2016 Aralık Anneleri

Başindan beri söyluyo. Asagida ama yukari cikar dedi sürekli. Ben de bi sorun oldugunu bile anlamamistim simdiye kadar. Ayrintilida da doktora sordum. Asagida evet ama cikar yukari dedi. Ama cikmadi. Simdi de doktor degistiricem. Kendi doktoruma cok güveniyodum. Yeni doktor sezeryan diyecek diye gitmeye korkuyorum acikcasi

Günaydın güzel hamişler

Canım diğer arkadaşlarda aynı şeyi söylemişler ama bebeğin kilosuna göre 2 hafta geride yada ileride olması doktorlar tarafından normal kabul ediliyor. Zaten +- 300 gram hata payı var. Bir de hiçbir zaman bebeğini internetteki bilgilerle ya da aynı haftadaki başka bir bebekle karşılaştırma. Herkesin gelişimi, genetiği farklı, sonradan da alabilir bebiş kilosunu. Bir de benim doktorumun söylediğini aktarayım. Önemli olan 28. haftada mesela 1200 gram olması değil, her kontrole geldiğinde düzenli bebeğin kilo alması, gelişim göstermesidir dedi. EĞer bebek büyümüyorsa sorun, kilosu başkalarına nazaran azsa değil.

Ben almanyadan almistim būyūkce birtane ūstū muşamba içi sūnger.tabii disarda kullanmak mūmkūn değil.dediklerini biliyorum onlarda çok mantıklı ama biraz pahalıya kaçar gibi

canım burada fiyatı makul.10 lusu 7 tl e-bebekte. 4 al 3 öde kampanyası var. kırlenmezse tekrar kullanabılecegın ıcın cok cabuk bıtecegını sanmıyorum.

Her durumda izne çıktığından itibaren 16 hafta izinli oluyorsun canım. Bebeğin doğum tarihi önemli değil.

çok teşekkur ederım canım. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.

çok güzellermiş canım, ellerine sağlık kardeşinin. güzel günlerde dagıtırsınız inşallah.

cnm uzulme muz bebege iyi geliyor ve sut urunleri. Drlar pek bisey begenmiyor mesela benim bebisim 28+6 da 1230 gram flndi .. yinede begenmedi pek.. bosver cnm saglikli olsunlarda az kilolu olsa bile toparliyor kendini hemen

28+3 de 1265 gramdı benım bebıste canım. begenmedı pek. Bır yandan cok tombıs olmasın o da ıyı degıl dıyorlar, cok a zayıf olmasın dıyorlar. onemlı olan her kontrolde duzenlı kılo artısı ve gelısme gostermesıymıs zaten. Ben de her gün 1 haşlama yumurta, 1 muz, ceviz, badem, yoğurt, peynir yiyorum. Geri kalanı ne denk gelirse. Doktora sordum bunların dışında bebeğe ne kilo aldırır. Sana ne aldırırsa o aldırır, ekmek, hamur işi vb dedi. Ama bu şekilde kilo almasını zaten istemiyoruz dedi.

iyi maşallah canım gözünaydın
o zaman da demiştik canını sıkma diye

Her durumda izne çıktığından itibaren 16 hafta izinli oluyorsun canım. Bebeğin doğum tarihi önemli değil.
aynen öyle

sen kilo aldın mı canım

Sağol canım. Senle ayni doğum tarihimiz. Senin bebegin kaç gram su an.

Gunaydin canm
Evet tam tamina ayniymis dogumlarimiZ.
Ben 24. Haftada farkli bi doktorun ultrasyonuna gordigimde 960 grm dedi 2 hafta kadar onde gisiyir dedi.
Kendi doktorum izinliydi
Dun gittim kendi kontrolume 28 h 3 gunluktum 1 kilo civari dedi 1 ay once 960 dediler dedim
Her cihaz farkli gosterir dedi.
Normalde 28 h 3 gunluktum
29. 5 gosteriyor en basindan beri 1 hafta 2 hafta kadar onde gidiyor benimki canm
Ilk hamileliginmi kizim 4200 dogmustu
Yemenin tabiki etkisi var ama bence genetik daha onemli.

Kızlar ya kaynanami her gördüğüm de 1 hafta gerginligimi atamiyorum.çünkü her defasında saçma sapan konuşuyor. Neymiş hicbirsey almicakmisiz erkenmis bebege bişey olurmus boşa gidermis. Neymiş Nisa ismi iyi değilmiş öbür tarafta sorumlu tutulcakmisiz falan filan çok sinirimi bozdu.bi de bunları eşime soluo ben de yanındayım ama kaale bile almio

Ben de çok heyecanlanıyorum elmasekerim. Derlerdi de inanmazdım, son zamanlar yaklaştıkça, hem bebeğe kavuşmanın heyecanı, hem de aynı bedendeyken ayrılmanın hüznü olurmuş. Sanki ufak ufak bir hüzün geliyor bana. Ama heralde mis kokusunu duyduğumuzda hepsi geçer.
Ben daha alınanları hiçbirşey yapamadım. Dolapta üstüste duruyorlar, bir an önce başlamam lazım daha doğumda misafirlere dağıtacağım şekerleri hazırlayacağım

Canım Allah sabır versin sana, Allah yardımcın olsun. Cahillikten başka birşey değil konuşmaları. Ne hamileye ne lohusaya denecek şeyler değil. ZOr biliyorum ama sen umursama. Alışverişini de yap, hazırlığını da. İnşallah eşin çok anneci değildir. Ayrıca Nisa ismini de çok severim, çok güzel. Bizim bebişin 2. adı olacak, 2. adını Kartal koyalım istiyor eşim. Herkes birşey söylüyor öyle isim mi olur diye. Umursamıyorum, o bebişin kısmetiyse, zaten adıyla gelir.

kullanabılecegın
Bende daha hiç bişey almadım çūnkū oğlumdan kalanlari ayırıp eksik kalanları alcaktım yeni olarak.ama başta buda erkek fazla bişey almama gerek yok diyordum ama zaman yaklaştikca ve burdaki alinanlari görūp okudukca benide heycan basıyor
Buarada bebek şekerimi kendim yapmak istiyorum ama oturduğum ilçe kūçūk biryer fakat bir dūkkan var malzemeleri satan oraya bakcam yoksada internetten bana tavsiye edebileceğiniz bir yer varmi kızlaar

Allah yardımcın olsun kardeşim benim çok şkr karışan bir kaynanam yok ama çevremde yaşadiklarina benzer şeyler yaşayanlar çok.sıkma canînî işte cehalet.Nisa ismi benimde hoşuma gitti.
Benimde oğlumun adî kerem doğacak olanada annem kerim koy diyor ama nebilim isim arayışındayım halaa

Kizlar gunaydin eski mesajlardan haberim yok ama efsanehayattan haberi olan varmi. Napti dogumdan sonra .

Kizlar gunaydin eski mesajlardan haberim yok ama efsanehayattan haberi olan varmi. Napti dogumdan sonra .
Selam cnm günaydın, bebeği küvezde hala ama daha iyiye gidiyor. Büyümesini kilo almasını bekliyorlar. anne sütü de sağıp veriyorlarmış. Çok şükür haberler güzel

Hahh bende öyleyim canım hastayım bahanesiyle gitmiyorum eşim gidiyo görüyo geliyo ne dese batıyo geçen gün sinirden karnım kasıldı.ilk torunları 7 ay oldu daha bir çöp almadı . alışverişe çıkarken onuda çağırdık kış bebeğine yazlık şeyler gösteri bunlarıda alın diye tanesi 7 tlden altlar vardı 3 tane getirmiş ben ödicem bunları diyo sağol ben herşeyimi kendim alıcam dedim çalışıyo maaşıda var ama işte heves meselesi annecimde zavallım ne yapsam kar diye uğraşıyo bazen diyorum benim bilmediğim torunlarıda var galibaen iyisi çok muhattap olmamak bu dönemde

Anneci eşim biraz ama tepki gösteriyor ama yetersiz bence kirmamaya çalışır hep ama arada hep bana oluyor olan .sessiz kalmamam lazım aslında ama ben muhatap bile olmuyorum genelde çünkü haketmiyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…