2016 Aralık Anneleri

Hıçkırıyordur bebeğin annesi. Bana da oldu geçenlerde.

Güle güle oturun canım. Ağız tadıyla, bebeğinizle çok güzel günleriniz olsun inşallah.

Geçmiş olsun birşey olmamıştır merak etme. Bende de genel olarak uykusuzluk yok ama gece tuvalete kalkarsam uykum kaçıyor, tekrar zor uyuyorum. Yatmaya yakın su içmemeye çalışıyorum o yüzden.

Eşimle kavga ettik annesi yüzünden. Çıktı gitti evden.çok kötü oldum. Anneler hakkında konusuoduk bi arkadaşın annesi geldiğinde yardimci olmuomus kız hamile tüp bebek. Diye onu konusuoduk.daha kV den hiç bi fayda görmedim herseye karışır ama.sonra dediki benim annem de yardım eder iyidir dedi bende dili de olmasa iyi dedim . Bi daha annem hakkında konuşma dedi çıktı gitti ben mi hatalıyim şimdi kendileri de herzaman bundan şikayetçi

Ben ne yapayım da bu sınırı üzüntüyü atayım şimdi Bebeğimi etkilemeye ne hakkım varki
Ay anneleri konusunda bi tuhaflar gerçekten hiç kafana takma kendinide bebişinide üzme çıksın gitsin öecbur gelecek şimdi sakla bunları bebişini doğur sonra acısını çıkarırsın benim plankm o yönde

Bugün itibarı ile hantallastigimi hissediyorum bu böyle'olmaz.bu akşamdan itibaren plates yapmaya karar verdim. Yürüyüşüm bile değişti. daha çok erken bence. Bakalım faydasını görecek miyim

Beşiğiniz çok güzelmiş :), nereden ve kaça aldınız acaba?
Almila mobilyadan aldık. Bebek odası(beşik iki kapılı dolap şifonyr) olarak 2 bin 100 tuttu.tek tek de alınıyor. Tek sıkıntısı tekkatlı olusu hep en alt kat. ama ileride ön paneli çıkarırım 130 cm boyu zaten.

Merhaba herkese :)
Ay son günlerde cok geriliyorum artik. Midem icin yer kalmadi, yemekten sonra cok rahatsiz oluyorum. Gaz, agri oluyor. Bir de sürekli sertlesiyor karnim aksamlari. Cok kasilma yasiyorum. Aslinda karnim koskocaman olmadi ama yine de rahatsizlik oluyor.
Fotograf icin ben de randevu aldim, sanirim 33 e falan denk gelecek. 30-36 arasinda öneriyorlar.

Fiyatları iyiymiş ben büyüyen beşik ve park yataktan hoşlanmıyorum da sizinki gayet ideal boyutlarda :) güle güle kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…