- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 35
Bizimkinin kızının çocuğu oldu yeni..kendi aldı herseyi.bize bişey soledi gi yok anneanne alirmis herseyi güya. Adetleri işine geldikleri gibi ceviriyorlar. Hayır da sanane yani ne karisiyorsun bana istediğimi alırım.dogunca gidip alcakmisiz malzemeleri lafa bakHahh bende öyleyim canım hastayım bahanesiyle gitmiyorum eşim gidiyo görüyo geliyo ne dese batıyo geçen gün sinirden karnım kasıldı.ilk torunları 7 ay oldu daha bir çöp almadı . alışverişe çıkarken onuda çağırdık kış bebeğine yazlık şeyler gösteri bunlarıda alın diye tanesi 7 tlden altlar vardı 3 tane getirmiş ben ödicem bunları diyo sağol ben herşeyimi kendim alıcam dedimçalışıyo maaşıda var ama işte heves meselesi annecimde zavallım ne yapsam kar diye uğraşıyo bazen diyorum benim bilmediğim torunlarıda var galiba en iyisi çok muhattap olmamak bu dönemde
1100 gramdı canımonce kac gramdiki cnm ? masallah bebisine
Hehe doğurup küçücük cocuğu bırakıp gider alırskn laf olsun diye konusuyolar işte muhattap olmamaya calış varsa yoksa kızları zatenBizimkinin kızının çocuğu oldu yeni..kendi aldı herseyi.bize bişey soledi gi yok anneanne alirmis herseyi güya. Adetleri işine geldikleri gibi ceviriyorlar. Hayır da sanane yani ne karisiyorsun bana istediğimi alırım.dogunca gidip alcakmisiz malzemeleri lafa bak
Hepsi sırayla olur inşallah canım. İlk bebişle aynı cinsiyet olması da güzel aslında.Bende daha hiç bişey almadım çūnkū oğlumdan kalanlari ayırıp eksik kalanları alcaktım yeni olarak.ama başta buda erkek fazla bişey almama gerek yok diyordum ama zaman yaklaştikca ve burdaki alinanlari görūp okudukca benide heycan basıyor
Buarada bebek şekerimi kendim yapmak istiyorum ama oturduğum ilçe kūçūk biryer fakat bir dūkkan var malzemeleri satan oraya bakcam yoksada internetten bana tavsiye edebileceğiniz bir yer varmi kızlaar
Muhatap olmamak iyi aslında da bi yerde de susturmak lazım.. az kaldı patlicam bigunHehe doğurup küçücük cocuğu bırakıp gider alırskn laf olsun diye konusuyolar işte muhattap olmamaya calış varsa yoksa kızları zaten
Doğumdan sonra patla ben öyle düşüniyorumMuhatap olmamak iyi aslında da bi yerde de susturmak lazım.. az kaldı patlicam bigun
teşekkür ederimiyi maşallah canım gözünaydın
o zaman da demiştik canı
aynen öyle
sen kilo aldın mı canım
Ayy iyi sewindim. Takip edemedim zaten dogum yaptiginida sonradan okudum ben. 30 haftalikti dogumda cok mu kucukmus ki bebekSelam cnm günaydın, bebeği küvezde hala ama daha iyiye gidiyor. Büyümesini kilo almasını bekliyorlar. anne sütü de sağıp veriyorlarmış. Çok şükür haberler güzel
Suan yapsam daha iyi çünkü bu kadın insanı sütten keder Allah korusunDoğumdan sonra patla ben öyle düşüniyorum
41 cm 1500 gr dı sanırım cnm. Haftasına göre kilosu iyi doğmuş. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhhAyy iyi sewindim. Takip edemedim zaten dogum yaptiginida sonradan okudum ben. 30 haftalikti dogumda cok mu kucukmus ki bebekrabbim bi an once normale dondurup kavustursun insallah.
Hmm bnmde son gittigimde cumartesi 41.3 cm 1.520 kg 29. Haftada41 cm 1500 gr dı sanırım cnm. Haftasına göre kilosu iyi doğmuş. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh
ben ikinci kez agumentin kullandım hamileliğimde daha yeni bitirdim paketi çok kötü grip salgını var özellikle çalışanlar için kaçınılmaz.. şifayı kapmışım sinüzit iltihap herşey vardı çok üzülerek içitim antibiyotiği.. ama doktorum çok rahattı içmenin hiç bir sakıncası yok hatta bu haftalarda oluşan idrar yolu iltihaplarına karşı seni korur erken doğum riskini azaltır dedi.. yinede korkarak içtim yazık çocuğumaHepinize sağlıklı günler dilerim güzel anne adayları :)
Ben nezle oldum, boğazım çok acıyor, burnum akıyor, izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. Annemi çağırdım, çok halsizim. Bol sıvı, ıhlamur, meyve, çorba falan yemeye çalışıyorum ilaç kullanmadan atlatabilsem diyorum
Okuduğum kadarıyla herkeze başından beri söylüyorlarmış. Bana sadece bu yeni doktor söyledi normal doğum yapamazsın çıkmazsa dedi. Kendi doktorum aşağıda değil diyo. Tam kafam karıştı. Iki görüş nasıl bu kadar farklı olur. Ikiside 32. Haftada çağırdı. Ikisinide tekrar gitmeyi düşünüyorum. Hakkımızda hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Ben Allah'a bırakıyorum.Başindan beri söyluyo. Asagida ama yukari cikar dedi sürekli. Ben de bi sorun oldugunu bile anlamamistim simdiye kadar. Ayrintilida da doktora sordum. Asagida evet ama cikar yukari dedi. Ama cikmadi. Simdi de doktor degistiricem. Kendi doktoruma cok güveniyodum. Yeni doktor sezeryan diyecek diye gitmeye korkuyorum acikcasi
ben olsam benim de içim rahat etmezdi, tekrar göstermek isterdim canımKızlar ya ben face grubunada yazmıştım 2 akşam önce kanamam olmuştu acil doktorları bakıp kendi doktoruma haber vermişti oda yatırın takip edelim dedi dün geldi kesildiği için kanama çıkabilirsin dedi ama kendisi ultrasonla felan bakmadı acil doktorlarının dediği kadar biliyo yani biraz saçma geldi bana keşke kendiside baksaydı sonuçta prof okadar okumuş gözden kaçan birşey olmuş olabilir belki o farkeder kanama önemli bi durumşimdi aklıma takıldı bu durum başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum bi doçentten randevu aldım pazattesiye sizce doğru olurmu karıştırim mi kafamı?
bence başka bi doktora git riske atılacak bişey değil çünkü kontrol etmiş olsa bile gözünden kaçmış olabilir nasıl doktormuş o.. benimki tüp bebek ben çok pimpirikliyim bebek hareketlerini hissedene kadar her 3 günde bir gidip baktırıyodum bebek yaşıyomu diye... ilk bebeğimin kalbi durmuştu baya kanama olmuştu ozaman kürtajla alındı allah esirgesin.. plasentadan kaynaklı olabilirmiymiş acaba mutlaka bi sebebi olmalı bebek tehlikede olabilir allah korusun korkma ama araştır bence ihmal etme kim olsa araştırır kafanı karıştırmakla ilgisi yok bunun ikinizinde sağlığı için önemliKızlar ya ben face grubunada yazmıştım 2 akşam önce kanamam olmuştu acil doktorları bakıp kendi doktoruma haber vermişti oda yatırın takip edelim dedi dün geldi kesildiği için kanama çıkabilirsin dedi ama kendisi ultrasonla felan bakmadı acil doktorlarının dediği kadar biliyo yani biraz saçma geldi bana keşke kendiside baksaydı sonuçta prof okadar okumuş gözden kaçan birşey olmuş olabilir belki o farkeder kanama önemli bi durumşimdi aklıma takıldı bu durum başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum bi doçentten randevu aldım pazattesiye sizce doğru olurmu karıştırim mi kafamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?