2016 Aralık Anneleri

Kaynattım sıcak suda canım teşekkür ederim

Benim de pek bir bilgim yok ama bence şöyle işliyordur sistem. İzne hangi haftadan itibaren ayrılıyorsan ayrıldığın günden itibaren 16 haftalık iznin var bitince dönüyorsun.ister bebek bu 16 haftanın ortasında doğsun isterse ayrıldıktan bir hafta sonra. ona bakmazlar

31'i doldurman 32 den gün alman yeterli canım
ANLAMADIM BU İŞİ
BANA TAM 32 DE GEL DEDİLER
BUGÜN 31+2 YİM
ERKENDEN ALMAK İSTEMEM

ANLADIM CANIM
ORASI TAMAMIYLA FARKLIYMIŞ

İzin aktarılıyor canım mesela 37 de ayrıldın bir hafta sonra doğum yaptın diyelim toplam 15 hafta izin kullanıyorsun doğum sonrasında. Bebişin gelmesini ortalama 40 hafta olarak hesapladıkları için 40 haftada doğurursan 13 hafta izin kalıyor. Eğer Bebek gecikirse 20 gün kadar müsaadesi varmış, 42. Haftada bile doğum olsa yine 13 hafta izin Hakkın devam ediyormuş, bende merak ettiğim için doktoruma sormuştum o bana böyle söyledi. Benim de 32. Hafta 19 ekim de başlıyor, düne kadar çalışırım diye düşünüyordum ama dün iş yerinde çok yoruldum, bilmiyorum Nasıl dayanacağım dünkü gibi olursam

Çok teşekkür ederim canım. Bilmiyorum bende son ana kadar çalışayım da sonrasında kullanayım izinleri istiyorum ama gün günü tutmuyor. Yürürken otururken bile daha ağırlaştığımı hissediyorum her geçen gün. Allah'tan yaz ayları bitti, bizim hamileliğin zor günleri serin havalara denk geliyor. Yoksa sıcaklarda işimiz çok daha zordu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kıbrısı bilmem ama adana halen çok sıcak
sadece deli sıcak değil ama çok sıcak

ayy kizlar valla turkiye hala sicaksa Allah yardimciniz olsun. ben bu yaz coook bunaldm sicaklardan. Suan mis gibi baddaniyeme sarilip oturabiliyorum

doğum tarihlerimiz aynı bende şuanda o ikilemdeyim ama hergün dahada zorlaşıyor çalışmak. bence en mantıklısı biraz istirahat biraz hazırlıkla geçirmek gibi eliyor banada.

Taze anneyim ben daha cnm :) ilk bebekte heyecan daha Bambaşka oluyor, kızım 1,5 Yaşında. Tüm seminerlere, doğum kurslarına vs katıldık. Eşim bu konuda çok daha titizdi, benim gidemediğim zamanlar o gitti. Belki doktordan doktorada da fark var biliyorsun, hepsi bazen aynı görüşte olmuyor. Doğumumda ablam yanımdaydı, kızım emmedi, yok dedi ben buna kundak yapıcam, yaptık da, kıyametler koparıyordu. Burada eve ebede geliyor yardım Amaçlı, onlar da tavsiye etmiyordu. Ablam onların yanında bazen sarıyordu, gülüyorlardı :) evet dediğini duymuştum, kendi kollarından korkabiliyorlarmış ilk Başlarda, ama sımsıkı sarma taraftarı değilim bende. Eskiler hiç kundaktan çıkarmıyorlardı onu da biliyorum, söylüyorlar da! Benim kızım çok inatçı çıktı, kitap ta yazanlar falan kar etmedi, herşeyi araştırıyordum. Şimdi yanımızda yatmaktan vazgeçiremiyoruz, denedim tüm yazanları ana ııı ıhhhh söylemlerle, yapılanlar birbirini tutmuyor. Her bebek Bambaşka.. Çok istiyorum bu bebişim emsin, kolik olmasın, sakin olsun, kucakta durmayı bilsin.. Çok mu istiyorum :)

kıbrısı bilmem ama adana halen çok sıcak
sadece deli sıcak değil ama çok sıcak
Dün akşam 6 gibi evin içi 33 dereceydi Güldenciğim. Kıbrıs da hala çok sıcak. Denize rahat girilir yani. AMa Adanalı arkadaşlarımın karşılaştırmasına göre, sıcaklığımız aynı olsa da, siz de daha bunaltıyormuş. Allah yardımcımız olsun, bu yaz çok zorlandım ben, klima denen şey olmasa baygınlık geçirirdim heralde :)

akşam çok sıcaktı
eşim namaz kılarken klimayı açtı düşün
Öğlenleri özellikle çok sıcak
sadece sabaha karşı ve sabhları düzeldi baya
ben bu sene yandığım kadar hiç yanmadıydım
içimizdeki ısıtıcı da çalışmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…