2016 Aralık Anneleri

Canım bende aynı şeyi yaşadım 2hafta gerideydi bugün kontrolün vardı normal haftasına geldi
Bozma moralini,b ende çok uzulmustum ama yararlı şeyler yedim toparladi

Canım bende aynı şeyi yaşadım 2hafta gerideydi bugün kontrolün vardı normal haftasına geldi
Bozma moralini,b ende çok uzulmustum ama yararlı şeyler yedim toparladi
bugün hastane den dönerken zaten bir sürü meyva falan aldık.bazen akşamları yemek bile yemiyodum ama bu günden sonra vitamin li şeyler yicem inşallah.

Sermed hayirli aksamlar.
Hic takilma bu haftadan sonra kilo aliyor bonibonlar.
Sen hergun muz sut ceviz ihmal etme
Bide senin ve esinin yapisida onemli genetik bisey sonucta.
Herkesin bebegi verilen tabloyla uyumlu olmasi icin herkesin standart boyu kilosu olmasi lazim.

Atılan alt açma bezleri çok işe yarıyor canım. Hem de bir tanesini kaka veya çiş bulaşana kadar kullanıyorsun. Ben minik sepet kullanıyorum ve içine bir tane alt açma, bir kaç tane bez, ıslak mendil ve pişik kremini koyuyorum. Hatta evimiz üç katlı. Her katta bir sepet hazır oluyor. Sürekli inip çıkmak gerekmiyor.

Her durumda izne çıktığından itibaren 16 hafta izinli oluyorsun canım. Bebeğin doğum tarihi önemli değil.

Kızlar ya mevlut takımını ne yapacaksınız. Bir de süs malzemelerini nasıl alacaksınız
Bence mevlüt takımı için erken çünkü bebek iri veya minik olabilir. Ne de olsa en erken kırkında yapılıyor. Benim süslemeleri kız kardeşim yapıyor sağolsun. Keçeden anahtarlık ve magnetli çerçeve ve kapı süsü yapıyor. Bir de doğuma yakın renkli kurabiyeler yapacak şeker hamuruyla.

Eklentiler

• IMG-20160924-WA0000.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar benim plesenta aşagıda ama kanalı kapatmamıs. Bu durumda olup doktoru sezeryan olman lazim diyen var mi?
Benim plesenta tam aşağıda değil ama rahim ağzına yakın. Doktorum zaten sezaryen olacağı için doğumda sıkıntı olmaz demişti.

Dr özellikle
bugün hastane den dönerken zaten bir sürü meyva falan aldık.bazen akşamları yemek bile yemiyodum ama bu günden sonra vitamin li şeyler yicem inşallah.
Faydası olacaksa ben de yediklerini söyleyeyim hatta Dr da şaşırdı ne yedinde haftasına ulaştı diye
Pekmez tahin,muz,sut ürünleri özellikle suzme peynir ve kaşar,yesil mercimek salatası yemeği bol bol tabiki ilaçları duzenli kullanmak

once kac gramdiki cnm ? masallah bebisine

cnm uzulme muz bebege iyi geliyor ve sut urunleri. Drlar pek bisey begenmiyor mesela benim bebisim 28+6 da 1230 gram flndi .. yinede begenmedi pek.. bosver cnm saglikli olsunlarda az kilolu olsa bile toparliyor kendini hemen

hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın ben avent elektronik aldım

Sağol canım. Senle ayni doğum tarihimiz. Senin bebegin kaç gram su an.

Ben de normal istiyorum. Bana da her gittigimde çıkar yukarı diyodu kendi doktorum ama 30. Haftada hala cikmadi.

Kizlar benim plesenta aşagıda ama kanalı kapatmamıs. Bu durumda olup doktoru sezeryan olman lazim diyen var mi?
Bu ay doktorum izindeydi. Başka bir doktora gittim. Bana aynısını söyledi. Kendi doktorum dönünce ona gittim plesenta aşağıda değil dedi. Zaten şimdiye kadar da hiç böyle bişey dememişti. Ayrıntılı ultrasonda da normaldi. Size şimdiye kadar böyle bişey dendi mi yeni mi söyledi doktorunuz.

cnm uzulme muz bebege iyi geliyor ve sut urunleri. Drlar pek bisey begenmiyor mesela benim bebisim 28+6 da 1230 gram flndi .. yinede begenmedi pek.. bosver cnm saglikli olsunlarda az kilolu olsa bile toparliyor kendini hemen
Doktor pek bişey demedi de çünkü geçici doktor oluyor hep her gittigim de farklı doktor oluyor.bugün kü pek soğuk du zaten. Olmadı haftaya tedavi için gittigim doktor a git cem tekrar.3saat uzaklıkta o ama harika bi doktor.

Iyi oldu canım söylediğin çok sağol uygulayayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…