2016 Aralık Anneleri

Bende aynı durumdayım diyetten dolayı yiyemiyorum herşey de gözüm kalıyor dışarı çıkmak falan istemiyorum resmen...
Günaydın anneler. Kızım artık rahat bırakmıyor acıkınca kalk kalk diye tepikliyor annesini. Şekerden dolayı diyet yapıyorum ama doymuyorum ki. Ne olacak bakalım halimiz böyle.

Bende aynı durumdayım diyetten dolayı yiyemiyorum herşey de gözüm kalıyor dışarı çıkmak falan istemiyorum resmen...
Geçen arkadaşlarla kahvaltı vardı. Açıkçası ballar reçeller çikolatalar gözümün önünde olup da yiyemeyeceğim için katılmak bile istemedim eskisi gibi yiyip içmek istiyorum ben yaaaa

Geçen arkadaşlarla kahvaltı vardı. Açıkçası ballar reçeller çikolatalar gözümün önünde olup da yiyemeyeceğim için katılmak bile istemedim eskisi gibi yiyip içmek istiyorum ben yaaaa

Dua ediyorum inşallah gebelikten sonra son bulur tabii doktorum ilerisi için risk teşkil ediyorsun gebelikte çıktıysa ilerleyen dönemde de çıkması muhtemel dedi yani hep şüpheyle yiyeceğim o balları pekmezleri...nezle oldum ama yeterince meyve bile yiyemiyorum ilaç zaten içemiyorum...Allah yardımcımız olsun...

Günaydınn .kasımın başında hazirlamayi düsünüyorum ben de. Simdi hazirlarsam eşim arabada gezdirir durur diye korkuyorum

Aynen canım ya ben bu hafta pijama takımı , emzirme sütyen i ve kilodumu alıcam sonra bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülücem hazır olsun inşallah zamanlı doğumlar versin Rabbim

Canım ben yaptırmak istiyorum birkaç kişiyle görüştüm fiyat aldım...doğum ve hamilelik bir arada paketleri varmış ama soğuk olacak çekimler Nasıl olur diye tereddütlerim var...
canım hangi şehirdesin ben de yaptırmak istiyorum ne kadara yapıyorlar bilgi verirsen ben de araştırıcam da :)

Iyi haftalar kızlar
Bişey sorcam biberon ve emzikleri nasıl hazırlıyoruz tarif edermisiniz sıcak suda mı bekletmek gerekiyor hiç bilgim yok youtube baktım göremedim

Merhaba, herkese iyi haftalar
Bugün itibaren 29+0 hamileyim..
Gecen hafta bebegimin hareketlerini cok net hissediyordum sonra döndü mü bilmiyorum asagida cok baski hissetmeye basladim daha sık lavobaya cikiyorum.. Ama suan hareketleri sadece kasilma gibi yani disardan bile gorunmuyor ve cok nadir randevum 7 ekim acaba kafasi asagida oldu da ondan mi cok tedirgin oldum belki yasayan tecrubeli vardir lutfn yardimci olabilir mi

bence çok saçma hiç almaya gerek yok, o kadar bebeği olan insan gördüm hiç evde kocaman bir ünite görmedim:) annem de kardeşimi hep yerde değiştirirdi

Ben de dün israr ettim gidip kalanlarin birazini daha tamamladik. Süt pompasi, Termometre, Küvet, Deterjan, Emzik, Tarak, Gögüs kalkani gibi ivir zivirlar. Esim hala cok acelecisin vakit var diyor ama ben rahat edemiyorum bitirmeden.
ya iyi yapmışsın benim de eksiklerim var tamamlamadım diye içim rahat değil oturup listemin üzerinden geçmem lazım. hemde çok erken değil artık son aylardayız allah korusun acil bir durum olursa herşey hazır olsun dimi.

canım gözün aydın bebişine bir an önce tamamen kavuş inşallah nasıl bebeğin şu anda her gün görüyorsundur değil mi

kızlar selam haftasonu kontrolüm vardı. doktor 4 tane iğne yazdı erken doğumu engelleyici. çok minyon olduğum için erken doğum olabilir dedi yani vücut taşımayablirmiş sanırım çok büyük bir risk yok ama olabilir de. canım sıkıldı biraz. karnımı çok gergin ve sert buldu. sizin de karınlarınız bu kadar sert mi?

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Güzel bir hafta olsun inşallah.

Iyi haftalar kızlar
Bişey sorcam biberon ve emzikleri nasıl hazırlıyoruz tarif edermisiniz sıcak suda mı bekletmek gerekiyor hiç bilgim yok youtube baktım göremedim
Canım ben biberon için özel deterjanla yıkıyorum ve sterilizasyon makinem var aynı zamanda süt ve mama ısıtılıyor. Sterilize ediyorum. Normalde yıkayıp en az 5 dakika suda kaynatmak lazım. İstersen sabun tozuyla da yıkayabilirsin. Bir de biberon yıkama fırçaları yıkarken çok rahat oluyor, tavsiye ederim.

ne kadar minyonsun ki canım.. benim de gergin karnım ama bununla ilgili hiçbişey söylemedi doktorum
hemen moralini bozma bence. tahmin yürütmüş sadece galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…