2016 Aralık Anneleri

Ben friendly marka kullanıyorum. Nuk marka da kullandım. İkisinden de memnun kaldım.

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-03-19-34-34-1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bu kundakla ilgili fikri olan var mı? Kullananlar çok memnun kalmışlar Avrupa'da çok kullanılıyormuş...kızıma almayı düşünüyorum...

Avrupa da yasıyorum, hiç böyle birşey görmedim
Çok boğucu durmuyor mu, burda doktorlar tavsiye etmiyor zaten, eldiveni bile..

Iyi haftalar kızlar
Bişey sorcam biberon ve emzikleri nasıl hazırlıyoruz tarif edermisiniz sıcak suda mı bekletmek gerekiyor hiç bilgim yok youtube baktım göremedim

Yeni aldıklarını 5 dk kaynamış suda bekletmem yeterli cnm. Zaten içeriğinde yazıyor nasıl steril edeceğin. Benim ayrıca Philips steril aletim var elektrikli. Kullandıktan sonra da biberonları Nuk un temizleme deterjanı ve biberon fırçasıyla temizleyip sıcak sutla duruluyorum. Bebekken hergün sterilize etmek doğrusu, şimdi kızım Büyüdü 1,5 Yaşında, haftada bir yinede sterilize ediyorum emzik ve biberonlarını,,

Tulum degil de icine zibin oluyo. Üstüne de altli üstlü takim. Gerisi ne olursa olsun giydirmiyoruz dedi kardesim. Kardesim hemsire bu arada. Ama altli ustlu takim yerine tulum oluyo bazi setlerde galiba
Benim ki de altlı üstlü takım cnm.mevlut takimi aldinmi peki.

Günaydın anneler yeni güzel bir gün daha. Doktorum 21 ekimde gel dedi. Duruma göre çalışabilir raporu ya da izin için 32. haftaya girdiğinizi gösteren raporu vermem için dedi. Bakalım iki hafta sonra hala çalışmak isteyecek miyim. Oturup kalkmada bile sıkıntı yaşıyorum.Ama Allah büyük az kaldı bebeğimi düşününce herşeye değer diyorum

Cnm mevlut takimi aldın mi sen .

Kızlar bu arada doğumdan sonra hemen korse mi giymek lazım. nasıl bir korse almamız lazım. alanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim

Ben
Günaydın, Ben de aynı durumdayım. 14 ekimde randevum var ama çalışmak istiyor muyum bilmiyorum. Bir yandan evde sıkılır mıyım diye düşünüyorum diğer yandan da hazırlıklarımı rahat rahat yaparım diye bırakmak istiyorum. Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…