Bu ay doktorum izindeydi. Başka bir doktora gittim. Bana aynısını söyledi. Kendi doktorum dönünce ona gittim plesenta aşağıda değil dedi. Zaten şimdiye kadar da hiç böyle bişey dememişti. Ayrıntılı ultrasonda da normaldi. Size şimdiye kadar böyle bişey dendi mi yeni mi söyledi doktorunuz.
Iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrole gittim, normalde 28h 2 günlüğm bugün.ama bir hafta geriden geliyor.ayrıca 800 gram dedi kilosuna.bana çok az geldi net de baktığım zaman bu hafta da 1100 falan gösteriyor.canım sıkıldı biraz yaa.
Ben almanyadan almistim būyūkce birtane ūstū muşamba içi sūnger.tabii disarda kullanmak mūmkūn değil.dediklerini biliyorum onlarda çok mantıklı ama biraz pahalıya kaçar gibi
Her durumda izne çıktığından itibaren 16 hafta izinli oluyorsun canım. Bebeğin doğum tarihi önemli değil.
çok güzellermiş canım, ellerine sağlık kardeşinin. güzel günlerde dagıtırsınız inşallah.Bence mevlüt takımı için erken çünkü bebek iri veya minik olabilir. Ne de olsa en erken kırkında yapılıyor. Benim süslemeleri kız kardeşim yapıyor sağolsun. Keçeden anahtarlık ve magnetli çerçeve ve kapı süsü yapıyor. Bir de doğuma yakın renkli kurabiyeler yapacak şeker hamuruyla.
cnm uzulme muz bebege iyi geliyor ve sut urunleri. Drlar pek bisey begenmiyor mesela benim bebisim 28+6 da 1230 gram flndi .. yinede begenmedi pek.. bosver cnm saglikli olsunlarda az kilolu olsa bile toparliyor kendini hemen
iyi maşallah canım gözünaydınSelam kızlar
2 hafta bekleyişten sonra bugün Dr gittim
Minik tontisim haftasıyla uyumlu hale gelmiş
1500 Gr fena değil dedi ne yediysen bebegede yaramış dedi nasıl sevindim anlatamam 3 hafta sonra çağırdı
Destek olan ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim
aynen öyleHer durumda izne çıktığından itibaren 16 hafta izinli oluyorsun canım. Bebeğin doğum tarihi önemli değil.
sen kilo aldın mı canımDr özellikle
Faydası olacaksa ben de yediklerini söyleyeyim hatta Dr da şaşırdı ne yedinde haftasına ulaştı diye
Pekmez tahin,muz,sut ürünleri özellikle suzme peynir ve kaşar,yesil mercimek salatası yemeği bol bol tabiki ilaçları duzenli kullanmak
Sağol canım. Senle ayni doğum tarihimiz. Senin bebegin kaç gram su an.
60lı rakamlar Ayy çok heyecanlı ya zamanlı gelsin inşallah kuzucuklarımız kızlar ...Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum dün de biberonlarını strelize ettim yani kaynattım
Kızlar ya kaynanami her gördüğüm de 1 hafta gerginligimi atamiyorum.çünkü her defasında saçma sapan konuşuyor. Neymiş hicbirsey almicakmisiz erkenmis bebege bişey olurmus boşa gidermis. Neymiş Nisa ismi iyi değilmiş öbür tarafta sorumlu tutulcakmisiz falan filan çok sinirimi bozdu.bi de bunları eşime soluo ben de yanındayım ama kaale bile almio
kullanabılecegın
Bende daha hiç bişey almadım çūnkū oğlumdan kalanlari ayırıp eksik kalanları alcaktım yeni olarak.ama başta buda erkek fazla bişey almama gerek yok diyordum ama zaman yaklaştikca ve burdaki alinanlari görūp okudukca benide heycan basıyorBen de çok heyecanlanıyorum elmasekerim. Derlerdi de inanmazdım, son zamanlar yaklaştıkça, hem bebeğe kavuşmanın heyecanı, hem de aynı bedendeyken ayrılmanın hüznü olurmuş. Sanki ufak ufak bir hüzün geliyor bana. Ama heralde mis kokusunu duyduğumuzda hepsi geçer.
Ben daha alınanları hiçbirşey yapamadım. Dolapta üstüste duruyorlar, bir an önce başlamam lazım daha doğumda misafirlere dağıtacağım şekerleri hazırlayacağım
Allah yardımcın olsun kardeşim benim çok şkr karışan bir kaynanam yok ama çevremde yaşadiklarina benzer şeyler yaşayanlar çok.sıkma canînî işte cehalet.Nisa ismi benimde hoşuma gitti.Kızlar ya kaynanami her gördüğüm de 1 hafta gerginligimi atamiyorum.çünkü her defasında saçma sapan konuşuyor. Neymiş hicbirsey almicakmisiz erkenmis bebege bişey olurmus boşa gidermis. Neymiş Nisa ismi iyi değilmiş öbür tarafta sorumlu tutulcakmisiz falan filan çok sinirimi bozdu.bi de bunları eşime soluo ben de yanındayım ama kaale bile almio
Selam cnm günaydın, bebeği küvezde hala ama daha iyiye gidiyor. Büyümesini kilo almasını bekliyorlar. anne sütü de sağıp veriyorlarmış. Çok şükür haberler güzelKizlar gunaydin eski mesajlardan haberim yok ama efsanehayattan haberi olan varmi. Napti dogumdan sonra .
Hahh bende öyleyim canım hastayım bahanesiyle gitmiyorum eşim gidiyo görüyo geliyo ne dese batıyo geçen gün sinirden karnım kasıldı.ilk torunları 7 ay oldu daha bir çöp almadı . alışverişe çıkarken onuda çağırdık kış bebeğine yazlık şeyler gösteri bunlarıda alın diye tanesi 7 tlden altlar vardı 3 tane getirmiş ben ödicem bunları diyo sağol ben herşeyimi kendim alıcam dedimKızlar ya kaynanami her gördüğüm de 1 hafta gerginligimi atamiyorum.çünkü her defasında saçma sapan konuşuyor. Neymiş hicbirsey almicakmisiz erkenmis bebege bişey olurmus boşa gidermis. Neymiş Nisa ismi iyi değilmiş öbür tarafta sorumlu tutulcakmisiz falan filan çok sinirimi bozdu.bi de bunları eşime soluo ben de yanındayım ama kaale bile almio
Anneci eşim biraz ama tepki gösteriyor ama yetersiz bence kirmamaya çalışır hep ama arada hep bana oluyor olan .sessiz kalmamam lazım aslında ama ben muhatap bile olmuyorum genelde çünkü haketmiyor gercektenCanım Allah sabır versin sana, Allah yardımcın olsun. Cahillikten başka birşey değil konuşmaları. Ne hamileye ne lohusaya denecek şeyler değil. ZOr biliyorum ama sen umursama. Alışverişini de yap, hazırlığını da. İnşallah eşin çok anneci değildir. Ayrıca Nisa ismini de çok severim, çok güzel. Bizim bebişin 2. adı olacak, 2. adını Kartal koyalım istiyor eşim. Herkes birşey söylüyor öyle isim mi olur diye. Umursamıyorum, o bebişin kısmetiyse, zaten adıyla gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?