Kızlar bu arada doğumdan sonra hemen korse mi giymek lazım. nasıl bir korse almamız lazım. alanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim
alt açma minderi olabilir veya alt açma bezi olabilir. ben alt açma bezi aldım o kesin lazım zaten yoksa ortalık yeri mi temizlicez :) bide böyle tek kullanımlıklar oluyo onlardan mı alsam bi pakette 10 tane fln. bi süre sonra alt açma bezini yıkamakla uğraşamazsın diyolarNormal küvet aldim zaten :) Belki bir de alt acma minderi alirim.
Yaa ben almadım o fırçalardan alsaydım keşke sıcak suda kaynatırım ama biberon deterjanından bile haberim yoktu
Galiba biberon deterjanından alıcam canım sadece sıcak suda kaynatmak olmıycak sterilizatör falan yeni duydum bi araştırayım
Ben de senin gibiyim, minyonum ve karnim baya sert. Sadece karnim cikti. Ama doktorum böyle bir sey söylemedi. Rahim agzi uzunlugu iyiymis (4cm) o yüzden sorun yok dedi.
Süt pompasi olarak ben lansinoh elektrikli aldim.
Evet bu tarz kundaklar cok kullaniliyor burada, herkes tavsiye ediyor cok. Cok daha rahat ve uzun uyuyorlarmis. Ben senin gönderdiginden görmemistim. Fotografini gönderdigim tarzda olan daha fazla kullaniliyor.
kundak ilk aylarda çok öneriliyor canım hatta avrupada da son yapılan araştırmalarda öneriliyor yani buranın eski geleneği anlamında değil:) yarım kundak yapıcaksın ama tam değil bacakları serbest olacak kalça çıkığı olmasın diye. ellerini yapıcaksın ilk aylarda anne rahminden yeni çıktığı için alışamıyormuş ve böyle sıkı sarınca kendini daha güvende hissediyormuş. mahallenin en mutlu bebeği kitabını tavsiye ederim bu konuda harvey karp'ın:)Avrupa da yasıyorum, hiç böyle birşey görmedim
Çok boğucu durmuyor mu, burda doktorlar tavsiye etmiyor zaten, eldiveni bile..
güle güle kullansın bebişinn :) 1 tane yeter mi acaba bende 1 tane aldım ama bilmiyorumKızlar hastane cikisimida aldım
olabilir zaten yatış fln vermedi halen işe gidip geliyorum çok büyük risk olsa söylerdi sanırım. zayıflık da erken doğum nedenlerinden biriymiş. benim hiçbi yerim kilo almadı sadece kocaman göbeğim var 49 kilo ile hamile kaldım 56 yım şu anda ama vücut yapım çok ince, başka 49 kilolar benden daha yapılı görünüyo. bunun sorun olacğaını hiç düşünmemiştim herkes sadece göbeğin çıkmış ne güzel diye seviyodu:)
ekonomistgonul sağol canım önlem amaçlı sanırım inşallah dediğin gibi sıkıntı olmaz çok rüyalar gördüm 35 e kadar gelmişiz seviniyodum ama uyandım 28. haftamdayım hala:)
Ben
Günaydın, Ben de aynı durumdayım. 14 ekimde randevum var ama çalışmak istiyor muyum bilmiyorum. Bir yandan evde sıkılır mıyım diye düşünüyorum diğer yandan da hazırlıklarımı rahat rahat yaparım diye bırakmak istiyorum. Bakalım hayırlısı
bende çalışmak istiyorum. gündüz ağrılarım çok yok gece uyumakta sıkıntı çekiyorum sırt ağrım çok oluyo. dün resmen yastıkların üzerinde uyudum çapraz şekilde eşim de uyumaya evin neresine gitti bilmiyorum zavallım:)ben de aynı durumdayım. 2 hafta sonra iznim başlıyo. bazen diyorum çalışayım. sonra ağrılarım aklıma geliyor, bırakayım diyorum.. 32de bırakıcam ben sanırım. artık ağrılar zorluyo beni
ay canım boşver senden önce ben doğururdum öyle olsa. 52 kiloyum şu an :)
doktorum kilo alışıma da bebeğe de gayet iyi dedi. bende de top gibi bi göbek var sadece.
vücut yapım zayıftır. kemiklerim ince falan. tek eksisi bel ağrısı çok oluyor. bu bel iyi bile taşıyor bence bu göbeği
Şimdi durumun nasıl peki iyi ki aldım diyor musun. Ruh halini merak ettim :)günaydın anneler ben çalışabilir raporunu aldım
ee ne guzel ıste dogumdan sonra cocugunla daha ck vakıt gecırcen bende memurum ınsanın canı ıse dahı gelmek ıstemıyor ama sonrasını da dusununce sabret dıyosungünaydın anneler ben çalışabilir raporunu aldım
Evet canım şimdi yapıyorum ayırdım bütün biberonların parçalarını sıcak suda kaynatcam 5 dk sonra kullanıma hazır hale gelmiş olucak o da çıksın aradan ..Yeni aldıklarını 5 dk kaynamış suda bekletmem yeterli cnm. Zaten içeriğinde yazıyor nasıl steril edeceğin. Benim ayrıca Philips steril aletim var elektrikli. Kullandıktan sonra da biberonları Nuk un temizleme deterjanı ve biberon fırçasıyla temizleyip sıcak sutla duruluyorum. Bebekken hergün sterilize etmek doğrusu, şimdi kızım Büyüdü 1,5 Yaşında, haftada bir yinede sterilize ediyorum emzik ve biberonlarını,,
ben haftaya alacam çalışabilirigünaydın anneler ben çalışabilir raporunu aldım
canım sende mi rapor aldınGünaydın güzel hamişler,
Ben de çalışabilir raporu aldım. SOn iki hafta zorunlu izne ayrılıcam. İnşallah o zamana kadar sıkıntısız gelebilirim.
Benim merak ettiğim, doktor raporunda benim beklenen doğum tarihim mesela 11.12.2016 yazıyor. Bebiş atıyorum 05.12.2016 da geldi. O bir haftayı aktaracaklar mı yoksa yiyecekler mi? Yada bebiş beklenenden sonra gelirse nasıl oluyor bu izni aktarma durumu?
31'i doldurman 32 den gün alman yeterli canımben haftaya alacam çalışabiliri
32+2 de olmuş oluyorum
seninki erken değil mi ?
erken doğum yaparsan kalan günlerinin hepsi doğum sonrasına aktarılıyor. ücretli izin hakkın toplamda eksilmiyor canımGünaydın güzel hamişler,
Ben de çalışabilir raporu aldım. SOn iki hafta zorunlu izne ayrılıcam. İnşallah o zamana kadar sıkıntısız gelebilirim.
Benim merak ettiğim, doktor raporunda benim beklenen doğum tarihim mesela 11.12.2016 yazıyor. Bebiş atıyorum 05.12.2016 da geldi. O bir haftayı aktaracaklar mı yoksa yiyecekler mi? Yada bebiş beklenenden sonra gelirse nasıl oluyor bu izni aktarma durumu?
ben haftaya alacam çalışabiliri
32+2 de olmuş oluyorum
seninki erken değil mi ?
canım sende mi rapor aldın
ben mi yanlış hesapladım ki bana 11 ekimde gel çalışabilir al dediler
11 ekim de 32+2 oluyorum
Tamam canım teşekkürler. Vaktince gelsin kuzucuklar inşallah.erken doğum yaparsan kalan günlerinin hepsi doğum sonrasına aktarılıyor. ücretli izin hakkın toplamda eksilmiyor canım
Avrupa da yasıyorum, hiç böyle birşey görmedim
Çok boğucu durmuyor mu, burda doktorlar tavsiye etmiyor zaten, eldiveni bile..
oyle tabi ama cok zorlanıyorum artık egitimler toplantılar hic bitmeyen istekler agır geliyor artıkee ne guzel ıste dogumdan sonra cocugunla daha ck vakıt gecırcen bende memurum ınsanın canı ıse dahı gelmek ıstemıyor ama sonrasını da dusununce sabret dıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?