Hıçkırıyordur bebeğin annesi. Bana da oldu geçenlerde.Herkese iyi haftasonları :)
Ben biley soracağım siZe. Bir süredir karnımda sanki bişey periyodik olarak tık tık atıyor. Sanki nabız atar gibi düZenli aralıklarla oluyor. Her zaman değil ama bazen. Bebeğin hareketleri gayet iyi. Benekle bi alakası varmı bu durumun anlayamıyorum. Böyle bişey yaşayan var mı aramızda ??
Güle güle oturun canım. Ağız tadıyla, bebeğinizle çok güzel günleriniz olsun inşallah.Bizde dun niyahet yeni evimize tasindik. Yorgunluktan oluyorum. Gece ayagima kramp girdi aciyla uyandim, yorgunluktan oldu sanirim. Simdi daha ev yerlestirme var. Bebegime daha hicbirsey almadim, hep yeni eve tasinmayi bekledim. Artik bebek alisverislerine de baslicam :)
Uzanma koltuğu ben de çok severim ama sanki koltuk ve puf daha kullanışlı gibi geliyor bana.kızımın odasında olacak. emzirme koltuğu çok mu fuzuli kaçacak bilemedm.hangisi ni tercih ederdiniz.
Eki Görüntüle 1892212
Eki Görüntüle 1892213
Geçmiş olsun birşey olmamıştır merak etme. Bende de genel olarak uykusuzluk yok ama gece tuvalete kalkarsam uykum kaçıyor, tekrar zor uyuyorum. Yatmaya yakın su içmemeye çalışıyorum o yüzden.Günaydın canım hayırlı sabahlar gerçi bu ne güzel uyuyabilen annişler ya ben 3 ye kalktım muz süt kurabiye yedim yok en sonunda sabah ezanıyla kalkıp kek börek yaptım can sıkıntısından sinirlerim bozuldu uyuyamıyorum sanki enerji patlaması var içimde tıkır tıkır çalışıyor napıyorsun oğlum anlamıyorum ki bide bişey alırken yere çömeldim o esnada pat diye oturdum popo üstü bişey olur mu
Ay anneleri konusunda bi tuhaflar gerçekten hiç kafana takma kendinide bebişinide üzme çıksın gitsin öecbur gelecek şimdi sakla bunları bebişini doğur sonra acısını çıkarırsın benim plankm o yöndeBen ne yapayım da bu sınırı üzüntüyü atayım şimdi Bebeğimi etkilemeye ne hakkım varki
Benim ki de öyle canım annesi konusunda çok hassas. Takma kafana ben umursamyrm artıkBen ne yapayım da bu sınırı üzüntüyü atayım şimdi Bebeğimi etkilemeye ne hakkım varki
Beşiğiniz çok güzelmiş :), nereden ve kaça aldınız acaba?Eki Görüntüle 1892361
Biricik kızımın eşyaları. Allahm sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize
Almila mobilyadan aldık. Bebek odası(beşik iki kapılı dolap şifonyr) olarak 2 bin 100 tuttu.tek tek de alınıyor. Tek sıkıntısı tekkatlı olusu hep en alt kat. ama ileride ön paneli çıkarırım 130 cm boyu zaten.Beşiğiniz çok güzelmiş :), nereden ve kaça aldınız acaba?
Ne zordur. Yardım edecek kimse var mı?Bizim evde de tadilat var su borusunda kaçak vardı alçı boya her taraf battı cinnetteyim
Fiyatları iyiymiş ben büyüyen beşik ve park yataktan hoşlanmıyorum da sizinki gayet ideal boyutlarda :) güle güle kullanın :)Almila mobilyadan aldık. Bebek odası(beşik iki kapılı dolap şifonyr) olarak 2 bin 100 tuttu.tek tek de alınıyor. Tek sıkıntısı tekkatlı olusu hep en alt kat. ama ileride ön paneli çıkarırım 130 cm boyu zaten.
Güle güle kullaan canımm
Annemin komşusu yapıyor cnm..Çok şık görünüyor, nereden aldın ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?