Ben evdeyim okula hiç başlamadım. Çok sıkılıyorum evde. Temizlik yapıyorum Sıkıntıdanben de aynı durumdayım. 2 hafta sonra iznim başlıyo. bazen diyorum çalışayım. sonra ağrılarım aklıma geliyor, bırakayım diyorum.. 32de bırakıcam ben sanırım. artık ağrılar zorluyo beni
evet doğum sonrası bebekle vakit geçirmek çok güzel ancak şu aşamada da kendimize yüklenip belki erken doğumu tetikleyecek risklere giriyoruz onu da bilemiyorum. Sonuçta şu çalışma düzeninde bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya odasıyla ilgilenmeye hiç ama hiç vaktim yok. Olur da kasım ortası gelmek isterse 37. haftalarda o takdirde hiçbir hazırlığımı yapamamış olacağım. ve doğumdan sonra çok yorgun olacağız biraz ayakları uzatıp dinlenme fikri de kulağa hoş geliyor..doğum tarihlerimiz aynı bende şuanda o ikilemdeyim ama hergün dahada zorlaşıyor çalışmak. bence en mantıklısı biraz istirahat biraz hazırlıkla geçirmek gibi eliyor banada.
akşam çok sıcaktı
eşim namaz kılarken klimayı açtı düşün
Öğlenleri özellikle çok sıcak
sadece sabaha karşı ve sabhları düzeldi baya
ben bu sene yandığım kadar hiç yanmadıydım
içimizdeki ısıtıcı da çalışmaya başladı
Ben evdeyim okula hiç başlamadım. Çok sıkılıyorum evde. Temizlik yapıyorum Sıkıntıdan
ben haftaya alacam çalışabiliri
32+2 de olmuş oluyorum
seninki erken değil mi ?
canım sende mi rapor aldın
ben mi yanlış hesapladım ki bana 11 ekimde gel çalışabilir al dediler
11 ekim de 32+2 oluyorum
bebeler alışsın şimdiden klimaya :)Gerçekten de öyle canım. Gece gündüz klima çalıştırdık, hafta sonu dahi dışarıya eşimle şöyle gezelim diye çıkamadık sıcaktan, kaynıyordu her yer. Denize zaten akşam 6 dan sonra girdik hepİçimizde nasıl bir ısıtıcı varsa artık :) Klimanın önünde oturdum bütün yaz Allah'tan hasta olup çarpılmadım Çok şükür o günleri atlatmışız. Şimdi de sıcak ama hiç yoktan iyidir
tmm cnm o zmn bnm yaptığım da doğru bende salı günü 32+1 olcam 32+2 de çalışabilir alacam ama nasıl çalışacam bilmiyorumCanım bugün kontrolüm vardı doktorla bu konuyy konuştum. Şu anda31+3 üm. Cumartesi 32ye giriyorum ve çalışmayacağım. Doktor asistanımı ara o sana çalışamaz raporunu yazsın dedi. Demekki 31i bitirmek yeterli.
Bu arada ben bir aydır zaten gitmiyorum işe raporluyum erken doğum riskim car ve plasenta aşağıda kanamam oluyodu. Çok şükür doktor bu seferki kontrolümde iyi buldu suyumda fazlaydı oda normale dönmüş. Artık yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi. Daha rahat zamanlara girdin artık erken bile olsa her geçen gün daha risksiz oluyo dedi. Ama ben yinede çalışmayacağım riske atmaya gerek yok çünkü günde ortalama 4 saat yok gidiyorum zaten. Öyle yani bizde durumlar :)
Doğuma kadar ancak bitcek zaten işler Yavaş yavaş yapıldığından :) evlilik, moda ve dizi tekrarı izlemekten bi garip oldum amaen iyisi. ben de izne çıkıp hazırlık yapıcam. temizlik var. bebiş kıyafetlerini yıkamak ,ütülemek, odasını düzenlemek varr
zaten ağır vasıta gibiyim. doğuma kadar anca bitiririm
Alt acna minderi cok kullanisli muşamba olursa.ben kullabmustimNormal küvet aldim zaten :) Belki bir de alt acma minderi alirim.
Alt acna minderi cok kullanisli muşamba olursa.ben kullabmustim
BANA da detaylı ultrasonda aynı şeyi söyledi. Büyük ihtimalle normal doğum olabilir diye düşünüyorum, (24.haftaydı) bebek büyüdükçe biraz daha yukarı çıkar dedi. Bir ay sonraki kontrolde kendi doktoruma bu durumu sordum. Sorun yok dedi. Normal doğum yapmayı çok istiyorum...Kizlar benim plesenta aşagıda ama kanalı kapatmamıs. Bu durumda olup doktoru sezeryan olman lazim diyen var mi?
BENcede. Oğlumda kullanmıştım. BIR paket bir bebeği büyütüyor.Alt acma minderi e bebekte 10lu paketlerde var. Bana onlar daha kullanisli gibi geliyor. Disarida ciksak rahatca kullanilir hem temizleme derdide yok. Ayrica 1 tanesi bikac defa kullanilabiliyormus
Sıkma canını. Ultrason değerleri kesin değil yaklaşık değerler. Belki tam haftasındadır. Hem son iki ayda hızla kilo alıp büyüyorlar. O daha değişir.Iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrole gittim, normalde 28h 2 günlüğm bugün.ama bir hafta geriden geliyor.ayrıca 800 gram dedi kilosuna.bana çok az geldi net de baktığım zaman bu hafta da 1100 falan gösteriyor.canım sıkıldı biraz yaa.
Ben almanyadan almistim būyūkce birtane ūstū muşamba içi sūnger.tabii disarda kullanmak mūmkūn değil.dediklerini biliyorum onlarda çok mantıklı ama biraz pahalıya kaçar gibiAlt acma minderi e bebekte 10lu paketlerde var. Bana onlar daha kullanisli gibi geliyor. Disarida ciksak rahatca kullanilir hem temizleme derdide yok. Ayrica 1 tanesi bikac defa kullanilabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?