıyor :) o zaman göbüş hep tık tık yapıyor..

HIçkırık canım ooo bende yaşıyorum büyük ihtimalle sırtı o anda göbeğine dayanmıştır hıçkırıyordur miniğin

geçmiş olsun
ilk hamileliğimde çok çekmiştim doktorum 3 aya kadar dayan demişti
4 ayda yine ağrımaya başladı dolgu yapıldı,iğneyi düşük dozda yapıyorlar endişe etme
Sağol canım.Akşamları çok ağrıyor.dayanamayacak gibi olursam gideceğim artk

Evet direk fotoğrafla ilgili yazdığına yanıt vermiştim :) 32.haftadan sonra başlıyoruz dedi bende karnımın en Kocaman haliyle çektireyim istiyorum o da bildiğimiz kış oluyor...henüz karar vermedim...kilo çok almadım ben ama ona rağmen benim de göbek aldı başını gitti...

Bebeğin hıçkırığı olabilir mi? Benim ki halen sürekli hıçkırıyor :) o zaman göbüş hep tık tık yapıyor..

HIçkırık canım ooo bende yaşıyorum büyük ihtimalle sırtı o anda göbeğine dayanmıştır hıçkırıyordur miniğin

Ya benimde aklıma hıçlırık geldi ama o kadar belirgin olurmu ki :)) eğer öyleyse çok tatlı bişey

Kizlar nasilsiniz iyi hafta sonlari. Biz oglusumh gorduk geldik. 29. Haftadayiz 1.520 kg 41.3 boyumuz :) herseyimiz iyimis :))) 3 hafta sonra tekrar goruselim dedi drmuz. Tek sikayetimiz artan akintimiz ve benim sirt agrilarim son 2 haftadir ...
bizimde dün kontrolümüz vardı 28 haftalık 1430 gr. benimde akıntım çok fazla .doktor kötü kokulu sarı yeşil renkte olmadıktan sonra bi sıkıntı olmaz dedi. akıntı için bi fitil verdi onu kullanacağım

Kizlar 4boyutlu ultrasona 6.ayında giren oldumu? Nezaman giriliyor?
3boyutlu ultrasona 18.haftamda girdim.arkadasimda dediki ben 6aylik. hamileyken girdim bebeği būyūk gördūm 4boyutluda felan.
Bilgisi olan varmi

Aman o fitilleri kullancagma bunu cekerm daha iyi. Gonderiosun onu ayaga kalkamiosun sabaha kdrda kalkmadan yatsan sabah kalkinca o gene akio her yeri batirio defalarca akio bi gunde degistirdigin camasirin sayisini unutuosun. Onla ugrascagma gunluk pedimi takar rahat ederm:)

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptirdim 104 çıktı çok şükür .. bebeğe alışveriş yaptık deterjan kıyafet falan aldım ne kaldı artık bilmiyorum siz neler aldiniz

Bebegin hickirigi olabilir canim. Banada oluyor doktorum normal demisti

Bizde dun niyahet yeni evimize tasindik. Yorgunluktan oluyorum. Gece ayagima kramp girdi aciyla uyandim, yorgunluktan oldu sanirim. Simdi daha ev yerlestirme var. Bebegime daha hicbirsey almadim, hep yeni eve tasinmayi bekledim. Artik bebek alisverislerine de baslicam :)

Bir de prima bez aldım kızlar premium 1 den 54 lu .. bebegim iri olabilir o yüzden bu kadar yeterli mi sizce 2 boy dan mi almsliyim artık? ?

Kızlar bebek odasına emzirme koltuğu
almayı düşünüyordm. ama bir arkadaş
çocuk odaları içinde josefin var dedi.
Biz sadece salonu kullanıyoruz oturma
odamız yok yani. Bazen eşli gelinince
özel konuşabileceğimiz bir tek mutfak var
masa olduğu için. Josefin oturabilmek için mantıklı ama siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…