Yaptık dediğine göre bitti herhalde. Şimdi bol bol dinlen annesi.Çokta kimse yok eşimle beraber yaptık yorgunluktan ölümsüz
Ben friendly marka kullanıyorum. Nuk marka da kullandım. İkisinden de memnun kaldım.Yaa ben almadım o fırçalardan alsaydım keşke sıcak suda kaynatırım ama biberon deterjanından bile haberim yoktu
Galiba biberon deterjanından alıcam canım sadece sıcak suda kaynatmak olmıycak sterilizatör falan yeni duydum bi araştırayım
Tamam canım Sağol bundan alayım o zaman bende sürekli yıkancak zaten gerekli bişey fırça da alayımBen friendly marka kullanıyorum. Nuk marka da kullandım. İkisinden de memnun kaldım.
Ne kadar fiyat verdiler??
Güle güle oturun canım. Ağız tadıyla, bebeğinizle çok güzel günleriniz olsun inşallah.
Kızlar bu kundakla ilgili fikri olan var mı? Kullananlar çok memnun kalmışlar Avrupa'da çok kullanılıyormuş...kızıma almayı düşünüyorum...
Iyi haftalar kızlar
Bişey sorcam biberon ve emzikleri nasıl hazırlıyoruz tarif edermisiniz sıcak suda mı bekletmek gerekiyor hiç bilgim yok youtube baktım göremedim
Kızlar hastane cikisimida aldım
Kızlar hastane cikisimida aldım
Canim buna tulum da lazım mi ??Çoraplarını yesinler onun. Benimkinde corap yok. Alsam mi yanima acaba?
Tulum degil de icine zibin oluyo. Üstüne de altli üstlü takim. Gerisi ne olursa olsun giydirmiyoruz dedi kardesim. Kardesim hemsire bu arada. Ama altli ustlu takim yerine tulum oluyo bazi setlerde galibaCanim buna tulum da lazım mi ??
Benim ki de altlı üstlü takım cnm.mevlut takimi aldinmi peki.Tulum degil de icine zibin oluyo. Üstüne de altli üstlü takim. Gerisi ne olursa olsun giydirmiyoruz dedi kardesim. Kardesim hemsire bu arada. Ama altli ustlu takim yerine tulum oluyo bazi setlerde galiba
Cnm mevlut takimi aldın mi sen .Günaydın anneler yeni güzel bir gün daha. Doktorum 21 ekimde gel dedi. Duruma göre çalışabilir raporu ya da izin için 32. haftaya girdiğinizi gösteren raporu vermem için dedi. Bakalım iki hafta sonra hala çalışmak isteyecek miyim. Oturup kalkmada bile sıkıntı yaşıyorum.Ama Allah büyük az kaldı bebeğimi düşününce herşeye değer diyorum
Hala haStane çıkışı alamadım :) karar veremiyorum. Süslümü alsam yoksa sade mi diye.
Benim ki de altlı üstlü takım cnm.mevlut takimi aldinmi peki.
Günaydın, Ben de aynı durumdayım. 14 ekimde randevum var ama çalışmak istiyor muyum bilmiyorum. Bir yandan evde sıkılır mıyım diye düşünüyorum diğer yandan da hazırlıklarımı rahat rahat yaparım diye bırakmak istiyorum. Bakalım hayırlısıGünaydın anneler yeni güzel bir gün daha. Doktorum 21 ekimde gel dedi. Duruma göre çalışabilir raporu ya da izin için 32. haftaya girdiğinizi gösteren raporu vermem için dedi. Bakalım iki hafta sonra hala çalışmak isteyecek miyim. Oturup kalkmada bile sıkıntı yaşıyorum.Ama Allah büyük az kaldı bebeğimi düşününce herşeye değer diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?