- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Ben beşik tercih ettim içimde kalcaktı almasaydım hafif çok her yere götürcem gezdircem hemde çok güzell
Dün geldi kurdular Rabbim sağlıkla yatmayı nasip etsin kızıma.
Elma Şekerim, çok güzelmiş, güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Ben de aldım bu beşiklerden, sadece içindeki nevresimi,tülü farklı. Çok şirin, salona koyacağım hatta ilk zamanlar misafir falan geldiğinde içinde olsun, yatak odasında da bebek arabasının sabit portbebesi var kocaman onu kullanırım yatağımın başında diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
İyi geceler arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum. Bugün sürekli belim ağrıdı ve halen ağrıyor. Şiddetli baş ağrım var karnım çok sert.
Sizlerde de böyle bir durum oldu mu?
Canım geçmiş olsun, bel ağrısı çok normal bende de var. Gece sola yatıyorum, sonra olmuyo sağa dönüyorum, tekrar sola, etrafımda 7-8 yastıkla yine de ağrı oluyor. Karnımda da bebek ne tarafta ise sertlik oluyor. Baş ağrısı ara ara oluyor bende. O da bütün gün ofiste bilgisayar başında diye düşünüyorum yorgunluktan. Dinlenince geçiyor. Senin belki migrenin varsa ondan olabilir mi?
Herkese iyi haftasonları :)
Ben biley soracağım siZe. Bir süredir karnımda sanki bişey periyodik olarak tık tık atıyor. Sanki nabız atar gibi düZenli aralıklarla oluyor. Her zaman değil ama bazen. Bebeğin hareketleri gayet iyi. Benekle bi alakası varmı bu durumun anlayamıyorum. Böyle bişey yaşayan var mı aramızda ??
Kein hıçkırıktır canım o. Çok tatlı birşey hissediyor olmak bunu, bende de çok oluyor.
Kizlar 4boyutlu ultrasona 6.ayında giren oldumu? Nezaman giriliyor?
3boyutlu ultrasona 18.haftamda girdim.arkadasimda dediki ben 6aylik. hamileyken girdim bebeği būyūk gördūm 4boyutluda felan.
Bilgisi olan varmi
Merhaba canım. Şimdi benim bildiğim senin 18. haftada girdiğin detaylı usg. Yani doktorun 3 boyutluda da bakabilir, 4 boyutluda da, normal usg siyah beyazda da bakabilir. Yani makinası ile alakalı birşey.
Bende mesela detaylı usg yapılırken, siyah beyaz bakıldı. Ama kendi doktorumun makinesi 4 boyutlu. bana istediğin zaman bebeğin pozisyonu da uygunsa 4 boyutlu bakabiliriz dedi. 31. haftaya geldik, benim doktorum ne zaman istesek renkli 4d gösteriyor bebişi. DOktorunun imkanlarına ve senin onunla olan iletişimine bağlı birşey 4 boyutluda görebilmek.
Biberon nasıl aldınız
Biberon avent natural newborn set aldım ben canım. SÜt pompam avent olduğu için uyumlu olsun dedim. Bir de Türkiye'de olmayan Tommee Tippee kolik önleyici biberonlar var. Ben onlardan da aldım. İngiltere'de aventten çok bu ürün tutuluyormuş. Çok tavsiye edildi. İmkan varsa internetten falan getirtebilirsin.
İmkan varsa ben sallanan sandalyeyi tercih ederdim canım. Hem çok daha rahat hem sallanıyor. Josefin ile uzanmak şık duruyor evet ama sıradan bir koltuğa da uzanabilirsin ama sallanamazsın. Yerim olursa sallanan koltuk alacağım benkızımın odasında olacak. emzirme koltuğu çok mu fuzuli kaçacak bilemedm.hangisi ni tercih ederdiniz.
Eki Görüntüle 1892212
Eki Görüntüle 1892213
Arkadaslar biraz farkli bisey sorcam ben son bir haftadr meyve yada bska bisey dedigimde dilim cok rahatsz oluyor diken diken biseyler batyr bir iki tanede yara gibi bisey kabardi sizdede oluyormu
Canım bu anlattığın durum bende çok sıcak birşey içtikten sonra damağım dilim şişmiş gibi oluyor o zaman yemekte zorlanıyorum birşeyler. Diğeri de ağzında aft çıkmış muhtemelen. O nedenle rahatsız ediyordur. Karadut suyu iyi gelir diye biliyorum. Çok geçmiş olsun.
Günaydın canlaaray kasım annelerine baktım doğum yapanlar , kasılma ve sancıları başlayanlar olmuşş Allah yardımcıları olsn korktum açıkcası bizde bu ay sonu çantaları hazırlasak mı hazırda dursun
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım. Ufak ufak bebeğin çamaşırları da yıkayıp, ay sonuna tas tamam olayım, acil durum çantam hazır olsun diye düşünüyorum. inşallah vakitlice gelsin bebişler ama biz de hazırlıksız yakalanmayalım.