2016 Aralık Anneleri

Bizimkinin kızının çocuğu oldu yeni..kendi aldı herseyi.bize bişey soledi gi yok anneanne alirmis herseyi güya. Adetleri işine geldikleri gibi ceviriyorlar. Hayır da sanane yani ne karisiyorsun bana istediğimi alırım.dogunca gidip alcakmisiz malzemeleri lafa bak

Hehe doğurup küçücük cocuğu bırakıp gider alırskn laf olsun diye konusuyolar işte muhattap olmamaya calış varsa yoksa kızları zaten

Kızlar ya ben face grubunada yazmıştım 2 akşam önce kanamam olmuştu acil doktorları bakıp kendi doktoruma haber vermişti oda yatırın takip edelim dedi dün geldi kesildiği için kanama çıkabilirsin dedi ama kendisi ultrasonla felan bakmadı acil doktorlarının dediği kadar biliyo yani biraz saçma geldi bana keşke kendiside baksaydı sonuçta prof okadar okumuş gözden kaçan birşey olmuş olabilir belki o farkeder kanama önemli bi durum şimdi aklıma takıldı bu durum başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum bi doçentten randevu aldım pazattesiye sizce doğru olurmu karıştırim mi kafamı?

Hepsi sırayla olur inşallah canım. İlk bebişle aynı cinsiyet olması da güzel aslında.
Canım benim bildiğim şu site var, fiyatları da makul bir bak istersen:
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=5&controller=category

iyi maşallah canım gözünaydın
o zaman da demiştik canı

aynen öyle

sen kilo aldın mı canım
teşekkür ederim
diyet mi yapıyorsun deyince yediklerim yeterli değilmiş diye düşündüm kendimi suçlu hissettim açıkçası
almam mı 2 haftada 2 kilo

Selam cnm günaydın, bebeği küvezde hala ama daha iyiye gidiyor. Büyümesini kilo almasını bekliyorlar. anne sütü de sağıp veriyorlarmış. Çok şükür haberler güzel
Ayy iyi sewindim. Takip edemedim zaten dogum yaptiginida sonradan okudum ben. 30 haftalikti dogumda cok mu kucukmus ki bebek rabbim bi an once normale dondurup kavustursun insallah.

Ayy iyi sewindim. Takip edemedim zaten dogum yaptiginida sonradan okudum ben. 30 haftalikti dogumda cok mu kucukmus ki bebek rabbim bi an once normale dondurup kavustursun insallah.
41 cm 1500 gr dı sanırım cnm. Haftasına göre kilosu iyi doğmuş. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh

Hepinize sağlıklı günler dilerim güzel anne adayları :)

Ben nezle oldum, boğazım çok acıyor, burnum akıyor, izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. Annemi çağırdım, çok halsizim. Bol sıvı, ıhlamur, meyve, çorba falan yemeye çalışıyorum ilaç kullanmadan atlatabilsem diyorum

ben ikinci kez agumentin kullandım hamileliğimde daha yeni bitirdim paketi çok kötü grip salgını var özellikle çalışanlar için kaçınılmaz.. şifayı kapmışım sinüzit iltihap herşey vardı çok üzülerek içitim antibiyotiği.. ama doktorum çok rahattı içmenin hiç bir sakıncası yok hatta bu haftalarda oluşan idrar yolu iltihaplarına karşı seni korur erken doğum riskini azaltır dedi.. yinede korkarak içtim yazık çocuğuma

Okuduğum kadarıyla herkeze başından beri söylüyorlarmış. Bana sadece bu yeni doktor söyledi normal doğum yapamazsın çıkmazsa dedi. Kendi doktorum aşağıda değil diyo. Tam kafam karıştı. Iki görüş nasıl bu kadar farklı olur. Ikiside 32. Haftada çağırdı. Ikisinide tekrar gitmeyi düşünüyorum. Hakkımızda hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Ben Allah'a bırakıyorum.

ben olsam benim de içim rahat etmezdi, tekrar göstermek isterdim canım

bence başka bi doktora git riske atılacak bişey değil çünkü kontrol etmiş olsa bile gözünden kaçmış olabilir nasıl doktormuş o.. benimki tüp bebek ben çok pimpirikliyim bebek hareketlerini hissedene kadar her 3 günde bir gidip baktırıyodum bebek yaşıyomu diye... ilk bebeğimin kalbi durmuştu baya kanama olmuştu ozaman kürtajla alındı allah esirgesin.. plasentadan kaynaklı olabilirmiymiş acaba mutlaka bi sebebi olmalı bebek tehlikede olabilir allah korusun korkma ama araştır bence ihmal etme kim olsa araştırır kafanı karıştırmakla ilgisi yok bunun ikinizinde sağlığı için önemli

Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…